
Καλεσμένος στην Αθηναΐδα Νέγκα και στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" του Action24, βρέθηκε ο τραγουδιστής, πρώην μέλος των "Ημισκούμπρια" και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου.
Φυσικά, η κουβέντα στράφηκε στην πολιτική και δη στη συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα πριν του πει το "ναι" στην πρόταση του για να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

"Ο κάθε άνθρωπος έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό και μια συγκεκριμένη χρήση. Το "χρήση" δεν το χρησιμοποιώ κακοπροαίρετα. Είμαστε χρήσιμοι και σημαντικοί σε κάποιον τομέα και σε κάποιο σημείο και χρονικό" ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: "Νομίζω ότι όλοι πρέπει να έχουμε τη σωστή μας χρήση. Εγώ πρέπει να έχω τη σωστή μου χρήση και νομίζω ότι ο Τσίπρας το κατάλαβε αυτό και το έχουμε συζητήσει. Νομίζω ότι το κατάλαβε ότι είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος έχω προσωπικότητα και χαίρομαι που ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει ανθρώπους με προσωπικότητα" είπε χαρακτηριστικά.
Επεσήμανε πως είναι άνθρωπος που μπορεί να δράσει μέσα σε ομάδα και όχι μόνο solo και να έχει τη συνείδηση του μέχρι εκεί που θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος.
"Επιτυχία για τους λάθους λόγους τα Ημισκούμπρια"
Μίλησε και για τα Ημισκούμπρια λέγοντας πως "έκαναν πολύ μεγάλη επιτυχία για τους λάθους λόγους. Το ύφος και το είδος της μουσικής ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, όταν βγήκαμε. Δε μπορούσα να το προσδιορίσουν ακόμα, δεν ήταν σίγουροι. Εμείς ήμασταν σίγουροι ότι ήταν ξεκάθαρα hip-hop. Από ‘κει και πέρα, νομίζω ότι ο κόσμος έμεινε λίγο παραπάνω στο περιτύλιγμα, στην πολυχρωμία και στον θόρυβο. Δε μπορούσε να μπει εύκολα στα νοήματα των στίχων".
Εξήγησε πως "στο τραγούδι "Πάμε Όλοι Μαζί Σε Μια Παραλία” καυτηριάζουμε και σχολιάζουμε τη νοοτροπία του Έλληνα, το πώς νομίζει ότι ξεφεύγει τα καλοκαίρια ή τις Κυριακές πιστεύοντας ότι αυτό του είναι κάτι ευχάριστο. Φωτογραφίζαμε την κακογουστιά αυτής της συνήθειας του Έλληνα".
Τόνισε μάλιστα πως "δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να κάθεσαι να εξηγείς. Η Τέχνη δημιουργείται για τον κόσμο και ο καθένας την ερμηνεύει όπως θέλει ανάλογα με το γούστο του. Ο σκοπός όμως είναι να περάσεις καλά και να καταλάβεις τι λέμε. Έχουμε μεγάλη δισκογραφία όμως, ας μη σταθούμε σε αυτά τα δύο κομμάτια μόνο, στη ¨Ντισκοτέκ¨ και στην ¨Παραλία¨".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr