Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λίγο μετά τις 17:00 έχει ξεπεράσει τις 100.000 πολίτες που έχουν ψηφίσει, σύμφωνα με πηγές του κόμματος.
Ειδικότερα, πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι "έσπασε το φράγμα" των 100.000 που ψήφισαν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ-λίγο μετά τις 17:00 (εγγεγραμμένοι σε τάμπλετ). Υπογραμμίζουν δε ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από το μεσημέρι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ήδη διπλασιάσει τα μέλη του και η ψηφοφορία στα εκλογικά κέντρα όλης της χώρας συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχικός προγραμματισμός είναι να κλείσουν οι κάλπες στις 20:00, ωστόσο, σύμφωνα με κομματικές πηγές, δόθηκε παράταση των εκλογών κατά μία ώρα μετά από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής καθώς υπάρχει μεγάλη προσέλευση και ουρές στα εκλογικά κέντρα ανά την επικράτεια.
Υπενθυμίζεται ότι ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να κλείσουν οι κάλπες στις 20:00.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr