Σε μια εκτός προγράμματος συνάντηση με στελέχη του γραφείου συμφερόντων του Κοσόβου στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, κατά την διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Έντι Ράμα, επισκέφθηκε τα γραφεία του Κοσόβου που βρίσκονται στην οδό Βείκου 98 στο Γαλάτσι, την ώρα που η συνοδεία του έτρωγε σε εστιατόριο της περιοχής. Παρέμεινε για λίγα λεπτά στο χώρο και είχε συζήτησή με στελέχη του γραφείου.
Για την επίσκεψη, η Ελληνική Αστυνομία ενημερώθηκε λίγα λεπτά πριν αυτή πραγματοποιηθεί.
"Δεν ήρθα για να προκαλέσω, ήρθα για να συναντήσω τον λαό μου"
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, ο Ράμα απάντησε εμμέσως πλην σαφώς και στον Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος κατηγόρησε τον Αλβανό πρωθυπουργό ότι δεν επέλεξε τυχαία τη σημερινή ημέρα για να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στην Αθήνα, καθώς σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη φυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας. Μάλιστα, ο υπουψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι ο Ράμα ήθελε να προκαλέσει την Αθήνα με την κίνησή του αυτή.

"Δεν ήρθα για να προκαλέσω, ήρθα για να συναντήσω τον λαό μου" ήταν η απάντηση που έδωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός από το βήμα του Κλειστού Γυμναστηρίου. Ο Έντι Ράμα έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους ομοεθνείς του, οι οποίοι γέμισαν το γυμναστήριο. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κατέγραψαν τα πρακτορεία στο Γαλάτσι στήθηκε γιορτή, με τους συγκεντρωμένους να χορεύουν, καθώς την εκδήλωση άνοιξαν οι τραγουδιστές Νόιζι και Έρα Ρούσι.

Ο Ράμα ήρθε στην Αθήνα συνοδευόμενος από 150 άτομα, στελέχη του υπουργικού συμβουλίου, βουλευτές και δημοσιογράφους.
Παρότι πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη, περισσότεροι από 1.000 Έλληνες αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός, ενώ σε ισχύ θα τεθούν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όταν η αυτοκινητοπομπή κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr