
Απάντηση σε όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρώην σύμβουλος επικοινωνίας Νίκος Καραχάλιος, βασιζόμενος σε παραχαραγμένο έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών, έδωσε με ανάρτησή της η κόρη του πρωθυπουργού, Σοφία Μητσοτάκη.
Ο κ. Καραχάλιος ήταν σύμβουλος επικοινωνίας της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή και αναφέρθηκε σε επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το 2022 σε αγώνα των Celtics στη Βοστώνη.
"Ο Μητσοτάκης όταν πήγε σε ιδιωτική επίσκεψη στην Βοστώνη χρέωσε, προσέξτε τώρα, να δείτε άνθρωπο - όχι άνθρωπο, να δείτε άτομο - χρέωσε τον Έλληνα πολίτη με 1.000 ευρώ για διακεκριμένη θέση σε εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου οι "Κέλτες της Βοστώνης"! Εκεί που πήγε φορώντας κασκέτο για να μην τον αναγνωρίσουν, χρέωσε και τι ακόμα ξέρετε; Το ποπ κορν και την coca cola! Και γράφει από κάτω: '86 δολάρια για προϊόντα κόλα και αραβοσίτου".
Απαντώντας στους ισχυρισμούς Καραχάλιου, η Σοφία Μητσοτάκη τόνισε πως οι θέσεις ήταν πρόσκληση από τον πρόεδρο των Celtics και πρόσθεσε για τα περί ποπ κορν και coca cola πως στα 28 της χρόνια δεν έχει δει τον πατέρα της να καταναλώνει ούτε το ένα προϊόν ούτε το άλλο.
Κάπου έλεος με όλα τα fake news που κυκλοφορούν και με αυτούς που κάνουν like σε αυτά τα posts, κατέληξε στην ανάρτησή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr