Follow us

"Εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες": Αιχμές Καραμανλή στην κυβέρνηση μέσω... Κοττάκη [βίντεο]

Με σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης έκλεισε ο Μανώλης Κοττάκης την παρουσίαση του βιβλίου του: "Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή".

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Με σαφείς αιχμές για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, τις υποκλοπές και τους χειρισμούς της σημερινής κυβέρνησης έκλεισε την ομιλία του ο δημοσιογράφος – διευθυντής της εφημερίδας "Εστία" Μανώλης Κοττάκης κατά την παρουσίαση του βιβλίου που συνέγραψε με τίτλο "Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή". "Ο Κώστας Καραμανλής μου είπε… "εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες"" ανέφερε, χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο Μανώλης Κοττάκης έκανε αντιπαραβολή της "Σχολής Καραμανλή", όπως την χαρακτήρισε, με φαινόμενα που καταγράφονται στον δημόσιο βίο – τόσο τώρα, όσο και στο παρελθόν.

"Η σχολή Καραμανλή είναι αυτή που δεν παρακολουθεί τους αντιπάλους για να μαθαίνει τα μυστικά τους. Συνήθως την παρακολουθούν" ανέφερε, χατακτηριστικά.

"Είναι η σχολή που δεν διώκει τους πολιτικούς της αντιπάλους στα ειδικά δικαστήρια για να τους εξοντώσει, που δεν αγοράζει δανεική αγάπη από τα ΜΜΕ" σημείωσε ο διευθυντής της εφημερίδας "Εστία" Μανώλης Κοττάκης.

"Και όπως μου είπε ο Κώστας Καραμανλής", ανέφερε ο Μανώλης Κοττάκης, για να συνεχίσει λέγοντας: "Κύριε πρόεδρε μου επιτρέπετε; Και όπως μου είπε ο Κώστας Καραμανλής... εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες".

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν σχολίασε σχετικά.

Βήμα της Κυριακής: Αστυνομικοί διαχειρίζονταν το Predator

Εξάλλου, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το "Το Βήμα της Κυριακής" επανήλθε στην υπόθεση των υποκλοπών, με την εφημερίδα να κάνει λόγο για εμπλοκή αστυνομικών στις παρακολουθήσεις μέσω του Predator.

Το δημοσίευμα υπογράφει ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίος αναφέρει ότι σε κτίριο της ΕΥΠ στην Αγία Παρασκευή είχε εγκατασταθεί και λειτουργούσε την περίοδο, κυρίως, 2020 -2022 το παράνομο λογισμικό, παρακολουθώντας "πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και άλλους ιδιώτες".

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι στον συγκεκριμένο χώρο έδιναν το παρών αστυνομικοί που είχαν μετατεθεί στην ΕΥΠ. "Τα ονόματα όλων των αστυνομικών, όπως οι Χρήστος Χ., Ηλίας Κ., Παναγιώτης Τ., Ιωάννης Γρ., Κώστας Π. (ορισμένοι με τον βαθμό του αρχιφύλακα, αστυνόμου κ.λπ.), αλλά και άλλων που είχαν ενεργοποιηθεί πέριξ του Predator σε κρίσιμα πόστα είναι στη διάθεση της εφημερίδας. Ορισμένοι από αυτούς έχουν επιστρέψει άρον-άρον, τις τελευταίες εβδομάδες, σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης" σημειώνει το επίμαχο κείμενο της εφημερίδας.

Κατά τις ίδιες πηγές, κομβικό ρόλο στην εν λόγω ομάδα που διαχειριζόταν το Predator είχε μία αξιωματικός της ΕΛΑΣ, η οποία θεωρούνταν η πιο στενή συνεργάτης του τότε διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα και η οποία φέρεται να είναι το πρόσωπο που υπέγραψε την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Documento: Tαυτόχρονη παγίδευση Χατζηδάκη, Παπαχελά και άλλων δύο από ΕΥΠ και Predator

Άλλωστε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο διευθυντής της Καθημερινής Αλέξης Παπαχελάς, ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη Αλέξανδρος Διακόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων, Αριστείδης Αλεξόπουλος παρακολουθούνταν ταυτόχρονα και από την ΕΥΠ και μέσω του κακόβουλου λογισμικού Predator.

Στη λίστα του Documento, προστίθεται και ο ευρωβουλευτής -που διεγράφη από τη ΝΔ- Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος όμως φέρεται -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- να είχε μπει στο μικροσκόπιο μόνο της ΕΥΠ, και όχι του Predator.

Διαβάστε Επίσης

"Ιστορίες κατασκόπων" απαντά ο Οικονόμου

"Με πρωτοστάτη τον κ. Βαξεβάνη -ο οποίος έχει ως αρχή του πως οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί είναι πραγματικό- εξακολουθεί η σε συνέχειες δημοσίευση στον Τύπο διαφόρων μυθιστορημάτων γύρω από την υπόθεση των λογισμικών παρακολούθησης και των επισυνδέσεων… Για άλλη μια εβδομάδα αναπτύσσονται ευφάνταστοι ισχυρισμοί, δίχως κανένα απολύτως στοιχείο και τεκμήριο. Αυτή την εβδομάδα τα μυθιστορήματα είναι διανθισμένα και με "ιστορίες κατασκόπων", οι οποίοι, αφού προηγουμένως επηρέασαν τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, στη συνέχεια, ούτε λίγο ούτε πολύ, οδήγησαν σχεδόν με το ζόρι τον κ. Τσίπρα σε κότερο, δύο εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι, προκειμένου να τον φωτογραφήσουν" ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

"Σταθερή θέση μας είναι ότι πολιτικά δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό και επικίνδυνο από τη φαντασία που δεν στηρίζεται σε κανένα τεκμήριο. Ειδικά από τη στιγμή που στο σκοτάδι η φαντασία είναι πιο ζωηρή από ό,τι στο άπλετο φως. Η διερεύνηση όλων των ισχυρισμών και των εξιστορήσεων που δημοσιεύονται είναι έργο και υποχρέωση της Δικαιοσύνης, η οποία και θα δώσει οριστικές απαντήσεις για τη δράση των λογισμικών παρακολούθησης στην Ελλάδα, από την αρχική τους εμφάνιση και όχι μόνο για μια περιορισμένη χρονικά περίοδο" προσθέτει ο Γιάννης Οικονόμου.

Διαβάστε Επίσης

"Εξαρχής συνδράμουμε ενεργά την έρευνα της Δικαιοσύνης, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση κάθε πτυχής της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση. Πόσω μάλλον, αφού βασικός στόχος αυτών των λογισμικών φέρεται πως ήταν διαχρονικά στελέχη της παράταξής μας και της Κυβέρνησής μας, αλλά και ο Πρωθυπουργός.. Παράλληλα, οχυρώνουμε θεσμικά την Πολιτεία και το πολιτικό σύστημα με τις νομοθετικές μας πρωτοβουλίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βραχίονές του έχουν αποφασίσει να πορευτούν έως τις εκλογές με όπλα την τοξικότητα και τη συκοφαντία, αφού δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό και χρήσιμο να εισφέρουν στον τόπο και την κοινωνία. Η Κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και παραμένει προσηλωμένη στην παραγωγή έργου για την προστασία της ποιότητας ζωής των πολιτών από τη διεθνή ακρίβεια, τη διασφάλιση της Πατρίδας από έξωθεν επιβουλές και τη θεσμική θωράκιση του κράτους μας" καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πιο πολυσυζητημένη παράσταση της χρονιάς στην Αθήνα

Ο "Οιδίποδας" του Ρόμπερτ Αικ στη Στέγη συνεχίζει με επιπλέον παραστάσεις έως 1 Φεβρουαρίου 2026, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν να κλείσουν εισιτήριο να ζήσουν αυτή την εκρηκτική παράσταση.

PREDATOR 09 Δεκ 2025 | 17:13

Δίκη για υποκλοπές: Κλήση 10 νέων μαρτύρων - Ανάμεσά τους και ο κρεοπώλης

Τραπεζική κάρτα που ανήκει στον "κρεοπώλη" έχει χρησιμοποιηθεί για την αγορά μολυσμένων μηνυμάτων, ένα εκ των οποίων είχε παραλήπτη τον Νίκο Ανδρουλάκη

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ 09 Δεκ 2025 | 15:33

Βενιζέλος και Καραμανλής "συντονισμένοι" εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη: Η κοινή εμφάνιση που έκανε αίσθηση

Στο κοινό της εκδήλωσης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο Νίκος Δένδιας

ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ 09 Δεκ 2025 | 14:32

Χρήστος Ράμμος: Ήθελα να ενημερώσω τη Βουλή για τις υποκλοπές και μου έλεγαν "αν είναι, θα σας καλέσουμε εμείς"

Ο πρώην πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών Χρήστος Ράμμος κατέθεσε στη δίκη για τις υποκλοπές μέσω του Predator - Η φωτογραφία που κατέθεσε ο συνήγορος του Θανάση Κουκάκη.

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" 08 Δεκ 2025 | 22:21

Καραμανλής: "Πλήγμα στην ποιότητα της δημοκρατίας η υποβάθμιση του ρόλου της Βουλής" - Τι είπε για Βενιζέλο

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε παρουσία του Ευ. Βενιζέλου, του Α. Σαμαρά, αλλά και του Ν. Δένδια σε εκδήλωση για τα 15 χρόνια κυκλοφορίας της εφημερίδας "Δημοκρατία"

ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ 08 Δεκ 2025 | 13:07

Αιχμές Μητσοτάκη κατά Καραμανλή: Δεν θα δώσουμε στους αγρότες χρήματα, που θα μας ζητά η ΕΕ να τα επιστρέψουμε

Θυμήθηκε το φιάσκο με τα χρήματα που έδωσε ο Σωτήρης Χατζηγάκης, και τα οποία τα πλήρωσαν μετά και με τόκο, όλοι οι Ελληνες φορολογούμενοι.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 08 Δεκ 2025 | 11:50

Αιχμές Λαζαρίδη: Επί Καραμανλή βγήκε το "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά" - Η ιστορία του Σαμαρά δεν είναι καλή

"Αλλαγή στην ηγεσία της ΝΔ θα γίνει όταν ο Μητσοτάκης χάσει εκλογές του ’30-’31-Του ’27 θα τις κερδίσει και πιστεύω θα είναι και αυτοδύναμος", είπε ο κ. Λαζαρίδης.

08 Δεκ 2025 | 06:45

Στην κόψη του ξυραφιού η σύγκρουση των αγροτών με την κυβέρνηση - Πυρά και από Σαμαρά-Καραμανλή

Με κλείσιμο και των παρακαμπτήριων οδών αλλά και λιμανιών κλιμακώνουν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, δηλώνοντας ότι δεν κάνουν βήμα πίσω.

ΣΤΗ ΣΕΚΕ 07 Δεκ 2025 | 13:12

Μήνυμα Καραμανλή για αγρότες: "Να είμαστε ευαίσθητοι και δεκτικοί - Να ακούμε τη φωνή, την αγωνία τους"

"Η επαπειλούμενη ερήμωση της υπαίθρου συνιστά μείζονα εθνική απειλή" τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ 01 Δεκ 2025 | 18:16

Δίκη για υποκλοπές: "Ουδέποτε μπαίνουμε στην κρίση του εισαγγελέα" είπαν δύο στελέχη της ΑΔΑΕ

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΑΔΑΕ τόνισε η Αρχή κινήθηκε μετά την καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς νωρίτερα δεν γνώριζε κάτι

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 21 Νοε 2025 | 23:47

Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για την υπόθεση των υποκλοπών

Συγκεκριμένα, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά εξαπέλυσαν ευθεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη για συγκάλυψη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ 21 Νοε 2025 | 14:52

Δίκη για τις υποκλοπές: Κοινό το κέντρο παρακολούθησης ΕΥΠ και Predator, κατέθεσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τερζής

Για "πολύ καλή επαφή" του τότε γραμματέα του πρωθυπουργικού γραφείου με τον τότε επικεφαλής της ΕΥΠ, έκανε λόγο ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τερζής

Η ΟΜΙΛΙΑ 20 Νοε 2025 | 20:42

Καραμανλής στο Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο: "Οι σχέσεις Ελλάδας - Κίνας παράγουν αμοιβαία οφέλη"

Ο Κώστας Καραμανλής αναφέρθηκε στην υπογραφή το 2008 της συμφωνίας για την ανάληψη από την COSCO της λειτουργίας και διαχείρισης δύο τερματικών σταθμών εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά.

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 17 Νοε 2025 | 18:12

Δίκη υποκλοπών - Κουκάκης: Οι στόχοι παρακολουθήθηκαν πρώτα από την ΕΥΠ και μετά από το Predator

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης περιέγραψε λεπτομερώς τη δική του επιμόλυνση με το λογισμικό Predator, καθώς και τους λόγους που τέθηκε στο στόχαστρο παρακολούθησης

ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ 17 Νοε 2025 | 09:47

Τιμητική διάκριση από τους Κινέζους στον Κώστα Καραμανλή - Ενώ η Κίμπερλι "γκρινιάζει" για την Cosco στον Πειραιά

Ο πρώην πρωθυπουργός θα τιμηθεί για την ενίσχυση των ελληνοκινεζικών σχέσεων στο πλαίσιο της 30ής επετείου από την ίδρυση του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΠ 03 Νοε 2025 | 14:32

Δίκη για το predator: Στο βήμα πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ που παγιδεύτηκε με το λογισμικό - Ήταν σε διένεξη με την υπηρεσία της

Η μάρτυρας κατέθεσε στην δίκη των τεσσάρων εκπροσώπων των εταιριών που εμπλέκονται με το Predator που συνεχίζεται.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 27 Οκτ 2025 | 12:20

Στη Βόρεια Ήπειρο ο Καραμανλής: Επισκέφθηκε τα μνημεία των πεσόντων του '40 [εικόνες]

Ο κ. Καραμανλής βρέθηκε στις Βουλιαράτες και στην Κλεισούρα, όπου διεξήχθη μια από τις πιο κρίσιμες μάχες του ελληνοϊταλικού πολέμου, στο ύψωμα της Τρεμπεσίνας.

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ 22 Οκτ 2025 | 16:25

Δίκη για υποκλοπές: "Υπήρχε σύνδεση ανάμεσα στους χρήστες του παράνομου λογισμικού και στην ΕΥΠ" κατέθεσε η Γεροβασίλη

Η Όλγα Γεροβασίλη, το όνομα της οποίας είχε δημοσιοποιηθεί ότι παρακολουθούνταν, υπογράμμισε με βεβαιότητα πως οι παρακολουθήσεις μέσω ΕΥΠ και Predator δεν ήταν ανεξάρτητες μεταξύ τους

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ 22 Οκτ 2025 | 14:23

Νίκος Ανδρουλάκης στη δίκη για τις υποκλοπές: "Οι κατηγορούμενοι πουλούσαν υπηρεσίες σε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα"

Ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, η δίκη για την υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων με κατηγορουμένους γνωστούς επιχειρηματίες.

18 Οκτ 2025 | 14:13

Η μόνη κρίση που δεν είδε ο Καραμανλής

Η μόνη κρίση που δεν μυρίστηκε ο Κώστας Καραμανλής ήταν η μεγαλύτερη κρίση που βίωσε η Ελλάδα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 18 Οκτ 2025 | 08:37

Εκνευρισμός στο Μαξίμου για τις δηλώσεις Βενιζέλου - Γιατί λέει ότι η χώρα είναι "μη διακυβερνήσιμη"

Κυβερνητικά στελέχη έλεγαν πάντως πως είναι "απορίας άξιον να τίθεται ζήτημα κυβερνησιμότητας σε μια περίοδο που η Ελλάδα έχει ισχυροποιηθεί σε όλα τα επίπεδα, εθνικά, και οικονομικά"

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗ 17 Οκτ 2025 | 15:46

Κώστας Καραμανλής: Σπάνια εμφάνιση με την 22χρονη κόρη του, Αλίκη [εικόνες]

Σε εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή έδωσε το "παρών" η Αλίκη Καραμανλή, σε μια σπάνια εμφάνιση δίπλα στον πατέρα της και χωρίς τη μητέρα της, Νατάσα, και τον αδερφό της, Αλέξανδρο

ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ 16 Οκτ 2025 | 08:27

Σπίτι στην Κόρη Τρικάλων ετοιμάζουν Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη

Σπίτι στο ορεινό χωριό "Κόρη" στα Τρίκαλα, ετοιμάζουν να χτίσουν ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσσα Παζαΐτη.

ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ 16 Οκτ 2025 | 07:12

H κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά και τα πυρά με αποδέκτη τον Μητσοτάκη: Κίνδυνος "θεσμικής κρίσης"

Ο Κώστας Καραμανλής είχε μία θερμή χειραψία με τον Αντώνη Σαμαρά, στα αυτιά του οποίου όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στην ομιλία του ήχησαν ως απολύτως ορθά.

ΤΙ ΕΙΠΕ 15 Οκτ 2025 | 23:09

Καυστικό σχόλιο της Τζίμα για την κυβερνητική ερμηνεία στην ομιλία Καραμανλή: "Δύσκολο να ακολουθήσω τον συλλογισμό" [βίντεο]

"Ο καθένας μπορεί να κάνει τις δικές του αναλύσεις, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να τον κατανοήσω", ανέφερε η Ράνια Τζίμα

ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ 15 Οκτ 2025 | 20:18

Κυβερνητικά στελέχη: "Δηλώσεις της αντιπολίτευσης περί μη εμπιστοσύνης στη δικαιοσύνη καθιστούν επίκαιρες τις επισημάνσεις Καραμανλή"

Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε για τον κίνδυνο θεσμικής και πολιτικής κρίσης, λέγοντας ότι η Ιστορία διδάσκει πως στην Ελλάδα τέτοιου είδους κρίσεις συμπίπτουν με εθνικές κρίσεις

ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ 15 Οκτ 2025 | 19:53

Προειδοποίηση Καραμανλή για κίνδυνο θεσμικής και εθνικής κρίσης - Βαδίζουμε ολοταχώς σε πολιτική κρίση πρώτου μεγέθους

Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε για τον κίνδυνο θεσμικής και πολιτικής κρίσης

ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ 15 Οκτ 2025 | 19:39

Θερμή χειραψία Καραμανλή - Σαμαρά στην εκδήλωση για την Ψαρούδα-Μπενάκη [εικόνες - βίντεο]

Το "παρών" έδωσε και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ο οποίος προσήλθε στην Παλιά Βουλή συνοδευόμενος από τον βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτο Χρυσομάλλη και είχε ιδιαίτερα εγκάρδια χειραψία με τον Κώστα Καραμανλή

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 15 Οκτ 2025 | 10:57

Νέα παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή σε εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή - Τι θα πει στην ομιλία του

Ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει σε εκδήλωση προς τιμήν της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη.

"ΓΑΛΑΖΙΟ" ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 09 Οκτ 2025 | 07:42

Ο Σαμαράς κόβει τις γέφυρες με τη ΝΔ: Δεν πήγε στο βιβλίο Στυλιανίδη επειδή θα μιλούσε ο Μητσοτάκης

"Προσωπική επιλογή. Εύχομαι καλή επιτυχία στο βιβλίο του Ε. Στυλιανίδη", είπε μέσω συνεργατών του ο Αντώνης Σαμαράς.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 08 Οκτ 2025 | 19:34

Η ψυχρή χειραψία Καραμανλή με Μητσοτάκη, ο θερμός εναγκαλισμός με Ντόρα Μπακογιάννη και η κενή θέση του Σαμαρά [εικόνες - βίντεο]

Στην παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη έδωσαν το "παρών" Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής - Δεν πήγε τελικά ο Αντώνης Σαμαράς

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ 08 Οκτ 2025 | 18:55

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέστη τελικά μαζί με Μητσοτάκη - Καραμανλή στην παρουσίαση του βιβλίου του Στυλιανίδη

Ο Αντώνης Σαμαράς "εύχεται κάθε επιτυχία στο βιβλίο του Ευριπίδη Στυλιανίδη", αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 08 Οκτ 2025 | 07:43

Συνάντηση Μητσοτάκη - Σαμαρά - Καραμανλή σήμερα σε... "πολικές θερμοκρασίες"

Σχεδόν ένα χρόνο από την τελευταία συνάντηση του νυν και των πρώην πρωθυπουργών, οι σχέσεις των τριών παραμένουν σε... βαθιά κατάψυξη.

ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ 30 Σεπ 2025 | 11:16

Επανεμφάνιση Κώστα Καραμανλή με νέα παρέμβαση στις 15 Οκτωβρίου

Ο Κώστας Καραμανλής αναμένεται να αναφερθεί στα σύγχρονα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα,.

ΕΚΤΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 24 Σεπ 2025 | 12:53

BBC για υποκλοπές: Το "Watergate της Ελλάδας", αλλά δεν διώκεται κανένας κυβερνητικός αξιωματούχος

Το βρετανικό δίκτυο αναφέρεται στο "σκάνδαλο κατασκοπείας τηλεφωνικών επικοινωνιών" λέγοντας ότι έχει γίνει γνωστό ως "το Watergate της Ελλάδας".

24 Σεπ 2025 | 12:37

Υποκλοπές: Διεκόπη για τις 22 Οκτωβρίου η δίκη για το Predator - 4 πρόσωπα στο εδώλιο

Για τις 22 Οκτωβρίου διακόπηκε η δίκη των τεσσάρων κατηγορουμένων, εκπροσώπων εμπλεκομένων εταιρειών στην υπόθεση των υποκλοπών μέσω Predator.

ΚΑΡΦΙΑ 18 Σεπ 2025 | 12:20

Η μεταγραφή Λοβέρδου στη ΝΔ, η ανακούφιση Ανδρουλάκη και το σκάνδαλο των υποκλοπών

Πώς η μεταγραφή Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία έβγαλε από τη ναφθαλίνη την ιστορία των υποκλοπών.

ΔΕΘ 08 Σεπ 2025 | 11:00

Στη Θεσσαλονίκη και ο Κώστας Καραμανλής: Αντί για ΔΕΘ πήγε για αγριογούρουνο στη γάστρα σε ταβέρνα του Χορτιάτη

Ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να κινηθεί ινκόγκνιτο, μακριά από τα στελέχη του κόμματος που είχαν κάνει απόβαση στη συμπρωτεύουσα για την ΔΕΘ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ 28 Αυγ 2025 | 13:12

Στο τέλος Σεπτεμβρίου "κλείνει" επιτέλους η ανάκριση για τα Τέμπη- Το δικαστήριο θα ξεκινήσει Ανοιξη του 26

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο εφέτης ανακριτής κ. Μπακαΐμης θα κηρύξει το πέρας της ανάκρισης

ΣΠΑΝΙΟ ΚΛΙΚ 27 Αυγ 2025 | 13:36

Η Νατάσα Παζαΐτη φωτογραφίζει την 22χρονη κόρη της Αλίκη στις διακοπές τους

Η σύζυγος του τέως πρωθυπουργού και γενική χειρουργός και ειδική χειρουργός μαστού, Νατάσα Παζαΐτη, μοιράστηκε μία φωτογραφία από τις διακοπές τους.

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ 26 Αυγ 2025 | 12:50

Απογευματινή: Θα προχωρήσει σε νέο κόμμα ο Αντώνης Σαμαράς, παρά την τραγική απώλεια- Στόχος να είναι ρυθμιστής

Ο Αντώνης Σαμαράς συνομιλεί όχι μόνο με πρόσωπα που ταυτίζονται απόλυτα με τη δεξιά παράταξη, αλλά και προσωπικότητες με διαδρομή στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο.

17 Αυγ 2025 | 14:57

Στην Ίμβρο ο Κώστας Καραμανλής: Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Το πρωί ο κ. Καραμανλής και η συνοδεία του εκκλησιάστηκαν κατά τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας

08 Αυγ 2025 | 08:55

Συλλυπητήρια Καραμανλή για τον θάνατο της Λένας Σαμαρά: "Φίλε Αντώνη, Γεωργία, Κωνσταντίνε η σκέψη μας είναι σε σας"

"Συγκλονισμένος από την αδόκητη απώλεια της Λένας Σαμαρά, εκφράζω στην οικογένειά της τα συλλυπητήριά μου" είπε ο κ. Καραμανλής.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 01 Αυγ 2025 | 17:45

Τάκης Θεοδωρικάκος: Εξώδικο στον δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη για δημοσίευμα της εφημερίδας "Εστία"

Ο υπουργός ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος απέστειλε εξώδικο για δημοσίευμα της Εστίας με τίτλο: "Η Ευρωπαία Εισαγγελεύς διέταξε προκαταρκτική εξέταση για δύο υπουργούς"

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ" 31 Ιουλ 2025 | 16:27

Κ. Αχ. Καραμανλής για τον νέο αυτοκινητόδρομο Πατρών - Πύργου: Δέχτηκα αμέτρητες αήθεις προσωπικές επιθέσεις

"Βαθιά πεποίθησή μου ήταν και παραμένει ότι τα μεγάλα έργα δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα και σε καμία κυβέρνηση, παρά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες και μόνο".

24 Ιουλ 2025 | 07:34

ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στις αντιφάσεις του, όμηρος των σκανδάλων, προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία

Αυστηρή κριτική του ΠΑΣΟΚ μετά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σία Κοσιώνη.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 23 Ιουλ 2025 | 08:54

Καρυστιανού για Καραμανλή: "Ξεπλύθηκε από 157 αδίστακτους βουλευτές -Τέτοια σήψη και δυσωδία δεν υπήρξε ποτέ"

Σε μια οργισμένη ανάρτηση προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού, μετά την παραπομπή του Κ. Καραμανλή στο Δικαστικό Συμβούλιο μόνο για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 23 Ιουλ 2025 | 07:35

Δημήτρης Πλακιάς για την παραπομπή Καραμανλή: "157 ζώα συμφώνησαν - Το τέλος θα το δώσουμε εμείς"

"157 ζώα συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής για 57 νέους ανθρώπους που δολοφόνησε αυτός και η παρέα του ότι είναι πλημμέλημα", γράφει ο Δημήτρης Πλακιάς.

ΒΟΥΛΗ 22 Ιουλ 2025 | 20:38

Τέμπη: Παραπέμπεται στο Δικαστικό Συμβούλιο ο Κώστας Αχ. Καραμανλής με 157 "ναι"

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν συνολικά 164 βουλευτές - Υπέρ της παραπομπής Καραμανλή τάχθηκαν οι 157, με 6 κατά και 1 να απέχει της ψηφοφορίας.

ΒΟΥΛΗ- ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ Κ. ΑΧ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 22 Ιουλ 2025 | 17:18

Ανδρουλάκης στη Βουλή: Δεν θα μας βρείτε συμμέτοχους σ΄αυτή την παρωδία - Δεν νομιμοποιούμε τις μεθοδεύσεις σας

Ο κ. Ανδρουλάκης, με σκληρή φρασεολογία, κατήγγειλε την κυβέρνηση της ΝΔ για μεθοδεύσεις

ΓΕΜΑΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 21 Ιουλ 2025 | 06:45

Καύσωνας και στη... Βουλή με Καραμανλή και ΟΠΕΚΕΠΕ - Εθνικά και μεταναστευτικό πιέζουν την κυβέρνηση

Η πόλωση, είναι προ των πυλών, και θα κλιμακωθεί έτι περαιτέρω τις επόμενες ημέρες, μέχρι και το κλείσιμο της Βουλής.

ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΔΑΕ 18 Ιουλ 2025 | 10:01

Ράμμος: "Υπήρξε δολοφονία χαρακτήρα - Οι ανεξάρτητες αρχές είναι αποδεκτές όσο δεν ενοχλούν"

Ο Χρήστος Ράμμος αναφέρθηκε στα όσα έζησε κατά τη διάρκεια της 6ετούς θητείας του ως επικεφαλής της ΑΔΑΕ.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 18 Ιουλ 2025 | 07:49

Η νέα προσωπική ιστοσελίδα του Κώστα Καραμανλή - Πλούσιο υλικό από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ έως σήμερα

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας εμπλουτίζεται διαρκώς κείμενα, φωτογραφίες και video από την ζωή και την δράση του πρώην πρωθυπουργού.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ 16 Ιουλ 2025 | 12:25

Οταν ο Γεωργιάδης έλεγε: "Θέλουν έλεγχο από το '98, δηλαδή "κλέψαμε αλλά κλέβατε και εσείς" - Άκου δικαιολογία της ΝΔ"

"Άκου δικαιολογία που βρήκε η ΝΔ" έλεγε τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Τηλεάστυ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 11 Ιουλ 2025 | 09:46

Η επίσκεψη έκπληξη του Κώστα Καραμανλή στο υπουργείο Οικονομικών - Γιατί πήγε να δει τον Πιερρακάκη

Τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή περίμενε στην είσοδο του ασανσέρ του υπουργείου Οικονομικών ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 08 Ιουλ 2025 | 09:55

Κώστας Καραμανλής για Παυλόπουλο: Ως Προέδρος της Δημοκρατίας συνέβαλε καθοριστικά στη διασφάλιση της πολιτικής ομαλότητας

Ο Κώστας Καραμανλής μίλησε για τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 07 Ιουλ 2025 | 10:25

Βουλή: Ωρα Κώστα Αχ. Καραμανλή στην προανακριτική για τα Τέμπη - Καταθέτει με υπόμνημα

Ο πρώην υπουργός έχει τη δυνατότητα, σύμφωνα με τον Κανονισμό, να καταθέσει στην Επιτροπή δια υπομνήματος ή να επιλέξει να προσέλθει δια ζώσης.

ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ 29 Ιουν 2025 | 08:55

Στην Ορεινή Ναυπακτία ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής - Εφαγε σε ταβέρνα στην Ανω Χώρα

Στην Ορεινή Ναυπακτία με φίλους βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και συγκεκριμένα στην Άνω Χώρα.

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ 24 Ιουν 2025 | 12:03

Βουλή - Τέμπη: Συγκροτήθηκε η προανακριτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή - Ολα τα ονόματα

Συγκροτήθηκε η προανακριτική για τον Κ. Αχ. Καραμανλή ως προς την ενδεχόμενη τέλεση αδικήματος στην υπόθεση των Τεμπών.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 19 Ιουν 2025 | 12:32

Καρυστιανού για την παραπομπή Καραμανλή για πλημμέλημα: "Η ντροπή... ντροπή δεν έχει - Εκλαψε χθες ο ουρανός"

Με μία οργισμένη ανάρτηση, σχολίασε η Μαρία Καρυστιανού την παραπομπή του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, στην προανακριτική επιτροπή.

13 "ΚΑΤΑ" 19 Ιουν 2025 | 06:17

Βουλή: Με 154 "ναι" έγινε δεκτή η πρόταση της ΝΔ για παραπομπή Καραμανλή σε προανακριτική

Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας για παραπομπή του Κώστα Καραμανλή.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ 18 Ιουν 2025 | 22:47

"Καρφί" Ράνιας Τζίμα για τον Καραμανλή: "Όταν μιλούσε, ήταν μόνο δύο υπουργοί στα έδρανα της Βουλής" [βίντεο]

"Στα υπουργικά έδρανα είδα μόνο 2 υπουργούς, σίγουρα δεν είδα σύσσωμη την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, έλειπαν τα θερμά χειροκροτήματα του παρελθόντος", ανέφερε η Ράνια Τζίμα

«ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ» 18 Ιουν 2025 | 16:51

Καυστική η Ντόρα Μπακογιάννη για Σαμαρά: Είναι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που θέλει να κάνει την παρουσία του αισθητή

Το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη για την κριτική που άσκησαν οι πρώην πρωθυπουργοί, κ.κ. Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 18 Ιουν 2025 | 11:10

Με τα παιδιά τους στο Πολεμικό Μουσείο: Τα δίδυμα του Καραμανλή και ο γιος του Σαμαρά [εικόνες]

Τις ομιλίες των δύο πρώην πρωθυπουργών Κ. Καραμανλή και Αντ. Σαμαρά παρακολούθησαν και τα παιδιά τους.

OΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ 17 Ιουν 2025 | 20:35

Αιχμηρή κριτική Καραμανλή: Ορατός ο κίνδυνος να περιέλθει η χώρα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση ομηρίας έναντι της Τουρκίας

Καμία συμμετοχή δεν μπορεί να έχει η Τουρκία στους μελλοντικούς αμυντικούς μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης σημειώνει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής

ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 02 Ιουν 2025 | 15:32

Τα σενάρια για το κόμμα Σαμαρά και η σχέση με τον Καραμανλή- Ξανά μαζί σε παρουσίαση βιβλίου

Τα σενάρια θα πάρουν πάλι φωτιά, καθώς Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο του Σταύρου Λυγερού "Οι αθέατες όψεις του πολέμου στην Ουκρανία"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΤ1 30 Μαϊ 2025 | 20:38

Οι επόμενες κινήσεις του Κ. Καραμανλή: Θα μιλήσει στη Βουλή και θα ζητήσει να δικαστεί για πλημμέλημα - Δεν παραιτείται

"Παραιτήθηκα ως υπουργός και ανέλαβα τις πολιτικές ευθύνες σε έναν οργανισμό με πολλαπλά προβλήματα" διαμηνύει μέσω του ΑΝΤ1 ο Κώστας Καραμανλής.

ΦΟΒΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 29 Μαϊ 2025 | 13:29

Πώς μια μίνι ανταρσία στην ΚΟ της ΝΔ μπορεί να δώσει ασυλία στον Κώστα Καραμανλή για τα Τέμπη

Αν δεν βρεθούν 151 ψήφοι στη Βουλή, τότε δεν θα συσταθεί καν η προανακριτική και ο Κώστας Καραμανλής θα "αθωωθεί" πριν καν γίνει έρευνα.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 27 Μαϊ 2025 | 13:13

Τσουκαλάς για προανακριτική Καραμανλή: Η πρόταση της ΝΔ είναι στάχτη στα μάτια των πολιτών και βάζει εμπόδια στη δικαιοσύνη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τοποθετήθηκε σχετικά με την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον κ. Καραμανλή.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ 27 Μαϊ 2025 | 11:01

Μαρινάκης: Θέμα ωρών η πρόταση της ΝΔ για προανακριτική για Καραμανλή - Οδηγός το μοντέλο Τριαντόπουλου

Οδηγός το μοντέλο Τριαντόπουλου για την πρόταση της ΝΔ για την προανακριτική, σύμφωνα με τον Π. Μαρινάκη.

ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 27 Μαϊ 2025 | 06:34

Γιατί η ΝΔ υποστηρίζει ότι ο Καραμανλής δεν έχει στην πλάτη του κακούργημα για τα Τέμπη- Σήμερα η πρόταση της πλειοψηφίας

Εκτός απροόπτου σήμερα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της πρότασης της ΝΔ για τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή

ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 26 Μαϊ 2025 | 10:18

"Πολεμικό Μουσείο νο2" για Καραμανλή - Σαμαρά: Νέα κοινή εμφάνιση με αιχμές (;) για την εξωτερική πολιτική

Οι δύο άνδρες θα δώσουν το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Λυγερού "Οι αθέατες όψεις του πολέμου στην Ουκρανία".

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ 26 Μαϊ 2025 | 10:12

Αλαλούμ σε ΣΥΡΙΖΑ - ΝΕΑΡ για Προανακριτική: Διαφωνούν για ενδεχόμενες ευθύνες Μητσοτάκη

Η Κουμουνδούρου θέτει εντός κάδρου τον πρωθυπουργό, η Νέα Αριστερά τον αφήνει εκτός.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ 26 Μαϊ 2025 | 06:43

Στα μαλακά ρίχνει η ΝΔ τον Καραμανλή με προανακριτική για πλημμέλημα - Το βλέμμα στη συνταγματική αναθεώρηση

Η ΝΔ θα κινηθεί στο πεδίο του πλημμελήματος για τον Κώστα Καραμανλή, με πιο πιθανό αυτό της παράβασης καθήκοντος.

ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ 20 Μαϊ 2025 | 17:27

Ποιους παρακολουθούσε ο Μαυρίκης: Δύο πρώην πρωθυπουργούς, έναν εκδότη, τον Εβερτ και τον διευθυντή του γραφείου Μητσοτάκη

Ο Χρήστος Μαυρίκης παρακολουθούσε κατ΄εντολήν του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τόσο τον Ανδρέα Παπανδρέου όσο και τον Μιλτιάδη Εβερτ.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ 20 Μαϊ 2025 | 10:17

Αναβολή επ' αόριστον στη δίκη για τις υποκλοπές – Ακόμα δεν έχει μεταφραστεί το κατηγορητήριο στα αγγλικά

Ο εισαγγελέας πρότεινε την αναβολή της υπόθεσης μέχρι την ολοκλήρωση και παράδοση της μετάφρασης. Ορατός ο κίνδυνος παραγραφής.

ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 20 Μαϊ 2025 | 06:15

Προανακριτική για Κ. Καραμανλή: Γιατί η ΝΔ απορρίπτει το σκεπτικό ΠΑΣΟΚ για κακούργημα - Θα καταθέσει δική της πρόταση

Με δική της πρόταση θα "κατέβει" στην ολομέλεια της Βουλής η ΝΔ για τις τυχόν ποινικές ευθύνες του Κώστα Καραμανλή

ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ 19 Μαϊ 2025 | 10:05

Τέμπη: Δεν "βλέπει" κακούργημα για τον Καραμανλή η ΝΔ - Σήμερα η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

"Πριν καλά-καλά φθάσει η δικογραφία, πριν την διαβάσουν, είχαν βγάλει κατηγορητήριο", λένε από τη ΝΔ για τη στάση του ΠΑΣΟΚ.

ΑΝΑΜΟΝΗ 16 Μαϊ 2025 | 12:52

Τέμπη: Πρόταση για Προανακριτική που θα παραπέμπει για κακούργημα τον Κώστα Καραμανλή ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ

Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ θα παραπέμπει για κακούργημα τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, τους υφυπουργούς Μεταφορών, αλλά και τον υπουργό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 15 Μαϊ 2025 | 09:55

Μπακογιάννη: Δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανείς για τα Τέμπη - Εύχομαι καλή επιτυχία στην Κωνσταντοπούλου για την πρωθυπουργία

"Το πολιτικό σύστημα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων", σημείωσε η κ. Μπακογιάννη.

ΝΟΗΜΑΤΑ 07 Μαϊ 2025 | 13:39

Ο επικήδειος Καραμανλή στην κηδεία Μολυβιάτη- Τι σήμαινε το "καλό ταξίδι κύριε Πέτρο"

Κλείνοντας τον επικήδειό του στην κηδεία Μολυβιάτη, ο Κώστας Καραμανλής ξάφνιασε τον κόσμο λέγοντας: Καλό ταξίδι κύριε Πέτρο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ 06 Μαϊ 2025 | 15:37

Ο επικήδειος Καραμανλή στην κηδεία Μολυβιάτη: Το εθνικό συμφέρον πάνω απ' όλα - Αυτό ήταν και είναι το δόγμα Μολυβιάτη

Για έναν σπουδαίο Έλληνα που υπηρέτησε το εθνικό και το δημόσιο συμφέρον μίλησε στον επικήδειό του ο Κώστας Καραμανλής.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 05 Μαϊ 2025 | 12:38

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής [εικόνες - βίντεο]

Η περιφερειάρχης τον υποδέχτηκε στο νέο κτίριο της Περιφέρειας, όπου είχαν σύντομο τετ α τετ και ακολούθησε συνάντηση με το περιφερειακό συμβούλιο.

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 04 Μαϊ 2025 | 14:33

Κώστας Καραμανλής για την απώλεια του Πέτρου Μολυβιάτη: "Χάνω έναν πολύ δικό μου άνθρωπο"

Ο κ. Καραμανλής σε δήλωση του αναφέρθηκε στην προσφορά του εκλιπόντος στον τόπο, και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στους οικείους του

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 03 Μαϊ 2025 | 18:58

Χρήστος Χούπας: Υπάρχουν μαρτυρίες που "καίνε" τον κ. Καραμανλή και είναι μέσα στη δικογραφία

"Εντός των ημερών θα σκάσει μία "βόμβα" εκ μέρους μου", σημείωσε ο Χρήστος Χούπας αναφερόμενος στον Κώστα Καραμανλή.

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ: «ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» 30 Απρ 2025 | 21:50

Καρυστιανού για Κώστα Καραμανλή: "Αναμενόμενο ήταν, θα έρθουν στο φως ποινικές ευθύνες"

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής σχολής, όπου 57 καρέκλες παρέμειναν κενές

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 30 Απρ 2025 | 21:26

Νίκος Ανδρουλάκης: Κακουργηματική παραπομπή για τον Κ. Καραμανλή - "Θα κινηθούμε με βάση το Σύνταγμα και το νόμο περί ευθύνης υπουργών"

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τη ΝΔ να πάρει θέση αν είναι κακουργηματική η κατηγορία ή πλημμέλημα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 30 Απρ 2025 | 19:46

"Πυρά" Ν. Πλακιά σε Κ. Καραμανλή: "Αν είσαι αθώος, ψηφίστε την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και έλα στο δικαστήριο"

"Όλα τα άλλα είναι κινήσεις άνευ ουσίας και αποτελεσματικότητας" ανέφερε ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών, Χρυσής και Θωμαΐς που χάθηκαν στα Τέμπη.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΕΥΣΕΙΣ 29 Απρ 2025 | 16:40

Τέμπη: Όχι του ΠΑΣΟΚ στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για από κοινού πρόταση για σύσταση Προανακριτικής για τον Κώστα Καραμανλή

Ούτε στην Προανακριτική για τον κ. Τριαντόπουλο ζητήσαμε τη συνεργασία των άλλων κομμάτων δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Τσουκαλάς

ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΜΒΙΚΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ 29 Απρ 2025 | 09:28

Τέμπη: Κακούργημα για Καραμανλή και Σπίρτζη φωτογραφίζει ο εφέτης ανακριτής - Οι καταθέσεις που τους "έκαψαν"

Ένα βαρύτατο κακούργημα περιγράφεται ως ερευνόμενη πράξη στη δικογραφία που εστάλη στη Βουλή κατά των πρώην υπ. Μεταφορών, Χρ. Σπίρτζη και Κώστα Αχ. Καραμανλή.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 29 Απρ 2025 | 07:18

Αναζωπυρώνεται η πολιτική κόντρα για τα Τέμπη: Προς προανακριτική για Καραμανλή - Σπίρτζη ακόμη και με πρωτοβουλία της ΝΔ

Ηδη η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου κάλεσε όλες τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης να συνεργαστούν ώστε να καταθέσουν πρόταση για προανακριτική επιτροπή.

OPEN 28 Απρ 2025 | 20:41

Τέμπη: Ο Κ. Καραμανλής γνώριζε από το 2021 τα προβλήματα ασφαλείας στα τρένα- Τα "εξαιρετικά επείγοντα" έγγραφα που εστάλησαν

Επισημαίνεται ότι η υπερκόπωση του υπάρχοντος προσωπικού, με υπερβάσεις ωραρίων, αυξάνει τον κίνδυνο ανθρώπινων λαθών, απειλώντας άμεσα ανθρώπινες ζωές.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ 28 Απρ 2025 | 19:43

Τέμπη: Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη

Την προσεχή Τέταρτη αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα στην Ολομέλεια.

ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΟΠΟ 25 Απρ 2025 | 15:25

Εξόρμηση στο Δολό Ιωαννίνων για τους Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη και Όλγα Κεφαλογιάννη: "Ο χρόνος κυλά αλλιώς"

Εκδρομή στο Δολό Ιωαννίνων για τον Κώστα Καραμανλή, την Νατάσα Παζαϊτη και την Όλγα Κεφαλογιάννη

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ 23 Απρ 2025 | 19:17

Υποκλοπές μέσω predator: Στις 19 Μαΐου θα συνεχιστεί η δίκη - Στο εδώλιο τέσσερις κατηγορούμενοι

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι εταιρειών.

ΣΥΖΥΓΟΣ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 15 Απρ 2025 | 12:24

Νατάσα Παζαΐτη: Η φωτογραφία της από την κλινική - Mε ιατρική μπλούζα και εντελώς αμακιγάριστη

Ξεχωριστή η χθεσινή ημέρα για τη σύζυγο του τέως πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

ΕΙΔΕ ΜΠΑΣΚΕΤ 11 Απρ 2025 | 22:05

Κώστας Καραμανλής: Σπάνια εμφάνιση στο ΟΑΚΑ για να δει μπάσκετ - Δίπλα του η Δέσποινα Γιαννακοπούλου [εικόνες]

Ο πρώην πρωθυπουργός είδε από κοντά το Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και είχε θερμή χειραψία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 29 Μαρ 2025 | 12:22

Ντόρα Μπακογιάννη: O Κώστας Καραμανλής πρέπει να οδηγηθεί σε φυσικό δικαστήριο - Το σχόλιο για τα Τέμπη [βίντεο]

Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε και το θέμα με τις "επιθετικές αγορές ακινήτων" στη Θράκη δηλώνοντας ότι "θα υπέγραφα κι εγώ την ερώτηση των 11 βουλευτών"

ΓΛΕΝΤΙΑ 27 Μαρ 2025 | 13:55

"Αρχηγική" εμφάνιση Δένδια μαζί με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς της ΝΔ- Η απουσία Μητσοτάκη και το παρασκήνιο

Δυναμική εμφάνιση Δένδια σε εκδήλωση εθνικής μνήμης, που ορισμένοι εκτιμούν ότι είναι ένα ακόμα σημάδι για τις φιλοδοξίες του υπουργού Αμυνας για την επόμενη ημέρα