Με μια ανάρτηση στο Twitter, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κούβα, την ώρα που στη χώρα μαίνονταν ανεξέλεγκτα οι πυρκαγιές που προκάλεσαν ανυπολόγιστες καταστροφές σε φυσικό περιβάλλον και περιουσίες πολιτών.
"Παρακαλώ να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων για Κούβες και άλλες αθλιότητες. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους" έγραψε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για fake news και υποστηρίζοντας ότι η ενημέρωση των τελευταίων ημερών από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά για την εξέλιξη των πύρινων μετώπων αποτελεί επιλογή της κυβέρνησης.
"Σταματήστε επιτέλους τα fake news! Όλοι είμαστε εδώ και ο,τιδήποτε άλλο το διαψεύδω κατηγορηματικά. Αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ. Χαρδαλιά δύο φορές την ημέρα" σημείωσε συγκεκριμένα.
Παρακαλώ να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων για Κούβες και άλλες αθλιότητες. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους.
— Aristotelia Peloni (@PeloniAris) August 8, 2021
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ανάρτηση της Αριστοτελίας Πελώνη ακολούθησαν διάφορα σχόλια στο Twitter, πολλά εκ των οποίων ιδιαίτερα επικριτικά για την κυβερνητική εκπρόσωπο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr