Ενταση στη Θεσσαλονίκη για τον ΟΑΣΘ - Επίθεση στη Νοτοπούλου [βίντεο]

Ενταση δημιουργήθηκε στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον ΟΑΣΘ, όταν δημοτικός σύμβουλος ανέφερε ότι γίνονται έλεγχοι σε πολίτες.

SHARE THIS
0
SHARES

Ενταση δημιουργήθηκε στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον ΟΑΣΘ, όταν δημοτικός σύμβουλος ανέφερε ότι γίνονται έλεγχοι σε πολίτες, οι οποίοι ήθελαν να εισέλθουν στην αίθουσα.

Πολίτες κατήγγειλαν ότι τους έγινε έλεγχος από αστυνομικούς που βρίσκονται στο δημαρχείο. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά τους ζητούσαν ταυτότητες ενώ σε κάποιους άλλους ζητούσαν να ελέγξουν και τις τσάντες τους. 

Οι τόνοι ανέβηκαν με τον πρόεδρο του σώματος να εξηγεί ότι δεν έχει κληθεί η αστυνομία από τον δήμο. Στο σημείο έσπευσε και η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία ζητούσε εξηγήσεις για τα όσα γίνονται.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Μάκης Κυριζίδης παρενέβη στη φασαρία, σημειώνοντας πως όποιος θέλει να μπει στην αίθουσα μπορεί χωρίς να γίνει έλεγχος.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για λίγη ώρα διέκοψε τη συνεδρίαση.

«Καταγγέλλουμε την επιλεκτική ευαισθησία του προεδρείου του Δ.Σ..Η στάση που ακολουθήσατε είναι ντροπιαστική. Θα έπρεπε να επικοινωνήσετε αμέσως με την αστυνομία και να διαφυλάξετε την απρόσκοπτη είσοδο των πολιτών στη συνεδρίαση», τόνισε η κ. Νοτοπούλου.

Λίγο αργότερα, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου, ένας από τους μικρομέτοχους του ΟΑΣΘ, ο οποίος παρακολούθησε τη συνεδρίαση, πλησίασε κοντά της και της επιτέθηκε φραστικά.

Η κ. Νοτοπούλου διατήρησε την ψυχραιμία της, χωρίς να δώσει συνέχεια. Τα πνεύματα λίγο μετά ηρέμησαν.

Πηγή: Voria.gr, thestival.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook