Ένταση στην Προανακριτική για την Τουλουπάκη- Στοιχεία μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ...

Με ένταση ξεκίνησε τη συνεδρίαση η προανακριτική επιτροπή...

entasi-stin-proanakritiki-gia-tin-touloupaki--stoixeia-mono-ston-suriza
|
SHARE THIS
0
SHARES

Με ένταση ξεκίνησε τη συνεδρίαση η προανακριτική επιτροπή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Θανάσης Πλεύρης ( ΝΔ) κατηγόρησε την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπακη ότι απέστειλε σειρά εγγράφων μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι εκείνα τα στοιχεία που είχε ζητήσει η ΝΔ.

Τόσο η ΝΔ οσο και ο Βασίλης Κεγκέρογλου έκαναν λόγο για επιλεκτική αποστολή στοιχείων. Αλλά και ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Μπουγάς χαρακτήρισε προσβλητική τη στάση της κυρίας Τουλουπακη και ενημέρωσε ότι θα στείλει εγγραφή διαμαρτυρία για τη στάση της προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ραΐκου: Εμφανίστηκε με μαύρα γυαλιά

Σε ότι αφορά την Ελένη Ράικου ξεκίνησε την κατάθεση της λιγο μετά τις 4.30 το μεσημέρι!! Η τέως εισαγγελέας Διαφθοράς εμφανίστηκε με μεγάλα μαύρα γυαλιά, προφανώς για να μην γίνει αντιληπτή από δημοσιογράφους .

Μεταξύ των εγγράφων που απέστειλε η κυρία Τουλουπάκη περιλαμβάνεται και έρευνα που έγινε στους τραπεζικούς λογαριασμούς του συζύγου της κυρίας Ράικου, Καρνέση Λάζαρο.

Σύμφωνα με το έγγραφο προκύπτει ότι ο σύζυγος της τέως εισαγγελέα Διαφθοράς είχε λάβει από τη Novartis διάφορα ποσά συνολικού ύψους 5.000 ευρώ. Οπως είναι γνωστό ο σύζυγος της κυρίας Ραίκου είναι ιατρός και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται γνωστή αυτή η υπόθεση.  Οι εξηγήσεις που είχε δώσει τότε ο κ. Καρνέσης ήταν ότι το ποσό αυτό σχετίζονταν με μελέτη που είχε κάνει για την συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρία.

Επίσης όπως έγινε γνωστό, ζητήθηκε δικαστική συνδρομή από τις ΗΠΑ προκειμένου να δοθούν στοιχεία για τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε στις ΗΠΑ ο υιός του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook