Εννέα ημέρες πριν τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού παρεμβαίνει υπέρ του Ευάγγελου Μειμαράκη, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε φήμες που τον έφεραν να έχει αποσύρει τη στήριξή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιβάλλον του Κωστα Καραμανλή διαμηνύει ότι « είναι αμέριστη και απεριόριστη η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ευ. Μεϊμαράκη». Οι ίδιες πηγές σημειώνουν επίσης πως «ο Κώστας Καραμανλής, εξακολουθεί να θεωρεί ότι ο Μεϊμαράκης, είναι ο μοναδικός υποψήφιος που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης την επόμενη ημέρα».
Σε μια άλλη εξέλιξη, συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή οι δύο συνυποψήφιοι, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά πληροφορίες, ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται να είπε στον κ. Μητσοτάκη ότι θεωρεί την υποψηφιότητά του ως «την πλέον σοβαρή με τα πιο πολιτικά χαρακτηριστικά».