Επιμένει η Δούρου για Μάτι: Κάναμε το καθήκον μας

Η αντιπαράθεση με φόντο την τραγωδία στο Μάτι, μετά τις ποινικές διώξεις από την Εισαγγελία, μαίνεται. Η κ. Δούρου υποστήριξε πως οι υπηρεσίες έκαναν το καθήκον τους

epimenei-i-dourou-gia-mati-kaname-to-kathikon-mas
SHARE THIS
0
SHARES

Μετά τις ποινικές διώξεις από την εισαγγελία για την τραγωδία στο Μάτι, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, επέμεινε πως οι υπηρεσίες έκαναν το καθήκον τους.

Η περιφερειάρχης Αττικής εξέφρασε τη θέση πως η δικαιοσύνη είναι ακριβής και χρειάζεται υπομονή από τους αθώους.

Μιλώντας στο Open, η κυρία Δούρου είπε ότι «οι αρμόδιες αρχές θα εξετάσουν αν επί των αρμοδιοτήτων μας υπάρχει παράλειψη ή αμέλεια» και πρόσθεσε: 

«Αυτό εμένα δεν μπορεί να μου καταλαγιάσει μία ανείπωτη θλίψη, η οποία υπάρχει από εκείνη τη Δευτέρα προς Τρίτη ξημερώματα και δεν νομίζω ότι κάποτε θα εξαφανιστεί».

Αναφερόμενη σε εκείνη την ημέρα, η κ. Δούρου είπε: «Ως περιφερειάρχης πιστεύω ότι οι υπηρεσίες μας ως προς την πρώτη διαδικασία έχουν πράξει το καθήκον τους».

Ως προς την κριτική που έχει δεχθεί από την αντιπολίτευση, η Περιφερειάρχης Αττικής σημείωσε πως «δεν θα πάρω όμως και τη σκυτάλη από αυτούς που κλαυθμυρίζουν περί πολιτικής δίωξης. Είτε πρόκειται περί παιδεραστία είτε για διαφθορά ή για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, απειλώντας ευθέως τη δικαιοσύνη».

«Η απονομή της Δικαιοσύνης είναι ακριβή στο χρόνο, χρειάζεται υπομονή και οι αθώοι πρέπει να περιμένουν», πρόσθεσε η Ρένα Δούρου.

 

Φωτό: Ευρωκίνηση 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook