Ευθεία επίθεση στον διευθυντή του Νίκου Δένδια, Δημήτρη Περδίκη, προχώρησε ο Μακάριος Λαζαρίδης, μέσω ανάρτησής του στα social media.
Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει πως έχει προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία με τον στενό συνεργάτη του υπουργού Άμυνας, για κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.
Καταληκτικά, ο τέως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων τονίζει: "Να τον χαίρεται ο Νίκος Δένδιας".
Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο Μακάριος Λαζαρίδης τονίζει: "Για να καταλάβατε την έπαρση και την αλαζονεία κάποιων ανθρώπων. Λέγεται Δημήτρης Περδίκης. Διευθυντής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια. Χθες, στις 11.39 επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί του. Δεν το σήκωσε.
Την ίδια στιγμή του απέστειλα sms να επικοινωνήσει μαζί μου, καθώς ήθελα να συνεργαστούμε μιας και την άλλη εβδομάδα είμαι εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας σε δύο κυρώσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Μέχρι αυτή τη στιγμή που κάνω την ανάρτηση ο κ. Περδίκης δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Να τον χαίρεται ο Νίκος Δένδιας".
Για να καταλάβατε την έπαρση και την αλλαζονεία κάποιων ανθρώπων.
— Μακάριος Λαζαρίδης 🇬🇷 (@mvlazaridis) September 10, 2026
Λέγεται Δημήτρης Περδίκης. Διευθυντής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας @NikosDendias.
Χθες, στις 11.39 επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί του. Δεν το σήκωσε.
Την ίδια στιγμή του απέστειλα sms να επικοινωνήσει μαζί μου,…
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
