
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο πλαίσιο της συνάντησης με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Με την ευκαιρία της επίσκεψης, ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν θέλησε να δει κι αυτός τον πρόεδρο της Τουρκίας.
Ειδικότερα, όταν Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου, επισκέφτηκε την τουρκική πρεσβεία όπου είχε ολιγόλεπτη συνάντηση και με τον Τούρκο προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκε στην Πρεσβεία της Τουρκίας, όπου είχε τη δυνατότητα να συναντήσει και να συνομιλήσει για μερικά λεπτά με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι δυο άντρες μίλησαν για λίγο μπροστά στις κάμερες, στην είσοδο της τουρκικής πρεσβείας, και στη συνέχεια εισήλθαν μαζί στο κτίριο.
Εντός της τουρκικής πρεσβείας, οι δύο άντρες συνέχισαν την κουβέντα τους με θέμα το μπάσκετ και σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον διάλογο που είχαν, ο Ερντογάν είπε στον Αταμάν: "Είπα στον Μητσοτάκη πως παίζω μπάσκετ. Μου είπε πως παίζει κι αυτός. Να οργανώσουμε ένα φιλικό όταν έρθει στην Άγκυρα".
Ο Εργκίν Αταμάν πάντως, το βράδυ της Πέμπτης, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης διέψευσε ότι μίλησαν με τον Ταγίπ Ερντογάν για τη Φενέρμπαχτσε και ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας τον ρώτησε γιατί ήρθε να δουλέψει στην Ελλάδα, όπως μεταδόθηκε από ρεπορτάζ.
"Θα πάω στα δικαστήρια"
"Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Όπως θα γνωρίζετε σήμερα επισκέφθηκα τον πρόεδρο Ερντογάν μετά τη συνάντησή του με τον κύριο Μητσοτάκη. Τον επισκέφθηκα στην πρεσβεία της Τουρκίας και μείναμε και μιλήσαμε μισή ώρα. Κάποιος στην Ελλάδα, κάποιος από τους φίλους σας, είπε μαλ@@@@ς"
Και συνέχισε: "Ότι με ρώτησε γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό και ότι του απάντησα ότι ήρθα για να κερδίσουμε τη Φενέρμπαχτσε. Είναι τελείως μαλ@@@@@ς. Εντάξει; Μιλήσαμε για τη φιλία μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων, μιλήσαμε για την αθλητική κουλτούρα στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Δεν είπαμε καμία λέξη για τη Φενέρμπαχτσε. Και οποιος το έγραψε θα πάω στο δικαστήριο. Είναι εντελώς μαλ@@@@ς. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω γιατί είναι σημαντικό για εμένα".


Δείτε στο βίντεο από το 4:25:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr