X

Έστειλε εξώδικο η Ακρίτα στον Παπαπαναγιώτου: "Είχε βάλει τη γυναίκα του να παριστάνει συγγενή θύματος στο Μάτι"

Νέα κόντρα Ακρίτα - Παπαπαναγιώτου για το εξώδικο - Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει και ο δημοσιογράφος εάν δεν ζητήσει συγγνώμη η βουλεύτρια.

Γράφει: TheToc team

Δεν έχει τέλος η σφοδρή αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου όπου ρωτούσε αν η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ απέσπασε στο γραφείο της πρώην υπάλληλο του ΣΔΟΕ, "όταν άρχισε ο πειθαρχικός έλεγχος, γιατί διέρρεε-ως μη όφειλε!-φορολογικά στοιχεία για "πολιτική" χρήση;".

Διαβάστε Επίσης

Η Έλενα Ακρίτα δήλωσε ότι έστειλε εξώδικο στον δημοσιογράφο, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση εναντίον του όταν εκείνος υποστήριξε το αντίθετο.

"Δεν θα ρυπάνω τον δημόσιο διάλογο, παραμονές εκλογων, αλλά πόσο ψεύτης ο Μπ. Παπαπαναγιώτου, μα πόσο ψεύτης. Όχι ότι περίμενα κάτι περισσότερο από τον πρώην μετακλητό του πρωθυπουργού που είχε βάλει τη γυναίκα του να παριστάνει συγγενή θύματος στο Μάτι και να στέλνει ανώνυμα γράμματα, εργαλειοποιωντας χυδαία την τραγωδία. Πόσο ψεύτης, πόσο άθλιος.

Ο συνεργάτης του το παρέλαβε το εξώδικο, επιπλέον είναι και βλακώδες να λες πως δεν το έλαβες: η επίδοσή του αποδεικνύεται από τον δικαστικό επιμελητή που το παρέδωσε", έγραψε η βουλεύτρια στο Facebook.

"Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο εν λόγω κύριος βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, επειδή δεν κάνω πίσω στο Πόθεν Έσχες των 41 ακινήτων και του σπιτιού Βολταίρου. Παρεμπιπτόντως, περιμένω τις μηνύσεις που έστειλε ( η κ. Γκραμποφσκι σε Μαρινάκη και Κοττάκη.
Υ.Γ. Κυρία Κλείτου, εσείς το λάβατε το εξώδικο ή να ανησυχήσω;" πρόσθεσε.

Πάντως, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι η Έλενα Ακρίτα ψεύδεται σχετικά με την απόσπαση της υπαλλήλου στο γραφείο της και σημειώνει αυστηρά πως αν δεν ζητήσει μέχρι αύριο συγγνώμη, θα κινηθεί και αυτός εναντίον της νομικά.