X

Eύα Καϊλή: Aγόρασε ακίνητο αντί 450.000 ευρώ στην Πάρο τον Αύγουστο του 2021 - Το "παζάρευε" τρία χρόνια

Εκτός από το διαμέρισμα που διατηρεί στην περιοχή Ιξέλ των Βρυξελλών, η Εύα Καϊλή διαθέτει ακόμα ένα διαμέρισμα

Γράφει: TheToc team

Νέες πληροφορίες για την ακίνητη περιουσία της Εύας Καϊλή έρχονται στο φως. Η πρώην ευρωβουλευτής αγόρασε μόλις πέρυσι προνομιούχο οικόπεδο στην Πάρο. Μυστήριο επικρατεί γύρω από ένα σπίτι στις Βρυξέλλες που φέρεται και αυτό να τής ανήκει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η Εύα Καϊλή απέκτησε 10 στρέμματα στην περιοχή Ιστέρνι της Πάρου κι όπως λένε όσοι γνωρίζουν το νησί, πρόκειται για προνομιακή τοποθεσία, σε σημείο-φιλέτο.

Οι πληροφορίες του Star αναφέρουν μάλιστα, ότι η κυρία Καϊλή "παζάρευε" το οικόπεδο για περίπου τρία χρόνια, την περίοδο, δηλαδή, που βρισκόταν σε σχέση με τον Ιταλό σύντροφο της. Τελικά, το αγόρασε τον Αύγουστο του 2021, έναντι 450.000 ευρώ, με την πρόθεση να χτίσει ισόγειο κτίσμα.

Το τίμημα που αναγράφηκε στο συμβόλαιο δεν είναι γνωστό, καθώς οι λεπτομέρειες της αγοραπωλησίας θα πρέπει να αναγραφούν στο φετινό πόθεν έσχες.

Διαβάστε Επίσης

Το σπίτι - μυστήριο στις Βρυξέλλες

Εκτός από το διαμέρισμα που διατηρεί στην περιοχή Ιξέλ των Βρυξελλών, η Εύα Καϊλή σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star διαθέτει ακόμα ένα διαμέρισμα σε ακριβή περιοχή της πόλης.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο κτιρίου σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους των Βρυξελλών και φέρεται να είναι αγορασμένο πρόσφατα.

Διαβάστε Επίσης