Ευδιάθετος και αμίλητος ο Κώστας Καραμανλής

Αστειεύτηκε με στελέχη της Ν.Δ. και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ασπάστηκε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Ιωαννίδη και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους

SHARE THIS
0
SHARES

Αμίλητος, αποφασιστικός και γρήγορος στην εκτέλεση των εκλογικών καθηκόντων του, παρουσιάστηκε και αυτή την Κυριακή ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος ψήφισε στο 391ο εκλογικό τμήμα, στο 94ο δημοτικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Καραμανλής «έστησε» λίγα λεπτά, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που τον περίμεναν, ανάμεσά στους οποίους βρίσκονταν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνάς Σαμαντζίδης, ο πρώην πρόεδρος Βάκης Φραντζής, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Αριστοτέλης Θωμόπουλος, οι πρώην περιφερειάρχες Δημήτρης Πανοζάχος, Ανδρέας Λεούδης και βέβαια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης -με τον οποίο είχε θερμό ασπασμό.

Φυσικά, ήταν εκεί και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος κέρναγε σοκολατάκια με την επωνυμία του νέου κόμματος (Πατρίδα) που έχει ιδρύσει.

Ο Κ. Καραμανλής δεν χρειάστηκε να περιμένει, ψήφισε αμέσως, αστειεύτηκε με τους παρευρισκόμενους, χάιδεψε στο μάγουλο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και αποχώρησε χωρίς να πει την παραμικρή λέξη στους δημοσιογράφους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook