X

Ευδιάθετος ο Μητσοτάκης μετά την ορκωμοσία: "Καλύτερα τώρα οι αλλαγές, θα μπορέσω να δω το μπάσκετ ήσυχα"

Σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους μετά την ορκωμοσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι είναι καλύτερα να γίνουν τώρα οι αλλαγές παρά να τις άφηνε να πάνε πίσω

Γράφει: TheToc team

Ορκίστηκαν το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο οι 11 νέοι υπουργοί και υφυπουργοί μετά τον ανασχηματισμό που αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι περισσότεροι έφτασαν συνοδευόμενοι από τα παιδιά και τις/τους συζύγους τους, χαμογελαστοί και χαρούμενοι.

Στο ίδιο κλίμα και ο πρωθυπουργός, ο οποίος παρουσιάστηκε ευδιάθετος και μάλιστα είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με τον Alpha, σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους μετά την ορκωμοσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι είναι καλύτερα να γίνουν τώρα οι αλλαγές παρά να τις άφηνε να πάνε πίσω.

Είπε, επίσης, ότι θα μπορέσει να δει και μπάσκετ με ησυχία απόψε (τον 5ο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό) και μάλιστα αποκάλυψε ότι το πρώτο υπουργείο που θέλει να επισκεφθεί θα είναι το παλιό του υπουργείο, το Εσωτερικών.

Διαβάστε Επίσης

Πολύ καλό ήταν το κλίμα και εντός της αίθουσας την ώρα της ορκωμοσίας, με τον πρωθυπουργό να χτυπάει φιλικά στην πλάτη έναν-έναν τους υπουργούς.