
Φαρμακερά τα καρφιά κατά του Αλέξη Τσίπρα που εκτοξεύει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, χαρακτηρίζοντας τον αδικαιολόγητα ανασφαλή.
Σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή", ο πρώην υπουργός Οικονομικών αφού αναφέρει ως τα μεγαλύτερα προσόντα του Αλέξη Τσίπρα τη "λαϊκότητα" και τον "τακτικισμό" -υπονοοώντας ότι ο ίδιος προσωπικά δεν τα διαθέτει- περνάει στα ελαττώματα του Αλέξη Τσίπρα μην διστάζοντας να πει ότι στην επιλογή συμβούλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
"Έχει μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται"
"Έχει μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται" λέει ο κ. Τσακαλώτος για τον Αλέξη Τσίπρα και συνεχίζει: "Και σε ένα πράγμα που είναι χειρότερος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι στην επιλογή συμβούλων. Για να είμαι όμως δίκαιος αυτό το λέει και ο ίδιος".

Ερωτώμενος για το αν τον επηρέασε η αίγλη της εξουσίας κατά την υπουργική του θητεία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δίνει μια απάντηση που από κάποιους θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως μπηχτή για τις σπουδές του Αλέξη Τσίπρα σε πολυκλαδικό λύκειο των Αμπελοκήπτων και στο πολυτεχνείο της Πάτρας, παίρνοντας υπόψη και τα περί ανασφάλειας που ανέφερε στην προηγούμενη απάντηση.
Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος: "Λιγότερο από άλλους (σ.σ. τον επηρέασε η αίγλη της υπουργικής καρέκλας). Δεν σημαίνει ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος αλλά αν έχεις πάει σε ένα σχολείο που ιδρύθυηκε το 1500, σε ένα κολέγιο στην Οξφόρδη που ιδρύθηκε το 1341 δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια "αστική αυτοπεποίθηση". Δεν το λέω με υπεροψία. Το αντίθετο. Η Αριστερά θα ήθελε όλοι οι άνθρωποι να έχουν αυτοπεποίθηση και τα εφόδια για να την αποκτήσουν".
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν χάνει την ευκαιρία να αφήσει ακόμα μια μπηχτή κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για έλλειψη συλλογικότητας και δημοκρατίας δια της πλαγίας οδού, λέγοντας ότι "μπροστά στον Βαρουφάκη ο Τσίπρας είναι υπόδειγμα συλλογικότητας και δημοκρατίας".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr