Φίλης: Να ενισχύσουμε τα ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά μας

Ο Νίκος Φίλης μιλώντας στο Open TV έκανε λόγο για σαφές μήνυμα της εκλογικής αναμέτρησης και μίλησε υπέρ της ενίσχυσης των ριζοσπαστικών χαρακτηριστικών του ΣΥΡΙΖΑ.

filis-na-enisxusoume-ta-rizospastika-xaraktiristika-mas
SHARE THIS
0
SHARES

Το σύστημα έχει μπει σε άλλη πορεία η οποία δεν έχει αποκρυσταλλωθεί ακόμα, τώρα αποκρυσταλλώνεται, σημείωσε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στο OPEN και την Έλλη Στάη.

Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε αναφορά σε διπολισμό, ο οποίος αλλάζει σε κοινωνικό διπολισμό, όπως τον χαρακτήρισε.

"Το μήνυμα που παίρνουμε είναι ότι πρέπει να ενισχύσουμε τα ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά και ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε με σαφήνεια (σε αυτό το ριζοσπαστικό αριστερό μήνυμα", τόνισε ο κ. Φίλης. 

Στη συνέχεια ανέφερε πως, κατά τη γνώμη του, τα μνημόνια θόλωσαν τη φυσιογνωμία του κόμματος και δημιούργησαν ερωτήματα στον κόσμο, για να συμπληρώσει ότι:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα πρόγραμμα που το ξετυλίγει βγαίνοντας από τα μνημόνια. Θα το επιταχυνει", τόνισε.

Επίσης υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γίνει η ραχαοκοκαλιά του χώρου της Κεντροαριστεράς και υπενθύμισε πως στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από τα μεγαλύτερα κόμματα της ευρύτερης Αριστεράς σε όλη την Ευρώπη, όταν το SPD στη Γερμανία έχει πέσει στο 17%. 

Κατέληξε πως πρόκειται για κόμμα της Αριστεράς που έχει επικοινωνία και με άλλα κόμματα της Αριστεράς, τους Πράσινους αλλά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα. 

Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου) 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook