Follow us

Φιλοσοφίες Βαρεμένου για επεισόδιο με Άννα Καραμανλή: Ο χαρακτήρας μας είναι το πεπρωμένο μας και μας χτύπησε την πόρτα...

Ο κ. Βαρεμένος δήλωσε ότι ενώ το θέμα είχε διευθετηθεί ανάμεσα τους, η ΝΔ βγήκε 3 ώρες αργότερα κάνοντας λόγο για σεξιστική επίθεση.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Βαρεμένος Καραμανλή

Με νέες δηλώσεις του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος επανέρχεται στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε χτες στον αέρα του ΣΚΑΙ, με την Άννα Καραμανλή, όπου της άρπαξε από το χέρι την φωτογραφία που κρατούσε και την πέταξε επιδεικτικά.

Μιλώντας στο OPEN, ο κ. Βαρεμένος δήλωσε ότι ενώ το θέμα είχε διευθετηθεί ανάμεσα τους, η ΝΔ βγήκε 3 ώρες αργότερα κάνοντας λόγο για σεξιστική επίθεση του ιδίου απέναντι στην κα Καραμανλή, κάτι που όπως εξηγεί είναι δύσκολο να γίνει πιστευτό από κάποιον.

"Ό,τι ήταν να γίνει έγινε και η γνώμη μου ήταν ότι διευθετήθηκε. Μου ζήτησαν και οι παρουσιαστές για να μην μείνει οποιαδήποτε σκιά, ότι υπάρχει προσωπική επίθεση στην κ. Καραμανλή. Το δέχθηκα, αποδέχθηκε και η κ. Καραμανλή, είπε ότι είναι προς τιμήν του που αποσύρει οτιδήποτε μπορεί να αφήσει αυτή τη σκιά και φύγαμε από εκεί. Τρεις ώρες αργότερα, εκδίδει ανακοίνωση η ΝΔ και λέει ότι εγώ έκανα σεξιστική επίθεση. Όποιος θέλει, το πιστεύει αυτό και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που το πιστεύει".

Διαβάστε Επίσης

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η πολιτική του συμπεριφορά επηρεάστηκε από συναισθηματισμό, κάτι που όπως είπε δεν είναι καλός σύμβουλος για την πολιτική.

"Όμως ο χαρακτήρας μας είναι το πεπρωμένο μας και το πεπρωμένο μας χτύπησε την πόρτα. Οι συμπατριώτες μου ξέρουν πολύ καλά με ποιον τρόπο και με ποιο ύφος έχω πολιτευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές".

Κλείνοντας, ο κ. Βαρεμένος δήλωσε αιφνιδιασμένος από την κίνηση της Άννας Καραμανλή, και ένιωσε ότι αδικείται από την έκταση που πήρε η υπόθεση.

"Δεν περίμενα τη συγκεκριμένη μέρα να αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα, να μου δείχνει στα μούτρα μου η κ. Καραμανλή αυτό το χαρτί. Σκέφτηκα τι σημαίνει αυτό, ότι αυτή τη μέρα κάποιοι δεν μετέχουμε στην οδύνη; Κάποιοι δηλαδή μπροστά σε μια τραγωδία, απολαμβάνουν κάτι άλλο; Γίνεται κάποια πλειοδοσία πατριωτισμού; Κάθε άνθρωπος έχει κάποιες κόκκινες γραμμές. Θεωρώ ότι αυτή η μέρα σε καμία περίπτωση δεν προσφέρονταν για πατριωτισμό", κατέληξε.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ 26 Μαρ 2023 | 15:38

Νίκος Ανδρουλάκης: "Δεν θα προτείνω για πρωθυπουργό έναν από τους πρωταγωνιστές της απαξίωσης"

Επιμένει στον "πρωθυπουργό x" ο Νίκος Ανδρουλάκης - Επίθεση σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Μαρ 2023 | 11:38
«ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ» 26 Μαρ 2023 | 08:37

Παπαθανάσης για τις καταγγελίες σε βάρος του: "Όλα είναι ψέματα - Υπάρχει δολοφονία χαρακτήρων"

"Δεν χρωστάω", ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 26 Μαρ 2023 | 08:32

Πώς αποτιμά τις επιστολές Ερντογάν και Τσαβούσογλου η Αθήνα - Οι εκτιμήσεις για τη μεταστροφή της Τουρκίας

Δεν είμαι μυστικό η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων τον τελευταίο καιρό, μετά τις τραγωδίες των σεισμών και των Τεμπών.

ΤΥΠΙΚΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ 25 Μαρ 2023 | 23:11

Εμφανέστατη η ψυχρότητα Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη: Δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά

Η ψυχρότητα κυριάρχησε στην πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη μετά τις δηλώσεις για τον "άγνωστο Χ".

"Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ" 25 Μαρ 2023 | 19:27

Πολιτική ένταση μετά τη δήλωση Αθανασίου για Τέμπη & Μητσοτάκη - Η ΝΔ ζητά τη διαγραφή του - "Διαστρεβλώθηκαν όσα είπα"

Η δήλωση του Νάσου Αθαναασίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κ. Μητσοτάκη και τα Τέμπη δημιούργησε νέα ένταση στο πολιτικό σκηνικό.

ΕΥΧΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 25 Μαρ 2023 | 18:13

Ευχές Ερντογάν σε Μητσοτάκη για την 25η Μαρτίου : Η σχέση και η συνεργασία των χωρών μας θα αναπτυχθούν περαιτέρω

"Είμαι πεπεισμένος ότι η σχέση και η συνεργασία μεταξύ των χωρών μας θα αναπτυχθούν περαιτέρω'', έγραψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ 25 Μαρ 2023 | 16:52

Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει νέα υπόθεση Πάτση με γαλάζιο βουλευτή: "Ο κ. Καππάτος βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών"

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον βουλευτή της ΝΔ στην Κεφαλλονιά Καππάτο τον οποίον αναφέρει ως άλλη υπόθεση Πάτση.

"ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ" 25 Μαρ 2023 | 16:29

Παπαθανάσης: Είναι επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον μου - Δεν έχω πάρει δάνειο, δεν έχω καταδικαστεί

"Είναι επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα", είπε ο Νίκος Παπαθανάσης σε εκπομπή, αναφερόμενος σε δημοσίευμα που τον θέλει να έχει πάρει δάνειο και να μην το εξυπηρετεί.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ 25 Μαρ 2023 | 16:08

Απίστευτη δήλωση Αθανασίου: "Όταν ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του, με μία λέξη μπορείς να το χαρακτηρίσεις: Μητσοτάκης"

Ο Νάσος Αθανασίου αναφερόμενος στην τραγωδία στα Τέμπη χρησιμοποίησε μια έκφραση που όπως είπε άκουσε το τελευταίο διάστημα, η οποία σκόρπισε δυσαρέσκεια και αμηχανία στους καλεσμένους της εκπομπής του Action 24

ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ 25 Μαρ 2023 | 15:08

Νίκος Δένδιας: Μετά τους φονικούς σεισμούς η τουρκική παραβατικότητα είναι ανύπαρκτη

Προσβλέπουμε στο ότι η Τουρκία θα ανταποκριθεί με συνέπεια και με καλή πίστη, σε σχέση με τις νέες προοπτικές που διαφαίνονται στις διμερείς μας σχέσεις, σημειώνει ο υπουργός

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΤΔ 25 Μαρ 2023 | 13:25

Σακελλαροπούλου: Χρέος μας, να φανούμε αντάξιοι των θυσιών των ηρωικών προγόνων μας

"Η 25η Μαρτίου 1821 αποτελεί ορόσημο για τον Ελληνισμό", δήλωσε η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά τη στρατιωτική παρέλαση.

ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 25 Μαρ 2023 | 13:21

Μητσοτάκης: Στη σκιά μιας εθνικής τραγωδίας ο σημερινός εορτασμός – Απαραίτητος ο ιστορικός αναστοχασμός

''Απαραίτητος ο ουσιαστικός ιστορικός αναστοχασμός'', δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το πέρας της παρέλασης.