X

Φώφη Γεννηματά: Βουρκωμένη η Λίνα Δρούγκα, ανακοίνωσε την τραγική είδηση στον αέρα του Open [Βίντεο]

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη της η δημοσιογράφος Λίνα Δρούγκα, τη στιγμή που μετέδιδε στον αέρα του Open τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Γράφει: TheToc team

Βουρκωμένη μετέδωσε την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά η δημοσιογράφος του Open, Λίνα Δρούγκα.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έφυγε από τη ζωή.

Η φωνή της Λίνας Δρούγκα "έσπασε" τη στιγμή που μετέδιδε την τραγική είδηση του χαμού της προέδρου του ΚΙΝΑΛ: "Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση. Εδώ και λίγα λεπτά η Φώφη Γεννηματά δεν είναι κοντά μας. Τραγική η είδηση του θανάτου της", ανακοίνωσε με μεγάλη θλίψη, ενώ τα μάτια της βουρκωμένα.

Η σορός της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 πμ στην Μητρόπολη Αθηνών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Κίνημα Αλλαγής, στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών και αμέσως μετά η ταφή της στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης