Γαλάζιοι βουλευτές «καρφώνουν» τη Μενδώνη μέσω Twitter

Δεν έκρυψαν τα παράπονά τους ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ για την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη που επισκέφθηκε τη Λάρισα.

galazioi-bouleutes-karfwnoun-ti-mendwni-mesw-twitter
SHARE THIS
0
SHARES

Δεν έκρυψαν τα παράπονά τους ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ για την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη που επισκέφθηκε τη Λάρισα.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος σχολίασε μέσω Twitter: «Πληροφορήθηκα δυστυχώς από τα ΜΜΕ την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού στη Λάρισα. Έστω, εκ των υστέρων, εύχομαι να ήταν αποδοτική και να έτυχε της δέουσας φιλοξενίας με τη συνοδεία της».

Και στο ίδιο μήκος κύματος ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Συμβουλή προς την εξαιρετική εξωκοινοβουλευτική υπουργό, κυρία Μενδώνη. Εκτός από τη Λάρισα που δεν ενημέρωσε τον Μάξιμο Χαρακόπουλο κι άλλους βουλευτές για την επίσκεψή της, καλό θα ήταν να ενημέρωνε και εμάς της Β’ Πειραιά στην απροειδοποίητη επίσκεψή της στο νησί της Σαλαμίνας. Εκτός του ότι θα μάθει πολλά για τον αγώνα που δώσαμε να βγει η ΝΔ πρώτη κι αυτοδύναμη (άρα και να γίνει η ίδια υπουργός), θα της δείχναμε και τις ομορφιές του νησιού. Κυρία υπουργέ, είμαστε δίπλα σας. Αν φυσικά το θέλετε».

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook