Γεννηματά: Ο συνεταιρισμός Τσίπρα - Καμμένου βλάπτει τη χώρα

«O συνεταιρισμός Τσίπρα - Καμμένου βλάπτει τη χώρα, την αξιοπιστία της και τα εθνικά της συμφέροντα. Είναι κατάντια, να φύγουν τώρα», δήλωσε.

gennimata-o-sunetairismos-tsipra---kammenou-blaptei-ti-xwra
SHARE THIS
0
SHARES

«O συνεταιρισμός Τσίπρα - Καμμένου βλάπτει τη χώρα, την αξιοπιστία της και τα εθνικά της συμφέροντα. Είναι κατάντια, να φύγουν τώρα», δήλωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τις δηλώσεις Καμμένου και το άδειασμά του από την κυβέρνηση και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

«Το ΕΣΥ είναι θύμα της κυβερνητικής ανικανότητας» 

«ΤΟ ΕΣΥ είναι θύμα της κυβερνητικής ανικανότητας» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία πραγματοποίησε επίσκεψη στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς». Συναντήθηκε με την διοίκηση και τον σύλλογο εργαζόμενων του νοσοκομείου. Η κ. Γεννηματά στην δήλωσή της αναφέρει ακόμη ότι «η αξιοπρέπεια των Ελλήνων δοκιμάζεται στα νοσοκομεία που καταρρέουν και η υπομονή εξαντλείται στην ανύπαρκτη πρωτοβάθμια περίθαλψη». Επίσης, πρόσθεσε ότι η ανθρωπιά δεν είναι το φόρτε της κυβέρνησης και τόνισε ότι «εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε. Θα ξαναστήσουμε το ΕΣΥ. Είναι πρώτη προτεραιότητα».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook