Γεννηματά: Προσβάλει τη δημοκρατία ο Τσίπρας, εκλογές τώρα

«Έγκαιρα ζήτησα εκλογές για προοδευτική Ανατροπή. ‘Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο», λέει.

gennimata-prosbalei-ti-dimokratia-o-tsipras-ekloges-twra
SHARE THIS
0
SHARES

«Είναι  φανερό πως  το  μόνο που απασχολεί  τον  κ.  Τσίπρα είναι  το  πότε  και  πώς θα δραπετεύσει από  τα αδιέξοδα  που  ο  ίδιος δημιούργησε», τονίζε σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά.

«‘Όσο παραμένει όμως στην εξουσία τα  αδιέξοδα  για τη  χώρα πολλαπλασιάζονται. Οι  κίνδυνοι  για  τα εθνικά  θέματα  μεγαλώνουν.  Η έξοδος από  την  κρίση  απομακρύνεται.  Και  ο  τρόπος  που  κυβερνά  προσβάλλει  τη  Δημοκρατία», επισημαίνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και καταλήγει:

«Έγκαιρα  ζήτησα  εκλογές  για  προοδευτική  Ανατροπή.  ‘Όσο  πιο  γρήγορα τόσο  το  καλύτερο».

Στις 16 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει η ΚΕ του Κινήματος Αλλαγής για την έναρξη του προεκλογικού αγώνα. Έτοιμο το 70% των ψηφοδελτίων

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, με την οποία θα διαταχθούν οι δυνάμεις του και θα αρχίσει η προεκλογική δραστηριότητα.

Όπως έγινε γνωστό στη καθιερωμένη εβδομαδιαία ενημέρωση των δημοσιογράφων, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πρόκειται να εγκριθεί περίπου το 70% των ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές. Τα στελέχη της επικοινωνιακής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής διέψευσαν πληροφορίες και δημοσιεύματα πο αναφέρουν ότι παρουσιάζεται εμπλοκή σχετικά με τις υποψηφιότητες των κ.κ. Γ. Παπανδρέου, Θ. Θεοχαρόπουλου, Ευ. Βενιζέλου, Γ. Καμίνη και άλλων κορυφαίων στελεχών.

«Όλα θα γίνουν στην ώρα τους» σημείωσαν και επανέλαβαν ότι το ζήτημα το χειρίζεται η επικεφαλής του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά, με βασικό κριτήριο την αξιοποίηση των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής για την επίτευξη του καλύτερου εκλογικού αποτελέσματος, ώστε να καταστεί και πάλι ο κύριος εκφραστής της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης.

Όσον αφορά στην υποψηφιότητα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης επισήμανθηκε ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εσωτερικές διαβουλεύσεις και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook