Γεννηματά για εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: "Δεν έχω να δώσω καμία εξήγηση"

"Ο πρόεδρος έχει την υποχρέωση να στελεχώνει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, το οποίο συμβολίζει, όχι την προσφορά των στελεχών στο χθες, αλλά στο αύριο",

gennimata-ta-stelexi-eksiologountai-gia-tin-prosfora-alla-kai-to-ithos
SHARE THIS
0
SHARES

Απαντήσεις σχετικά με την επιλογή της που προκάλεσε εσωκομματικό "σεισμό" στο ΚΙΝΑΛ, έδωσε η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον Αντ1. 

"Δεν έχω να δώσω καμία εξήγηση ως προς τη συμπεριφορά. Ο πρόεδρος έχει την υποχρέωση να στελεχώνει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, το οποίο συμβολίζει, όχι την προσφορά των στελεχών στο χθες, αλλά στο αύριο", σημείωσε η κ. Γεννηματά. 

Μάλιστα έθεσε και θέμα ηθικής σχετικά με την άρνηση του κ. Βενιζέλου στην πρότασή της. "Εκρινα ότι το προφίλ του κ. Βενιζέλου δεν ταιριάζει με το μήνυμα που θέλω να στείλω στους προοδευτικούς ψηφοφόρους, στους απογοητευμένους από τον ΣΥΡΙΖΑ". Πρόσθεσε ότι η θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας δεν συμβολίζει τη θέση που είχε κάποιος στο παρελθόν, αλλά αυτά που θα κάνει στο μέλλον ενώ τόνισε ότι τίθεται ζήτημα ηθικής. "Υπάρχει ένα ζήτημα ηθικής στην πολιτική, τα στελέχη αξιολογούνται για την ηθική τους σε κάθε φάση και ειδικά πριν τις εκλογές», ανέφερε η κ. Γεννηματά". 

Χαρακτήρισε "ανυπόστατη" την κατηγορία περί μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι να λογαριαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στον προοδευτικό χώρο. "Εμείς τον εκφράζουμε και όχι ο Τσίπρας και το συνοθύλευμά του". 

Συνεχίζοντας, σχετικά με τη σύνθεση του κόμματος, υποστήριξε ότι "εμείς δεν θέλουμε ένα αγνό, παρθένο ΠΑΣΟΚ, φτιάξαμε έναν νέο φορέα και στηρίζουμε την επιλογή μας για διεύρυνση και ανανέωση. 

 

 

Φωτογραφία: InTIME

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook