Την ικανοποίησή του για τη 2η θέση που κέρδισε το Ισραήλ στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του.
Ο κ. Γεωργιάδης, αφού συνεχάρη θερμά την Κλαυδία και την ελληνική αποστολή, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη "πλήρη διάσταση" ανάμεσα "στον κόσμο και τις επιτροπές" για τη βαθμολογία που απέσπασε το Ισραήλ.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
"Πάντως πέραν της μεγάλης χαράς και υπερηφάνειας που μας έδωσε η χθεσινή Ελληνική συμμετοχή, για την οποία οφείλουμε ειλικρινή συγχαρητήρια, αξίζει να επισημανθεί το φαινόμενο με τη συμμετοχή του @IsraelinGreece. Σε όλη την Ευρώπη το κοινό επέλεξε ως πρώτη του προτίμηση το Ισραήλ και οι καλλιτεχνικές επιτροπές, πάντα αριστερόστροφες, παντού και εδώ το έριξαν πολύ χαμηλά (εμείς απαράδεκτα χαμηλά). Πλήρης διάσταση κόσμου και επιτροπών."
Ο υπουργός κατέληξε τονίζοντας:
"Μπράβο στον κόσμο που δεν επηρεάστηκε από την προπαγάνδα της Αριστεράς και στήριξε την μεγάλη Δυτική Δημοκρατία της Μέσης Ανατολής σε αυτές τις δύσκολες του στιγμές και στον διαγωνισμό αυτό".