
Για την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του, μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα", δηλώνοντας ότι είχε αποχωρήσει μαζί με τη σύζυγο του λίγο νωρίτερα για να πάνε σε μια κοινωνική εκδήλωση.
Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά τον πήραν τηλέφωνο τα παιδιά του και φοβισμένα τον ενημέρωσαν για ότι είχε συμβεί.
"Επέστρεψα αμέσως σπίτι και είδα τα τρικάκια κα τα μακαρόνια που είχαν πετάξει στην είσοδο του σπιτιού μου καμιά σαρανταριά άτομα, όπως με πληροφόρησαν", συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.
"Όποιος στοχοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες ή ημέρες μετά δέχεται επίθεση από τον Ρουβίκωνα", υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε, "δεν είδα όμως καμιά παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, όταν επί κυβέρνησης του πήγαινα τα δάνεια σε "κοράκια”".
Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ομόθυμη καταδίκη της επίθεσης στο σπίτι του από την αντιπολίτευση. "Αυτό κρατάω κι όχι την ειρωνική ανάρτηση Πολάκη", ανέφερε.
"Μπορούμε να έχουμε πολιτική αντιπαράθεση", είπε ο κ. Γεωργιάδης "αλλά τα σπίτια μας πρέπει να μένουν έξω από αυτά", τόνισε στη συνέχεια.
Τέλος και μεταξύ άλλων, παρατήρησε ότι "ο Ρουβίκωνας χειρίζεται έξυπνα ότι κάνει. Φτάνοντας μέχρι την είσοδο των σπιτιών κινείται στα όρια και οι νομικές συνέπειες είναι είτε ανύπαρκτες, είτε ελάχιστες για αυτούς που το κάνουν", ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι "είναι γνωστή η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την άκρα Αριστερά και η κάλυψη που της παρέχει".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr