Ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στον Νίκο Ανδρουλάκη ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων. Ο κ. Γεωργιάδης, είπε ότι η ταύτιση αυτή κάνει "πολιτική ζημιά" στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ότι "στο τέλος θα τους καταστρέψει".
Ο υπουργός ανέφερε ότι η υπόθεση δεν είναι ευχάριστη σε κανέναν και πως "έχει χίλια δίκια" το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που ζητά να διαλευκανθεί, αλλά όπως είπε είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι εμπλεκόμενος σε αυτή την ιστορία.
"Θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί ο πρωθυπουργός γι' αυτό ζήτησε και την παραίτηση του μέχρι πρότινος διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτη Κοντολέοντα" ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τόνισε ότι η Ευρώπη εισέρχεται στον πιο δύσκολο χειμώνα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και πως ο πρωθυπουργός έβαλε πάνω από το πολιτικό συμφέρον, το συμφέρον του ελληνικού λαού, προκειμένου να μην υπάρχει ακυβερνησία, σε μια τέτοια κατάσταση όπως είναι η ενεργειακή κρίση.