Follow us

Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης θα τρελάνει τους Συριζαίους - Λέει πως το ΝΑΤΟ είναι ιερή συμμαχία, δεν το έχω πει ούτε εγώ

"Το κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που στο παρελθόν είχε βουλευτές πάνω σε καράβια που πήγαιναν στη Γάζα", τόνισε ο 'Αδωνις Γεωργιάδης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε συγχαρητήρια στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για την ανακοίνωσή του που καταδικάζει την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, καθώς. Όπως είπε, "είναι ασφαλώς προς τη σωστή κατεύθυνση", τονίζοντας πως πρόκειται για μια μεγάλη πρόοδο για την Ελλάδα.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε χαρακτηριστικά "στο κομμάτι του φιλοδυτικού του προσανατολισμού, θέλω και να τον ενθαρρύνω και να τον επαινέσω. Εμένα ενδιαφέρει πάντα το συμφέρον της Ελλάδος. Το συμφέρον της Ελλάδας είναι με τη Δύση".

"Το κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που στο παρελθόν είχε βουλευτές πάνω σε καράβια που πήγαιναν στη Γάζα, ένα κόμμα που έχει πολιτικά στελέχη που κάνανε καριέρα με τις παλαιστινιακές μαντίλες και με τις διαδηλώσεις κατά της Αμερικής και της Δύσης, παίρνει μια τόσο ξεκάθαρη υπέρ του Ισραήλ, θέση. Αυτό είναι μεγάλη πρόοδος για την Ελλάδα. Έρχεται σε συνέχεια της πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σεβάστηκε τη στρατηγική σχέση Ελλάδας-Ισραήλ, που ξεκίνησε ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά οικοδόμησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και που συνεχίζει και τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης" επισήμανε.

Στη συνέχεια ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην παρουσία του κ. Κασσελάκη στις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη για την 25ης Μαρτίου.

"Ο κ. Κασσελάκης θα τρελάνει τους Συριζαίους. (…) Είσαι ψηφοφόρος, μέλος ή στέλεχος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, έχεις περάσει μια ζωή, από τα παιδικά σου χρόνια στις πορείες στο Πολυτεχνείου κατά της αμερικάνικης πρεσβείας με συνθήματα τύπου ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, έξω οι βάσεις του θανάτου, όχι στους εξοπλισμούς, όχι στο Ισραήλ, ναι στην Παλαιστίνη, έξω από το ΝΑΤΟ. Τα έχεις πει όλα αυτά, όχι μια φορά, αλλά επί σειρά δεκαετιών. Και έρχεται ο νέος σου πρόεδρος και λέει, το ΝΑΤΟ είναι μια ιερά αμυντική συμμαχία, αυτό δεν το έχω πει ούτε κι εγώ, είναι, έχει δίκιο ο κ. Κασσελάκης, απλά έχει τύχει να μην το έχω πει, είναι μια ιερά αμυντική συμμαχία και ότι σε αυτή την συμμαχία η Ελλάδα όχι μόνο πρέπει να συμμετέχει ως μέλος αλλά να συμμετέχει και σε στρατιωτικές αποστολές και καλώς στέλνει τη φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα. Αυτά είναι μια συγκλονιστική το τονίζω θετική εξέλιξη για τη χώρα. Γιατί όταν και ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς συντάσσεται με τις φιλοατλαντικές δυνάμεις, σημαίνει ότι στη μεγάλη πλειοψηφία η Ελλάδα επιλέγει επιτέλους τη Δύση. Εκεί που θα έπρεπε να είναι πάντα".

Ο υπουργός Υγείας ευχήθηκε να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και εξέφρασε την προσδοκία πως δεν θα υπάρξει άμεσα τουλάχιστον ένα πολύ μεγάλο χτύπημα από το Ισραήλ στο Ιράν, έτσι ώστε να αποφευχθεί η έναρξη ενός γενικευμένου πολέμου στην Μέση Ανατολή καθώς οι επιπτώσεις θα αφορούν προφανώς όχι μόνο στην Μέση Ανατολή, αλλά όλο τον κόσμο και σίγουρα και τη χώρα μας.

"Συντάσσομαι απολύτως με το Ισραήλ. Δεν υπάρχει κανένας λογικός και πολιτισμένος άνθρωπος στον κόσμο που δεν αντιλαμβάνεται ότι όταν ένα κράτος δέχεται συντονισμένη πυραυλική επίθεση στο έδαφός του από ένα άλλο κράτος, εμείς είμαστε με τον αμυνόμενο. Όταν μια δημοκρατία συγκρούεται με ένα θεοκρατικό, τυραννικό καθεστώς, εμείς είμαστε με τη δημοκρατία" ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης. Επιπλέον, επισήμανε πως για πρώτη φορά σημειώνεται μια επίθεση του κράτους που λέγεται Ιράν.

"Είναι άλλο αυτό που συνέβαινε μέχρι τώρα. Το Ιράν χτύπαγε το Ισραήλ είτε μέσω της Χεζμπολάχ, είτε μέσω της Χαμάς, είτε μας των Χούτι. Άλλο πράγμα οι επιθέσεις στο Ισραήλ από δυνάμεις υποστηριζόμενες από το Ιράν και άλλο πράγμα η επίθεση απευθείας από το Ιράν αυτό καθαυτό" ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε Επίσης

Η απάντηση στην Ακρίτα: Βασικός της σκοπός να χτυπήσουν τον Άδωνι Γεωργιάδη

Σχετικά με την ανάρτησή του σε πλατφόρμα των social media, που εμφανίζει τις σημαίες Ελλάδας και Ισραήλ ενωμένες και για την οποία, ενοχλημένη η κ. Ακρίτα έκανε λόγο για "παραποίηση του εθνικού μας συμβόλου", ο υπουργός σχολίασε πως "οι δύο χθεσινές αναρτήσεις της, βρίθουν εμπάθειας, βρίθουν υποκρισίας και βρίθουν άγνοιας".

"Εμπάθειας, γιατί βασικό σκοπό έχουν να χτυπήσουν Άδωνι Γεωργιάδη, δεν έχουν πολιτικά χαρακτηριστικά. (…) Υποκρισίας, γιατί αναφέρει τη δήθεν παραποίηση της ελληνικής σημαίας. Το να βάζεις δύο σημαίες δίπλα δίπλα δεν είναι παραποίηση. (…) Είναι παραποίηση να πάρεις μια σημαία και να την αλλάξεις, όχι να βάλεις δύο σημαίες στο πλάι, μισή και μισή για να δείξεις τους στενούς δεσμούς. Αυτό στην παγκόσμια γλώσσα δεν είναι παραποίηση. (…) Η υποκρισία έγκειται στο ότι η κ. Ακρίτα, όταν είχε γίνει η φασαρία με το έργο στη Νέα Υόρκη, με την ροζ σημαία εκείνης της καλλιτέχνιδος, η κ. Ακρίτα είχε υπερασπιστεί τη ροζ σημαία, είχε πείτε αυτό δεν είναι παραποίηση και δεν μιλάμε για παραποίηση όταν στέλνουμε ένα μήνυμα. Σπεύδω να τονίσω ότι ήμουν από τους πολιτικούς που είχα πει ότι δεν με ενόχλησε η σημαία και δεν τη θεώρησα προσβλητική. (…) Άγνοια, είναι το χειρότερο από τα τρία στην προκειμένη περίπτωση, γιατί δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι λέει ο δυτικός κόσμος. Το We Stand with Israel, που είναι αυτό που ανέβασα είναι σύνθημα όλων των δυτικών κρατών και ανέβασα σήμερα το πρωί και την ανάρτηση στα αγγλικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος γράφει We Stand with Israel, ακριβώς αυτό που ανέβασα εγώ. Δεν σημαίνει, λέμε να επιτεθεί το Ισραήλ στο Ιράν, σημαίνει ότι είμαστε υπέρ της ύπαρξης του κράτους του Ισραήλ και είμαστε μαζί του στην προσπάθειά του να αμυνθεί στην επίθεση που δέχθηκε από το Ιράν. Η ανάρτηση έγινε το βράδυ όταν πήγαιναν τα drone στο Ισραήλ".

Σχετικά με την παρατήρηση της κυρία κ. Ακρίτα, ότι το ΚΥΣΕΑ με την ανακοίνωσή του κρατάει ίσες αποστάσεις, ο κ. Γεωργιάδης αντέτεινε πως "δεν κρατάει καθόλου ίσες αποστάσεις το ΚΥΣΕΑ. Ίσες αποστάσεις είναι μόνο στο μυαλό της κυρίας Ακρίτα που δεν έχει μεγάλη αντίληψη των εξωτερικών θεμάτων. Αν η ανακοίνωση αυτή της φάνηκε ίσες αποστάσεις, δεν ξέρουμε ελληνικά. Το ΚΥΣΕΑ είπε η Ελλάδα είναι με το Ισραήλ, τελεία και καλεί τα μέρη σε αυτοσυγκράτηση. Δεν τίθεται ζήτημα ότι η Ελλάδα είναι με το Ισραήλ".

"Δεν έχω καταργήσει το ΕΣΥ"

Όσο αφορά τα ζητήματα της αρμοδιότητάς του και το νομοσχέδιο για την υγεία, το οποίο δέχτηκε τα πυρά της αντιπολίτευσης, ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά "δεν έχω καταργήσει το ΕΣΥ, δεν έχω κανένα σκοπό να καταργήσω το ΕΣΥ. Αντιθέτως, έχω μεγάλη φιλοδοξία να φτιάξουμε το ΕΣΥ".

Α νκαι παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα στα νοσοκομεία, ο υπουργός τόνισε πως αυτό δεν ακυρώνει ότι το ΕΣΥ λειτουργεί κάθε μέρα και σώζει χιλιάδες ζωές.

"Εγώ θέλω να συγχαρώ την κ. Αχτσιόγλου και να την ευχαριστήσω που έκανε την ανάρτηση και είπε ότι πήγε στο Αλεξάνδρα, τα βρήκε όλα άψογα και την περιποιήθηκαν και που βρήκε την υγεία της. Χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα στα νοσοκομεία πάνε και βρίσκουν την εξυπηρέτηση και το φάρμακο και την υγεία τους. Δεν είναι όλα μαύρα στο ΕΣΥ. Μην ακυρώνουμε μόνοι μας αυτά που επιτυγχάνουμε απλώς και μόνο για λόγους εντυπώσεων" προσέθεσε.

Όσο αφορά στην τροπολογία που προβλέπει ότι ιδιώτες ιατροί θα δύνανται να εργάζονται στο ΕΣΥ, ο υπουργός διευκρίνισε πως θα κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.

"Δεν απεσύρθη η τροπολογία. Εγώ είχα ανακοινώσει τη βούλησή μου να το φέρω στη Βουλή στην Επιτροπή, κάνοντας δεκτό το αίτημα των φορέων και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Κάναμε κουβέντα γι’ αυτό και εξήγησα τι θέλω να κάνω, στην Επιτροπή κάναμε κουβέντα πολλή ώρα γι’ αυτό το θέμα. Θεώρησα ότι η Βουλή είναι επαρκώς ενημερωμένη γι’ αυτή μου τη βούληση και προσέθεσα αυτή μου την απόφαση που είχα ήδη ανακοινώσει στην Επιτροπή ως νομοτεχνική βελτίωση. Τα κόμματα αντιπολιτεύσεως καίτοι προς τιμήν τους είπαν πράγματι, δεν έχουν αιφνιδιαστεί, διότι είχε ενημερώσει ο υτπουργός γι’ αυτή του τη βούληση και είχε γίνει διεξοδική συζήτηση στην Επιτροπή, πάρα ταύτα, θεώρησα ότι δεν έπρεπε να γίνει με κατάθεση τροπολογίας" εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

Επί της ουσίας της τροπολογίας, ο υπουργός εξήγησε καταλήγοντας, ότι η εν λόγω μεταρρύθμιση που είναι σε συνέχεια του νόμου, λέει ότι "πάμε σε μία περίοδο που το Εθνικό Σύστημα Υγείας θα έχει μεγαλύτερη όσμωση με τον ιδιωτικό τομέα, είτε επιτρέποντας στους γιατρούς του ΕΣΥ να μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες στον ιδιωτικό τομέα πέραν του ωραρίου τους στο ΕΣΥ και να αυξάνουν τα εισοδήματά τους και να παρέχουν υπηρεσίες υγείας σε ασθενείς και εκτός νοσοκομείων, είτε επιτρέποντας σε ιδιώτες γιατρούς, εάν το επιθυμούν, να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΕΣΥ για να παρέχουν υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς τους, με τον όρο να κάνουν και εφημερίες, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στα βάρη των συναδέλφων τους".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Ένα από τα πιο τίμια σουβλάκια της Αθήνας: Γιατί όλοι τρώνε σε αυτό το μέρος στο Κουκάκι

Ένα κλασικού τύπου, παραδοσιακό σουβλατζίδικο στην οδό Πετμεζά κάνει εσχάτως σουξέ.

ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ 29 Σεπ 2025 | 10:54

Συγγνώμη από τον δημιουργό της fake δήλωσης Γεωργιάδη για τον Π. Ρούτσι - "Γενναίοι μέχρι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες"

Λήξη στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με την ψευδή δήλωση που αποδόθηκε σε εκείνον για τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι, έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 07:54

Ο Γεωργιάδης απειλεί με μηνύσεις για ένα fake tweet: "Κύριε Ρούτσι, υπάρχουν παιδιά στην Αφρική που δεν έχουν να φάνε"

Μηνύσεις προαναγγέλλει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη διακίνηση ψεύτικης δήλωσής του για τον Πάνο Ρούτσι.

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 28 Σεπ 2025 | 16:45

ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η διαφθορά βρίσκεται στην καρδιά του Μεγάρου Μαξίμου

"Φαίνεται πως για να ανέβεις στην επετηρίδα του Μαξίμου, πρέπει να έχεις εμπλοκή σε σκάνδαλα", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

28 Σεπ 2025 | 13:12

Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Άδωνι Γεωργιάδη στην Έλενα Παπαρίζου: "Χρειαζόμαστε και έναν καλό λόγο"

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή σχόλιο της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 26 Σεπ 2025 | 16:37

Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: "Πληρωμές επιδοτήσεων χωρίς ελέγχους δεν θα γίνουν" - Καβγάς με Χαρίτση, Σταρακά και Κόκκαλη

"Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε τις ροές των ευρωπαϊκών πόρων", τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Τσιάρας

ΣΤΕΛΕΧΗ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ 26 Σεπ 2025 | 09:59

Άρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ για το "κόμμα Τσίπρα"- Εντάσεις, νεύρα και εγκλήσεις για... αποστασία

Συνυπολογίζεται στο βαρύ κλίμα φυσικά και η συνολική δημοσκοπική επίδοση για το μελλοντικό κόμμα Τσίπρα.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 26 Σεπ 2025 | 09:29

Και η Νίνα Κασιμάτη κατά Πάρι Ρούπου: Ήρθε να υποδυθεί τον "αντιφασίστα" με ρυπαρολογίες σε βάρος της ελληνικής σημαίας

Η βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, εμφανίστηκε σε τελείως διαφορετική γραμμή από αυτή του κόμματος, το οποίο τάχθηκε στο πλευρό του κωμικού.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 08:25

Γεωργιάδης για Πάρι Ρούπο: "Οι υποκριτές αριστεροί μισούν καθετί ελληνικό - Από τη μικρασιατική εκστρατεία πάντα ίδιοι..."

Για "υποκρισία των αριστερών" κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την απόλυση του κωμικού Πάρι Ρούπου από την Pizza Fan.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ 25 Σεπ 2025 | 21:46

Γεωργιάδης κατά Κωνσταντοπούλου: Αν ξεκινήσει η δίκη, δεν θα μπει στη Βουλή - Δεν πρόκειται περί ευαισθησίας, αλλά περί συμφέροντος

"Κάνει χρήση του βουλευτικού αξιώματος για να εκπροσωπεί πελάτες της-Υπηρετεί το σχέδιο της να καθυστερήσει η δίκη για τα Τέμπη γιατί αλλιώς δεν θα μπει ούτε στη Βουλή"

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ 25 Σεπ 2025 | 15:39

Άδωνις για Νατσιό: Παίζει με τον πόνο των γονιών των θυμάτων στα Τέμπη για τα ψηφαλάκια - Ψεύτης, υποκριτής και συκοφάντης

"'Ένας σύγχρονος ιεροεξεταστής και άσχετος από τα θεολογικά. Ήσασταν ειδωλολάτρης και νεοπαγανιστής", απάντησε ο Δημήτρης Νατσιός στον Άδωνι Γεωργιάδη

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ INSTAGRAM 25 Σεπ 2025 | 14:43

Ευγενία Μανωλίδου: Chic στο πλευρό του συζύγου της σε δείπνο

Με εντυπωσιακή μπλε δημιουργία η Ευγενία Μανωλίδου, δίπλα στο σύζυγό της και υπουργό υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 24 Σεπ 2025 | 12:36

Γεωργιάδης: Συμφωνώ απολύτως με τον Τραμπ για το μεταναστευτικό - Τεράστιο λάθος η αριστερίστικη λογική της Ευρώπης

Στις πολιτικές εξελίξεις, τις παρεμβάσεις στο χώρο της Υγείας αλλά και τις διεθνείς προκλήσεις αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 23 Σεπ 2025 | 19:05

"Υποτίμηση της χώρας": Ομαδικά "πυρά" της αντιπολίτευσης για την αναβολή της συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν

ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση τοποθετήθηκαν για την αναβολή της προγραμματισμένης συνάντησης

ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ 23 Σεπ 2025 | 15:08

Στο Υπ. Υγείας οι τραυματιοφορείς: "Είμαστε όλοι άνω των 50, θέλουμε προσλήψεις και ένταξη στα βαρέα" - Τους συνάντησε ο Γεωργιάδης

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατέβηκε να δει τους συγκεντρωμένους και αρχικά θέλησε να τους ευχαριστήσει για τη δουλειά που κάνουν.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ 23 Σεπ 2025 | 11:03

Οι δημοσκοπικές πτήσεις του υπό σύσταση κόμματος Τσίπρα και τα φίλια "πυρά"

Κοινός δημοσκοπικός τόπος, είναι πως το "κόμμα Τσίπρα" εκκινεί - θεωρητικώς και χωρίς να υπάρχει καν δήλωση πρόθεσης, με δημοσκοπικό "ταβάνι" πέριξ του 20%.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 22 Σεπ 2025 | 23:59

Γεωργιάδης: Πρώτο το ΚΑΤ στην ανάρτηση ραντεβού μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε "θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση και τους εργαζομένους" του νοσοκομείου

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 22 Σεπ 2025 | 12:02

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν πιστεύω ότι ο Σαμαράς θέλει να ρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ

"Θα πέσει φωτιά να με κάψει αν μιλήσω εναντίον του", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Αντώνη Σαμαρά

ΑΦΟΡΜΗ 21 Σεπ 2025 | 21:27

Καρφί Γεωργιάδη σε Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Ν. Συρίγο που πήρε τη συνέντευξη Καρυστιανού: "Να φοράτε κράνος"

"Κάθε μέρα, νέοι κυρίως άνθρωποι, είτε σκοτώνονται είτε τραυματίζονται πολύ σοβαρά, επειδή απλά δεν φορούσαν κράνος" έγραψε ο υπουργός Υγείας.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 21 Σεπ 2025 | 14:11

Άδωνις Γεωργιάδης: Από 1η Οκτωβρίου τα ραντεβού με όλα τα νοσοκομεία του ΕΣΥ στο 1566

Στην ανάρτηση προστέθηκε και το βίντεο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του νέου αριθμού 1566.

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ 21 Σεπ 2025 | 10:28

Το Κίνημα Δημοκρατίας εγκαινίασε τα νέα του γραφεία στον Πειραιά παρουσία Κασσελάκη - "Μόνο εμείς μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή"

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας ο Στέφανος Κασσελάκης εγκαινίασε τα νέα γραφεία του κόμματός του στον Πειραιά.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 20 Σεπ 2025 | 12:07

Στέφανος Κασσελάκης για Τέμπη: Κάτι κρύβεται πίσω από την απόφαση για τη μη εκταφή των σορών των παιδιών

Ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε δίπλα στον πατέρα του 22χρονου ο οποίος κάνει απεργία πείνας.

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ 20 Σεπ 2025 | 08:38

Επίθεση τουρκικών ΜΜΕ στον Αδωνι Γεωργιάδη: "Έλληνας υπουργός στοχοποιεί την Τουρκία, η Ελλάδα πήρε θέση υπέρ του Ισραήλ"

Στο στόχαστρο της τουρκικής Milliyet βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις δηλώσεις του για την στρατηγική σχέση Ελλάδας – Ισραήλ.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 19 Σεπ 2025 | 15:11

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξηγεί γιατί θαυμάζει το Ισραήλ: "Είναι θαύμα της σύγχρονης ανθρωπότητας, μακάρι να τους μοιάσουμε"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους έχει στηρίξει το Ισραήλ δημόσια, παρά την κατακραυγή για την ανθρωπιστική καταστροφή στη Γάζα.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 19 Σεπ 2025 | 10:02

Γεωργιάδης για Γάζα: Σκληρές οι εικόνες με τα παιδιά, αλλά αυτό που γίνεται δεν είναι γενοκτονία [βίντεο]

"Σε ένα λαό που πριν από 30 χρόνια ήταν 3 εκατ. και τώρα είναι 8 δεν μπορεί να υπάρξει γενοκτονία, είναι παράλογο αθροιστικά" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 18 Σεπ 2025 | 18:07

Ελληνικά Hoaxes: Ο μηνυόμενος από τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση με αναστολή

O ισχυρισμός του Άδωνι Γεωργιάδη περί ποινής τριετούς φυλάκισης δεν ευσταθεί, αναφέρουν τα Ελληνικά Hoaxes

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ 18 Σεπ 2025 | 16:28

Φάμελλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη ξέρει νσ διαλέγει τους σωστούς ανθρώπους για την κατάλληλη "δουλειά""

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση συνολικά για τα "σοβαρά πλήγματα" που έχει επιφέρει στο κράτος δικαίου.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 18 Σεπ 2025 | 12:56

Αδωνις Γεωργιάδης: Κάθε επιχειρηματίας ή εκδότης, εφοπλιστής ή όχι, έχει το δικαίωμα να θέλει να ρίξει τον Μητσοτάκη

"Ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε επιχειρηματίας, εφοπλιστής ή όχι, έχει το δικαίωμα να ρίξει έναν πρωθυπουργό που δεν του αρέσει", λέει ο υπουργός Υγείας.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΝΤΖΟΣ - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 18 Σεπ 2025 | 12:50

Ενταση στη Βουλή μεταξύ Φλωρίδη και ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ: "Εχετε λατρεία σε δολοφόνους" - "Είστε πολιτικά αχρείος"

Η ανακοίνωση Φλωρίδη πυροδότησε την αντίδραση των δύο κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, οι οποίοι ζήτησαν την απόσυρση της ρύθμισης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 17 Σεπ 2025 | 23:59

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: "Έίναι πολύ μακριά από τις ανάγκες και τα προβλήματα των πολιτών"

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι "Δεν αναφέρθηκε στα καρτέλ, δεν αναφέρθηκε στην αισχροκέρδεια και κυρίως ήταν ξεκάθαρος ότι δεν θα πειράξει τα ουρανοκατέβατα υπερκέρδη τους"

ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΔΕΘ 17 Σεπ 2025 | 20:53

Δημοσκόπηση Pulse: Στις 15 μονάδες η διαφορά ΝΔ- ΠΑΣΟΚ - Αρνητικοί οι πολίτες σε κόμμα Τσίπρα - Οκτακομματική η Βουλή

Η Νέα Δημοκρατία, λίγα 24ωρα μετά τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 89η ΔΕΘ, εμφανίζεται στο 29%, έναντι 14% που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM 17 Σεπ 2025 | 10:16

Τέμπη: Συνάντηση Κασσελάκη με τον πατέρα του 22χρονου Ντένις Ρούτσι που κάνει απεργία πείνας στο Σύνταγμα

Ο Πάνος Ρούτσι ξεκίνησε απεργία πείνας και δίψας διεκδικώντας εκ νέου την εκταφή της σορού του 22χρονου γιου του, Ντένις.

"ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ" 16 Σεπ 2025 | 10:13

Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη ότι "κακώς αναγνωρίζουμε" το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο - Κάλυψη από Π. Μαρινάκη

"Κακώς αναγνωρίζει η χώρα" το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, υποστήριξε ο υπουργός Υγείας, προκειμένου να υποστηρίξει το καθεστώς του Ισραήλ. Εντονες πολιτικές αντιδράσεις.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΙ ΚΕΡΚ 15 Σεπ 2025 | 12:26

Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με το συγκρότημα Bob Vylan για τον Τσάρλι Κερκ: "Να μην έρθει στην Ελλάδα"

Την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν οι δηλώσεις του συγκροτήματος Bob Vylan για τον Τσάρλι Κερκ.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 15 Σεπ 2025 | 12:05

Άδωνις Γεωργιάδης για Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ: Μου θύμισε αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού - Κλασική πασοκική ομιλία "Τσοβόλα δώστα όλα"

"Θυμάστε εκείνο το παλιό βίντεο με τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού; Ήταν λίγο χειρότερος ο Ανδρουλάκης", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ 15 Σεπ 2025 | 12:01

Novartis: Ενοχοι οι πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες - Φυλάκιση 25 μηνών στον Δεστεμπασίδη και 33 στη Μαραγγέλη με αναστολή

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου και στους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ 15 Σεπ 2025 | 11:36

Καρφιά Πολάκη σε Τσίπρα: Να συνεισφέρει μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ - Όχι άλλη διάσπαση, αρκετά έχουμε τραυματιστεί

"Δεν σηκώνει η κατάσταση άλλη διάσπαση, αρκετά έχουμε τραυματιστεί ως χώρος", τόνισε ο Παύλος Πολάκης.

''ΒΕΝΤΕΤΑ'' 15 Σεπ 2025 | 07:24
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ 12 Σεπ 2025 | 20:19

Live: Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στη ΔΕΘ

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας παραθέτει τις προτάσεις του Κινήματος για την οικονομία, τη δικαιοσύνη, τη στέγαση και τις μεταρρυθμίσεις στο κράτος

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 12 Σεπ 2025 | 19:30

Κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη με Νατάσα Γιάμαλη για τον Κερκ: "Εμετικό βίντεο" - "Τέτοιες επιθέσεις δεν με φοβίζουν"

Το σχόλιο της Γιάμαλη για τη δολοφονία Κερκ και η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη - Τι απάντησε η δημοσιογράφος στον υπουργό

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 12 Σεπ 2025 | 16:35

Πολάκης και Γεωργιάδης αρπάχτηκαν στα social media για το Νεπάλ: "Άντε και στα δικά μας" - "Μωραίνει Κύριος"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τα πρόσφατα γεγονότα στο Νεπάλ ευχόμενος "άντε και στα δικά μας" και ο υπουργός Υγείας έσπευσε να του απαντήσει

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 12 Σεπ 2025 | 08:51

Συνελήφθη ο χρήστης των social media που απειλούσε να "καθαρίσει" τον Άδωνι Γεωργιάδη και ευχόταν να λιντσάρουν βουλευτές

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε κάποιες από τις αναρτήσεις του χρήστη, ο οποίος απειλούσε τον υπουργό.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ 11 Σεπ 2025 | 13:23

Φάμελλος για Τσίπρα: Είναι πολύτιμο κεφάλαιο - Αδιανόητη η συζήτηση περί κατακερματισμού ή ανεξαρτητοποίησης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος σημείωσε ότι "έχουμε συμφωνήσει σε ενιαία προσπάθεια με τον Τσίπρα".

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 11 Σεπ 2025 | 13:03

Καρφιά Κασσελάκη για Τσίπρα: Οταν μιλούσα εγώ για πατριωτισμό, με έλεγαν δεξιό μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Αυστηρή κριτική προς τον προκάτοχό του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, άσκησε για ακόμη μια φορά ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 11 Σεπ 2025 | 11:59

Γεωργιάδης για μέτρα της ΔΕΘ: "Τι περιμένατε, δηλαδή; Nα δώσει ο Μητσοτάκης από ένα Πόρσε στον καθένα;" [βίντεο]

"Μετά από αυτά τα μέτρα το να συνεχίσει η γκρίνια στην Ελλάδα με ξεπερνά", είπε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ Χ 11 Σεπ 2025 | 08:41

Γεωργιάδης για δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Η βία της Άκρας Αριστεράς δυστυχώς είναι παντού και στις ΗΠΑ

"Ο Charlie Kirk πυροβολήθηκε διότι με θάρρος υπερασπιζόταν τις ιδέες του, οι οποίες έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με τις κυρίαρχες ιδέες της Αριστεράς" έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 10 Σεπ 2025 | 21:45

Φάμελλος απο τη ΔΕΘ: "To όραμα και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα"

Ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι "με τη δουλειά μας βγάλαμε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία, από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια, με ισχυρό κοινωνικό κράτος

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΣΚΕΤΟΣ 10 Σεπ 2025 | 13:06

Η Ελενα Ακρίτα διαμαρτύρεται για τον "επίορκο γιατρό" που ζήτησε το φακελάκι- Είναι αθώος έως ότου γίνει η δίκη

Διαμαρτύρεται η Ελενα Ακρίτα γιατί ο Αδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε επίορκο γιατρό τον "φακελάκια" του Ιπποκράτειου

10 Σεπ 2025 | 07:52

Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης

O Γεωργιάδης ήταν προκλητικός. Προκλητικός που ακύρωσε την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Δράμας, προκλητικός και με τα όσα είπε μετά για τα επεισόδια στην είσοδο του νοσοκομείου πριν από την άφιξή του.

ΤΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΒΗ 09 Σεπ 2025 | 20:39

Σοκ στη Σουηδία: Η υπουργός Υγείας λιποθύμησε σε ζωντανή μετάδοση - Η στιγμή που καταρρέει [βίντεο]

Η Λανν, στέλεχος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, στεκόταν δίπλα στον πρωθυπουργό Ουλφ Κρίστερσον, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε χτυπώντας το κεφάλι της στο βήμα

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 09 Σεπ 2025 | 13:12

Γεωργιάδης για φακελάκι στο Ιπποκράτειο: Εχω πει ο κόσμος να μην δίνει και να κάνει καταγγελία

"Δυστυχώς το φακελάκι που πολεμάμε πάρα πολύ και έχουμε κάνει πάρα πολλές μεταρρυθμίσεις για να το εμποδίσουμε, ναι ζει και βασιλεύει, αρκετοί το κάνουν δυστυχώς".

09 Σεπ 2025 | 11:48

Συνελήφθησαν οι γιοι πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια με πτυσσόμενα γκλομπ

Στη σύλληψη των γιων γνωστού πολιτικού, πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στελέχους της Νέας Αριστεράς, προχώρησε η ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ 08 Σεπ 2025 | 15:36

ΣΥΡΙΖΑ: Η ελληνική κυβέρνηση είχε ενημερωθεί για τη διαδικασία σχετικά με τον μειωμένο ΦΠΑ σε τρόφιμα - φάρμακα

"Ο πρωθυπουργός της χώρας ισχυρίστηκε πως αγνοεί ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ξεκινήσει διαδικασία επί παραβάσει σε βάρος της Ελλάδας".

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 08 Σεπ 2025 | 11:33

Αδωνις Γεωργιάδης: Η μεγαλύτερη φορολογική ελάφρυνση φυσικών προσώπων από το 1830

"Για τομή που αλλάζει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας" έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του για τη νέα φορολογική μεταρρύθμιση.

ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 07 Σεπ 2025 | 17:27

ΣΥΡΙΖΑ: " Σε κάθε του παρουσία ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την ανάγκη να φύγει το συντομότερο δυνατό"

"Σε κάθε του παρουσία ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την ανάγκη να φύγει το συντομότερο δυνατό", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

"ΠΥΡΑ" 06 Σεπ 2025 | 23:57

Αντιπολίτευση: Σφοδρή κριτική για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

Ανακοινώσεις μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη εξέδωσαν το ΠΑΣΟΚ, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και η Ελληνική Λύση

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 06 Σεπ 2025 | 12:57

ΔΕΘ: "Ο Άδωνις φωνάζει;" - Η απορία Μητσοτάκη όταν επισκέφθηκε το περίπτερο του υπουργείου Υγείας

Ο κ. Μητσοτάκης αντιλήφθηκε κάποιον να φωνάζει δυνατά από μακριά και χαριτολογώντας είπε: "Ο Άδωνις φωνάζει;".

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ 05 Σεπ 2025 | 19:20

Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό του η Μπέτυ Μπαζιάνα - Ποιοι βουλευτές έδωσαν το "παρών" στην ομιλία του [βίντεο - εικόνες]

Με ενδιαφέρον αναμενόταν και το ποιοι βουλευτές θα έδιναν το "παρών" στην ομιλία Τσίπρα στο Συνέδριο του Economist

5Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 05 Σεπ 2025 | 18:39

Γεωργιάδης στο Συνέδριο του Economist: "Η ελληνική κοινωνία δεν ασχολείται με τα μεγάλα αλλά μόνο με τα μικρά"

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για χιλιάδες νέες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, σημαντική προσέλκυση ταλέντων στην επιστήμη και στην καινοτομία, που αντί να φύγουν από την Ελλάδα, μένουν εδώ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 05 Σεπ 2025 | 18:12

Γεωργιάδης: Γεννήθηκα δεξιός, δεν θα μπορούσα να είμαι αριστερός - Λάθος η εμπλοκή μου με το βιβλίο του Πλεύρη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη "επαγγελματία", ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: "Προσεύχομαι να κάνει κόμμα".

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 05 Σεπ 2025 | 09:32

Αιχμηρός Κασσελάκης για Τσίπρα: Πάνω από το πτώμα μου συμπόρευση, δεν μπλέκω με τον βάλτο - Θα πάει καλά γιατί με αντιγράφει

Ερωτώμενος εάν υπάρχει πιθανότητα συμπόρευσης με τον κ. Τσίπρα, απάντησε "πάνω από το πτώμα μου. Το λέω ξεκάθαρα. Με τον βάλτο εγώ δεν μπλέκω".

ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ 04 Σεπ 2025 | 13:08
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 04 Σεπ 2025 | 10:59

Ο Γεωργιάδης ακύρωσε επίσκεψη στο νοσοκομείο Δράμας: "Απειλούν ότι θα με πυροβολήσουν, έσκισαν πουκάμισο αστυνομικού"

Στην ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψής του στο νοσοκομείο Δράμας προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος κλίμα έντασης και απειλητικά σχόλια σε βάρος του.

«ΘΕΡΜΗ» ΥΠΟΔΟΧΗ 02 Σεπ 2025 | 19:05

Εργαζόμενοι αποδοκίμασαν τον Γεωργιάδη σε νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη: "Υπουργός εμπορίου και κερδοσκοπίας" [βίντεο]

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου "υποδέχτηκαν" με γιουχαΐσματα τον υπουργό Υγείας.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 02 Σεπ 2025 | 10:30

Ο Κασσελάκης ανακοίνωσε την "Πρωτοβουλία για την Ευρωπαϊκή Πρόοδο" - Το μήνυμά του σε διάφορες γλώσσες

"Η Πρωτοβουλία για την Ευρωπαϊκή Πρόοδο γεννήθηκε από μια βαθιά ανάγκη: να ξαναδώσουμε φωνή στους πολίτες της Ευρώπης", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 02 Σεπ 2025 | 09:29

Καμπάνια της Παπαστράτος για να σταματήσουν οι ανήλικοι το κάπνισμα και το άτμισμα

Τι αφορά η νέα καμπάνια για την αποτροπή του καπνίσματος στους νέους

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 02 Σεπ 2025 | 09:10

Η "Αξιώτισσα" στη Νάξο απαντά στους υπουργούς για το επεισόδιο με τους Ισραηλινούς: "Δεν θα μείνει αναπάντητη η δυσφήμιση"

Απάντηση σε Αδωνι Γεωργιάδη και Παύλο Μαρινάκη έδωσε η "Αξιώτισσα", μετά τις δηλώσεις τους για το επεισόδιο με τους Εβραίους τουρίστες μέσα στην γνωστή ταβέρνα της Νάξου.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 01 Σεπ 2025 | 15:49

Παύλος Μαρινάκης: Ο Τσίπρας έχει κριθεί και ως πρωθυπουργός και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

"Δεν νομίζω ότι η επιτυχία ή η αποτυχία αυτής της κυβέρνησης εξαρτάται από το ποιον θα έχει αντίπαλο", τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης

ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ 01 Σεπ 2025 | 14:46

Ο Αδωνις Γεωργιάδης νιώθει σαν τον Αριστείδη τον Δίκαιο- Λίγο πριν τον εξοστρακισμό

Το επεισόδιο με τον Αριστείδη τον Δίκαιο και το παράπονο του Υπουργού Υγείας

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 01 Σεπ 2025 | 11:13
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 31 Αυγ 2025 | 12:53

Στέφανος Κασσελάκης: Για πρώτη φορά αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Την επέτειο του γάμου της γιόρτασαν χθες Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ - Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 30 Αυγ 2025 | 14:47

Γεωργιάδης για επεισόδιο με Εβραίους στη Νάξο: "Αισθάνομαι ντροπή για τους ανόητους, δεν είναι αυτή η Ελλάδα"

"Λέω στους φίλους μας από το Ισραήλ ότι δεν είναι αυτή η Ελλάδα ούτε έτσι ο Ελληνικός Λαός. Είστε ευπρόσδεκτοι εδώ και να έρχεστε, είστε φίλοι μας και ασφαλείς" αναφέρει ο υπουργός Υγείας

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 30 Αυγ 2025 | 12:34

Άδωνις Γεωργιάδης: Τρία ψέματα και μισή αλήθεια για το ΕΣΥ - Πολιτικά-οικονομικά συμφέροντα επιθυμούν την πτώση Μητσοτάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει λόγο για προπαγάνδα σε βάρος του ΕΣΥ από πολιτικά-οικονομικά συμφέροντα, με στόχο να πλήξουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ 29 Σεπ 2025 | 20:08

Αλ. Σδούκου για Τέμπη: Για εμάς το πιο κρίσιμο είναι να ξεκινήσει η δίκη και να αποδοθεί δικαιοσύνη

Σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ καμώνεται την υπεύθυνη αντιπολίτευση, αλλά στην πραγματικότητα ζητά παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ 29 Σεπ 2025 | 19:24

Επίσκεψη Δένδια στην Ιταλία: Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας για 2+2 φρεγάτες [εικόνες]

Ο κ. Δένδιας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο-Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ, συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας της Ιταλίας Γκουΐντο Κροσέτο στη Φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού της Ιταλίας F 598 ITS

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 29 Σεπ 2025 | 18:31

Στην τελική ευθεία η έκδοση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα αναμένεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις Gutenberg

ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ 29 Σεπ 2025 | 18:31

Συνεδριάζει την Τρίτη το Υπουργικό Συμβούλιο - Ποια θέματα θα συζητηθούν

Ποια είναι τα θέματα που θα συζητηθούν στην συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου

ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 29 Σεπ 2025 | 17:11

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μόλις 3.000 ευρώ εισόδημα για το 2023 στο Πόθεν Έσχες - Τα σχόλια στο Χ

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με βάση το πόθεν έσχες της, δεν διαθέτει ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ενώ δεν έχει μετοχές, συμμετοχές σε επιχειρήσεις ή και δανειακές υποχρεώσεις.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 16:38

Σφοδρή επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε δικαστικούς για τα Τέμπη: Δεν έχω ξαναδεί τέτοιους ξετσίπωτους λειτουργούς

"Η δικογραφία διεκπεραιώνεται κατά παραγγελία του κ. Φλωρίδη", ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 29 Σεπ 2025 | 15:39

Παύλος Μαρινάκης: Αν παραγγέλλουμε αποφάσεις στη δικαιοσύνη όπως συνέβαινε επί Τσίπρα, τότε για ποια δημοκρατία μιλάμε;

"Για κάθε αίτημα μόνη αρμόδια να απαντήσει είναι η δικαιοσύνη" είπε ο Παύλος Μαρινάκης για τα όσα ζητά ο απεργός πείνας Πάνος Ρούτσι

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 29 Σεπ 2025 | 15:31

Ποιος θα "πληρώσει" εκλογικά ένα κόμμα Καρυστιανού - Ποιο κόμμα κινδυνεύει περισσότερο με καθίζηση

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις αλλά και οι εκτιμήσεις των πολιτικών αναλυτών για τις επιπτώσεις ενός κόμματος Τεμπών

ΒΟΡΕΙΩΣ 29 Σεπ 2025 | 13:54

Μονοκατοικία στο Ψυχικό απέκτησε η Ολγα Κεφαλογιάννη- Εχει εμβαδόν 687 τμ

Η μονοκατοικία της υπουργού Τουρισμού είναι εμβαδού 687 τμ

ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 29 Σεπ 2025 | 13:52

Αγόρασε μεζονέτα στη Βάρη 286 τμ ο Γιώργος Παπανδρέου- Πήρε δάνειο από την τράπεζα

Ο πρώην πρωθυπουργός αγόρασε μια διώροφο ημιτελή μονοκατοικία στη Βάρη

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 13:52

Το πόθεν έσχες της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Τι δήλωσε για εισοδήματα και ακίνητα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για τα έτη 2023 και 2024, οι οποίες αφορούν στις χρήσεις του 2022 και του 2023 αντίστοιχα.

ΑΝΕΣΗ 29 Σεπ 2025 | 13:29

Πόθεν Εσχες: Τρία ακίνητα και εισοδήματα 1,7 εκ ευρώ για το ζεύγος Στ. Κασσελάκη - Τάιλερ Μακμπέθ

Ο σύζυγος του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας Τάιλερ Μακμπέθ δεν δηλώνει κανένα εισόδημα ή ακίνητο στο όνομά του.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΜΑΡΑ 29 Σεπ 2025 | 13:26

Γεωργιάδης: Η Καρυστιανού ασκεί αντιπολίτευση από το βάθρο της μητέρας που έχασε το παιδί της

"Το ενδεχόμενο κόμμα της Καρυστιανού ή το να συμμετέχει και το ενδεχόμενο κόμμα του Τσίπρα ανήκουν στη σφαίρα της Κεντροαριστεράς" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 29 Σεπ 2025 | 13:03

Η περιουσία των πολιτικών αρχηγών - Τι δήλωσαν στα πόθεν έσχες για τα οικονομικά έτη 2023 και 2022

Τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών και συνολικά των υπόχρεων πολιτικών προσώπων για τη διετία 2023-2024 (χρήση 2022, 2023) έδωσε στη δημοσιότητα το πρωί της Δευτέρας, η Βουλή.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 29 Σεπ 2025 | 12:38

Πόθεν έσχες: Η απίστευτη αμοιβή των 18,4 εκατ. ευρώ για τον βουλευτή Παύλο Σαράκη - Δικηγόρος στην υπόθεση Novartis

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Σαράκης είναι ο πλουσιότερος στην ελληνική Βουλή.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 29 Σεπ 2025 | 12:33

Ανδρουλάκης από Χίο: Πλήρες σχέδιο συγκάλυψης από την κυβέρνηση για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ - Αδιανόητο και προσβλητικό

"Μιλάμε για πράγματα αδιανόητα, προσβλητικά και για τις μνήμες των ανθρώπων και περιφρονητικά για τη νοημοσύνη του λαού", τόνισε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 29 Σεπ 2025 | 12:31

Οι δηλώσεις πόθεν έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου για τα οικονομικά έτη 2023 και 2022

Αναρτήθηκαν σήμερα οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης "πόθεν έσχες" των πολιτικών προσώπων. Τι δηλώνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

ΒΟΥΛΗ 29 Σεπ 2025 | 12:22

Πόθεν έσχες: Οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη - Εισόδημα 128.000€ και καταθέσεις ένα εκατ. ευρώ

Τι δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 29 Σεπ 2025 | 11:58

Το πόθεν έσχες του Σωκράτη Φάμελλου - Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το 2022 και 2023

Αναρτήθηκαν σήμερα στο site της Βουλής των Ελλήνων οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης "πόθεν έσχες" των πολιτικών προσώπων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 29 Σεπ 2025 | 11:40

Το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη: Το δάνειο 150.000 ευρώ από την αδερφή του και το οικόπεδο στο Ζαγόρι

Αναρτήθηκαν σήμερα οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης "πόθεν έσχες" των πολιτικών - Η δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΥΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 10:56

Παπασταύρου για Chevron: Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα με την Τουρκία - Καζάν καζάν γιοκ για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

"Δηλαδή, καζάν καζάν γιοκ για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, τα οποία είναι αδιαπραγμάτευτα και δεν είναι για μοίρασμα", είπε.

ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ 29 Σεπ 2025 | 10:54

Συγγνώμη από τον δημιουργό της fake δήλωσης Γεωργιάδη για τον Π. Ρούτσι - "Γενναίοι μέχρι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες"

Λήξη στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με την ψευδή δήλωση που αποδόθηκε σε εκείνον για τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι, έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

ΒΟΥΛΗ 29 Σεπ 2025 | 10:16

Στη δημοσιότητα τα "πόθεν έσχες" των πολιτικών για τα οικονομικά έτη 2022 και 2023

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το πρωί της Δευτέρας, από την επιτροπή Ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων, τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για τα οικονομικά έτη 2022 και 2023.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 07:54

Ο Γεωργιάδης απειλεί με μηνύσεις για ένα fake tweet: "Κύριε Ρούτσι, υπάρχουν παιδιά στην Αφρική που δεν έχουν να φάνε"

Μηνύσεις προαναγγέλλει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη διακίνηση ψεύτικης δήλωσής του για τον Πάνο Ρούτσι.

ΓΙΑ 2022-2023 29 Σεπ 2025 | 07:26

Στη δημοσιότητα σήμερα τα "πόθεν έσχες" των πολιτικών

Σήμερα, Δευτέρα, δίδονται στη δημοσιότητα, από την επιτροπή Ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων, οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για τα οικονομικά έτη 2022-2023.

"ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ" 29 Σεπ 2025 | 06:41

Ξανά στη μέγγενη μεταξύ Τεμπών και ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση - Για 15η μέρα συνεχίζει την απεργία πείνας ο Π. Ρούτσι

Η τραγωδία των Τεμπών, όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί, αλλά αντιθέτως "προκαλεί" το θυμικό, αφήνοντας πληγές στην κυβέρνηση.