O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο X βίντεο Ελληνίδας του εξωτερικού που έδωσε 845 ευρώ για απονεύρωση δοντιού στη Νορβηγία, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συγκρίνει το κόστος ιατρικών και διαγνωστικών πράξεων στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες στην Ευρώπη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της Ελληνίδας στη Νορβηγία το κόστος ήταν πάνω από 9.000 κορώνες, δηλαδή 845 ευρώ. "Πιο πολύ με συμφέρει, να κλείσω εισιτήριο, να πάω Ελλάδα, να κάνω την απονεύρωση, να φάω κι ένα σουβλάκι και να γυρίσω πίσω στη Νορβηγία", αναφέρει, χαρακτηριστικά, η γυναίκα.
Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: "Οι περισσότερες ιατρικές αλλά και οι διαγνωστικές πράξεις στην Ελλάδα είναι πάμφθηνες σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτά δεν τα λέει όμως κανένας εδώ και ο κόσμος δεν το συνειδητοποιεί. Έχουμε οι ίδιοι τελείως λάθος αντίληψη για την πραγματική κατάσταση της Υγείας στη Χώρα μας".
Οι περισσότερες ιατρικές αλλά και οι διαγνωστικές πράξεις στην Ελλάδα είναι πάμφθηνες σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτά δεν τα λέει όμως κανένας εδώ και ο κόσμος δεν το συνειδητοποιεί. Εχουμε οι ίδιοι τελείως λάθος αντίληψη για την πραγματική κατάσταση της Υγείας στη Χώρα μας pic.twitter.com/ALcTDZ3t0p
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 13, 2025
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
