Γεραπετρίτης για Αποστολάκη: Αποδέχτηκε τη θέση και υπανάχωρησε - Καιροσκοπισμός του ΣΥΡΙΖΑ

Εντός των ημερών οι ανακοινώσεις για τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, τονίζει ο Γιώργος Γεραπετρίτης και κατηγορεί για πολιτική υποκρισία τον ΣΥΡΙΖΑ.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
γεραπετρίτης

Εντός των αμέσως προσεχών ημερών, θα υπάρξει ανακοίνωση για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, έκανε γνωστό, μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, επαναλαμβάνοντας ότι ο Ευάγγελος Αποστολάκης είχε δεχθεί τη θέση του υπουργού, είχε, μάλιστα, προχωρήσει, σε συζήτηση με τον πρωθυπουργό, σε λεπτομέρειες για το χαρτοφυλάκιο, όπως είπε. Και, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για καιροσκοπισμό και βαθύτατη πολιτική υποκρισία, τόνισε ότι η νέα κυβέρνηση είναι "μια κυβέρνηση ανοιχτή, εμπροσθοβαρής, χωρίς στεγανά, χωρίς διχαστικά μηνύματα, μια κυβέρνηση που μπορεί να φέρει την Ελλάδα πιο μπροστά".

Εισαγωγικά για τον ανασχηματισμό, ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε την προσπάθεια εκ μέρους του πρωθυπουργού "να μπουν νέα πρόσωπα" και ταυτόχρονα, "το μεταρρυθμιστικό αυτό πρόγραμμα θα συνεχιστεί, θα έχουμε δηλαδή επιτάχυνση του έργου της κυβέρνησης όσον αφορά τα μείζονα μεταρρυθμιστικά θέματα, ιδίως στα κεφάλαια της δημόσιας υγείας, της προστασίας του πολίτη, του τουρισμού".

Στο θέμα που ανέκυψε με τον κ. Αποστολάκη, ο υπουργός επανέλαβε την κυβερνητική θέση ότι "απεδέχθη χωρίς καμία αίρεση τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας και στη συνέχεια υπαναχώρησε".

Διαβάστε Επίσης

Και, προχωρώντας περαιτέρω, "η πρόταση που έγινε στον κ. Αποστολάκη, ήταν πάρα πολύ συγκεκριμένη: να αναλάβει το διακριτό Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, το οποίο επρόκειτο να συσταθεί. Η σκέψη εκ μέρους του πρωθυπουργού ήταν να αποσχισθεί το μέρος και η ύλη της Πολιτικής Προστασίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τούτο έτσι ώστε να μπορεί να υπάρχει διακριτή πολιτική στάση, χωριστός προϋπολογισμός και να γίνουν τα αναγκαία έργα σε υποδομές και εξοπλισμό για την πολιτική προστασία", επεσήμανε με την ταυτόχρονη διευκρίνιση ότι "αυτά που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα ενίσχυσης της πολιτικής προστασίας ήταν αποφασισμένα πριν ενσκήψουν οι πυρκαγιές, από την αρχή του καλοκαιριού με την έγκριση του Προγράμματος "Αιγίς", ύψους 1,7 δισ.". Διευκρινιστικά, επίσης, "στον κ. Αποστολάκη προτάθηκε η θέση του υπουργού (…) ένας άνθρωπος ο οποίος έχει υπηρετήσει ως υπουργός, στη συνέχεια δεν υπηρετεί ως υφυπουργός".

Συγχρόνως ο υπουργός Επικρατείας αποκάλυψε ότι "ο κ. Αποστολάκης συζήτησε με τον πρωθυπουργό λειτουργικά ζητήματα της πολιτικής προστασίας, δηλαδή ποια είναι η φιλοσοφία της, ποια πολιτική προστασία θέλουμε για τα επόμενα χρόνια, ποιες θα είναι οι πρώτες ενέργειες, πώς θα επενδυθούν οι πόροι που θα προκύψουν".

Ενώ στο ερώτημα αν ο κ. Αποστολάκης είχε θέσει ως προϋπόθεση την ύπαρξη ευρείας διακομματικής συναίνεσης, ο Γ. Γεραπετρίτης απάντησε: "Δεν ισχύει καθόλου (...) είχε τεθεί το ζήτημα της ενημέρωσης του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ και πράγματι ενημερώθηκαν. Ο κ. Αποστολάκης ως το χρόνο ανακοίνωσης της νέας κυβέρνησης, ουδέποτε αρνήθηκε. Μολονότι εικάζω ότι και ο ίδιος είχε έλθει σε επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αρνήθηκε, το αντίθετο: ο ίδιος διαβεβαίωνε ότι θα προσέλθει κανονικά στην ορκωμοσία. Μεσολάβησε βεβαίως η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία (ανακοίνωση) είχε το χαρακτήρα ολομέτωπης επίθεσης, ολοκληρωτικού τύπου και προφανώς ο κ. Αποστολάκης μην μπορώντας να αποδεχθεί την πίεση που του ασκείτο από τον ΣΥΡΙΖΑ, για το λόγο αυτό υπαναχώρησε", επιχειρηματολόγησε ο υπουργός Επικρατείας.

Ευάγγελος Αποστολάκης

Καιροσκοπισμός εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ

"Εδώ έχουμε ένα στοιχείο βαθύτατης πολιτικής υποκρισίας και καιροσκοπισμού εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πριν από επτά ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή δήλωσε ότι θα πρέπει για τη θέση να υπάρχει ένα πρόσωπο με υπερκομματικά χαρακτηριστικά έτσι ώστε να μην αλλάζει σε κάθε πολιτική αλλαγή. Απεδείχθη με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι επρόκειτο περί μιας αναξιόπιστης δήλωσης, η οποία ήταν απολύτως προσχηματική.

Υπάρχει όμως και ένα ευρύτερο ζήτημα", συνέχισε, "που έχει να κάνει με την ωριμότητα του πολιτικού συστήματος. Ο πρωθυπουργός έχει κάνει από την αρχή της θητείας της παρούσας κυβέρνησης μερικές πολύ βασικές επιλογές όσον αφορά τη συγκρότηση της κυβέρνησης. Έχει επιλέξει πρόσωπα που προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους, υπερέβη τα πολιτικά στεγανά. Το έπραξε συνειδητά θέλοντας να δώσει το μήνυμα προς την κοινωνία ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί αποκλεισμοί και ότι η αξιοκρατία θα κυριαρχήσει παντού.

Το δεύτερο μήνυμα είναι ότι ανέδειξε την ίδια την κοινωνία. Επέλεξε για το Υπουργικό Συμβούλιο καθ' όλη τη διάρκεια των δύο ετών πρόσωπα που ανεδείχθησαν και μέσα από την κοινωνία, μέσα από την επαγγελματική τους δράση, την κοινωνική τους καταξίωση. Αποδεικνύεται ότι το πολιτικό σύστημα και δη η αξιωματική αντιπολίτευση, παρά τα αντιθέτως δηλούμενα, δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα της αξιοκρατίας και της υπέρβασης των πολιτικών στεγανών. Οι χαρακτηρισμοί, "αποστάτης", "πολιτικός επαίτης", είναι χαρακτηρισμοί που δεν προσιδιάζουν σε ένα σύγχρονο πολιτικό σύστημα και κατά την άποψή μου συνιστούν ένα βαθύτατο ρήγμα σε σχέση με πολύ ουσιαστικές δημοκρατικές επιλογές", στηλίτευσε ο Γ. Γεραπετρίτης και συμπλήρωσε:

Διαβάστε Επίσης

"Ο χαρακτηρισμός "αποστάτης" δεν είναι ένα ζήτημα το οποίο θα πρέπει να το περνούμε έτσι απλά. Αν σε κάθε περίπτωση που έχουμε ένα πρόσωπο το οποίο επιλέγει να αναλάβει μια θέση δημόσιας ευθύνης, ακόμη και αν προέρχεται από ένα διαφορετικό πολιτικό χώρο ή έχει διαφορετικές πολιτικές καταβολές, ο στιγματισμός του κατ' αυτόν τον τρόπο συνιστά ένα στοιχείο που δεν τιμά καθόλου τα πολιτικά μας ήθη". Θύμισε δε, το γεγονός ότι η Συμφωνία των Πρεσπών υπερψηφίσθηκε στη Βουλή από 153 βουλευτές, 145 του ΣΥΡΙΖΑ και οκτώ βουλευτές προερχόμενους από πέντε διαφορετικούς πολιτικούς σχηματισμούς, για να καταλήξει, "αναρωτιέμαι αν και αυτοί ήταν αποστάτες ή αν θα πρέπει να αναζητήσουμε τη νομιμότητα της απόφασης".

'Αμεσα ανακοινώσεις για τον υπουργό Πολ. Προστασίας

Αμέσως μετά, ο υπουργός Επικρατείας έκανε γνωστό ότι "σε απολύτως άμεσο χρόνο, εντός των αμέσως προσεχών ημερών, θα υπάρξει ανακοίνωση για την Πολιτική Προστασία, για την επιλογή της πολιτικής ηγεσίας της. Θα πρόκειται για πρόσωπο με πολύ ισχυρά χαρακτηριστικά, το οποίο θα αναλάβει να φέρει την πολιτική προστασία ένα βήμα πιο μπροστά", αποκάλυψε προσθέτοντας όμως, "δεν παραμένει καθόλου ακέφαλη αυτή τη στιγμή η ύλη της Πολιτικής Προστασίας και τούτο γιατί ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη ούτως ή άλλως εκ του Συντάγματος φέρει το σύνολο της ύλης, άρα ασκείται πλήρως η Πολιτική Προστασία. Ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαγεωργίου, που είναι ο επιχειρησιακός βραχίονας, βρίσκεται στη θέση του και άρα υπάρχει πλήρης επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας". Και, εν κατακλείδι, "ο πρωθυπουργός έχει στο μυαλό του πολύ συγκεκριμένες επιλογές, τις οποίες θα ανακοινώσει σε πολύ σύντομο διάστημα".

Στο ερώτημα δε, αν με τον ανασχηματισμό προσωποποιήθηκαν ευθύνες, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε ως εξής: "Στην πολιτική υπάρχει κάτι που για πολλούς είναι γράμμα κενό, για μας έχει μια αξία -και αυτό είναι η αντικειμενική πολιτική ευθύνη. Ακόμη κι αν ένας πολιτικός ο οποίος υπηρετεί ένα δημόσιο λειτούργημα, έχει επιτελέσει στο μέτρο που οι δυνάμεις και οι ικανότητές του το επιτρέπουν, σωστά το έργο του αλλά έχει επέλθει εξ αντικειμένου μια σοβαρή καταστροφή, εκεί υπάρχει ανάληψη πολιτικής ευθύνης. Η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης στην προκειμένη περίπτωση έγινε, με την αντικατάσταση του υπουργού και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη. Υπάρχει αντικειμενική πολιτική ευθύνη, η συγγνώμη του πρωθυπουργού έγινε άμεσα πράξη", δήλωσε εμφατικά ο υπουργός Επικρατείας.

γεραπετριτης

Και στο ερώτημα αν υπάρχει κάποιο πολιτικό μήνυμα μετά και τις αποπομπές των κ. Χρυσοχοΐδη και Θεοχάρη, ο Γ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι "η κυβέρνηση αυτή έχει αποδείξει ότι είναι η μόνη κυβέρνηση στη Μεταπολίτευση που δεν έχει κανένα απολύτως πολιτικό στεγανό. Ήδη αυτή τη στιγμή στο κυβερνητικό σχήμα υπηρετούν πρόσωπα προερχόμενα από όλους τους πολιτικούς χώρους, στη νέα κυβέρνηση μπήκαν και πάλι πρόσωπα, τα οποία προέρχονται από άλλους χώρους, όχι μόνον της παραδοσιακής Νέας Δημοκρατίας. Άρα, υπό αυτήν την εκδοχή ισχύει το ακριβώς αντίθετο: είναι μια κυβέρνηση ανοιχτή, εμπροσθοβαρής, χωρίς στεγανά, χωρίς διχαστικά μηνύματα, μια κυβέρνηση που μπορεί να φέρει την Ελλάδα πιο μπροστά".

Επίσης, "όσο πλησιάζουμε προς το συνταγματικά προβλεπόμενο χρόνο (ολοκλήρωσης) της θητείας της κυβέρνησης, θα έχουμε μια πιο σταθερή δομή. Δεν θα γίνονται περαιτέρω μεγάλες, δομικές αλλαγές. Αυτή τη στιγμή κανένας υπουργός δεν έχει στο μυαλό του τις εκλογές, όλοι οι υπουργοί ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους -και αυτό είναι πώς θα πάνε μπροστά την ύλη του Υπουργείου τους", ανέφερε επίσης με την ταυτόχρονη υπογράμμιση, ότι "η αλλαγή σε πρόσωπα του κυβερνητικού σχήματος δεν σημαίνει αλλαγή στην πολιτική. Η πολιτική - και αυτό είναι μια πολύ σημαντική συμβολή της παρούσας διακυβέρνησης - είναι καταγεγραμμένη, τοποθετημένη στο δημόσιο διάλογο έτσι ώστε να λογοδοτούμε ανά πάσα στιγμή, είναι το Ενιαίο Κυβερνητικό Σχέδιο, το οποίο έχει εγκριθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από το Υπουργικό Συμβούλιο και είναι στη διάθεση όλων των πολιτών. Επί τη βάσει αυτών και ανεξαρτήτως προσώπων θα κριθούμε στο τέλος της κυβερνητικής θητείας".

Κλείνοντας, είπε πως ζητούμενο είναι αυτή τη στιγμή, "να βάλουμε πίσω μας τις κρίσεις" με στόχο "να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε ένα πρόγραμμα μεγάλων μεταρρυθμίσεων. Μολονότι δεν πέρασε ούτε μία μέρα - και θέλω να σας διαβεβαιώσω για αυτό - που η κυβέρνηση να μην δούλεψε για να κάνει πράγματα για την παρούσα και τις επόμενες γενιές - εν τούτοις εκείνο το οποίο θέλουμε για το β' μισό της κυβερνητικής θητείας, είναι πολλές, γρήγορες, μεγάλες μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα νέο κεφάλαιο για τη χώρα σε όλους τους τομείς: στη δημόσια υγεία που έχουμε νέα πολιτική ηγεσία, περιλαμβανομένης της κυρίας Γκάγκα με πολύ μεγάλη θητεία στο δημόσιο σύστημα υγείας και ήταν πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, στο οικονομικό κομμάτι όπου θα έχουμε ανακοινώσεις και από τον πρωθυπουργό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στα μεγάλα κεφάλαια της παιδείας, της κοινωνικής προστασίας. 'Αρα, ναι, είναι ένας ανασχηματισμός εμπροσθοβαρής, που θα τρέξει μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο άμεσο μέλλον".

"Η κυβέρνηση θα προστατέψει την κοινωνία"

Όμως, η συνέντευξη είχε ξεκινήσει από το ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών και της αναστολής εργασίας: "Το ζήτημα λύνεται με ένα τρόπο: την αύξηση του ρυθμού των εμβολιασμών έτσι ώστε να επιτύχουμε τον αναγκαίο στόχο για την προστασία της δημόσιας υγείας και της κοινωνίας. Τα μέτρα δεν έχουν κανένα απολύτως τιμωρητικό χαρακτήρα, δεν κατατείνουν ούτε στο να τιμωρήσουμε όσους δεν είναι εμβολιασμένοι ούτε να διχάσουν. Κατατείνουν να προστατέψουν τους πολίτες από τον κίνδυνο να νοσήσουν και να έχουμε ένα νέο κύμα επιδημίας. Υπό αυτήν την εκδοχή ζητούμε υπευθυνότητα από όσους απασχολούνται σε κρίσιμους τομείς που συνδέονται με τη δημόσια υγεία και από την άλλη είναι ένα μήνυμα προς την κοινωνία ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει, θα προστατέψει μέχρι τέλους την κοινωνία", διεμήνυσε ο υπουργός Επικρατείας καλωσορίζοντας τη "σημαντική αύξηση" και στον ημερήσιο αριθμό εμβολιασμών και στα νέα ραντεβού.

Εν κατακλείδι, "σήμερα είναι η τελευταία ημέρα στην οποία δίδεται η ευχέρεια του εμβολιασμού πριν τεθούν οι εργαζόμενοι σε αναστολή. Οι εργαζόμενοι οι οποίοι δεν θα είναι εμβολιασμένοι, δεν θα έχουν κάνει ήδη την πρώτη τους δόση, δεν θα μπορούν να προσέλθουν στην εργασία τους και για αυτό θα υπάρξει πράξη εκ μέρους της διοίκησης των νοσοκομείων. Δεν είναι δυνατό να υπάρξει καμία απολύτως αναστολή του μέτρου, καμία παράταση", ξεκαθάρισε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 14 Σεπ 2021 | 15:26

Ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος: Φοβάμαι τον Οκτώβριο τι θα γίνει με την πανδημία

Τους φόβους του σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας από τον Οκτώβριο και ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα εξέφρασε ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 13 Σεπ 2021 | 10:19

Γεραπετρίτης: Οι μειώσεις στο ρεύμα θα αφορούν όλες τις εταιρείες ενέργειας, όχι μόνο την ΔΕΗ

"Ό,τι παράγεται ως νέος πλούτος, θα διανέμεται στους πολίτες επίκαιρα με βάση ένα λόγο δικαιοσύνης", δεσμεύθηκε ο κ. Γεραπετρίτης.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΘ 12 Σεπ 2021 | 15:16

Αιχμηρός ο Μητσοτάκης για το "φιάσκο" Αποστολάκη: Έχω εξαντλήσει τη διάθεσή μου να είμαι συναινετικός

Χωρίς καν να πει το όνομα του Ευάγγελου Αποστολάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 06 Σεπ 2021 | 16:14

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στην υπουργοποίηση Στυλιανίδη κάνοντας copy paste τα σχόλια του Κώστα Βαξεβάνη

Την φρασεολογία Βαξεβάνη χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να σχολιάσει την υπουργοποίηση του Χρήστου Στυλιανίδη

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ 06 Σεπ 2021 | 12:05

Χρήστος Στυλιανίδης: Ποιος είναι ο νέος Υπουργός Πολιτικής Προστασίας - Οδοντίατρος, πρώην Επίτροπος και ειδικός στις κρίσεις

Ποιος είναι ο Κύπριος πρώην Επίτροπος στην ΕΕ, Χρήστος Στυλιανίδης, που ορίστηκε νέος Υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΙΣ 11:30 05 Σεπ 2021 | 18:39

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για την ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας: Πιθανότερος ο Χρήστος Στυλιανίδης

Τη Δευτέρα ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Οικονόμου θα ανακοινώσει την ηγεσία του νεοσύστατου υπουργείου Πολιτικής Προστασίας

ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ 05 Σεπ 2021 | 16:25

Ανασχηματισμός: Ο Χρήστος Στυλιανίδης βασικός υποψήφιος για υπουργός Πολιτικής Προστασίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Χρήστος Στυλιανίδης αναμένεται να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία το απόγευμα της Κυριακής

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK 01 Σεπ 2021 | 17:39

Εξαλλος ο Πολάκης με Αδωνι για Αποστολάκη: "... που θα τολμήσεις να πιάσεις στο στόμα σου τον ναύαρχο"

Στο γνωστό του ύφος, ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται στον Άδωνι Γεωργιάδη αποκαλώντας τον "ακροδεξιό μειράκιο", με αφορμή όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης για τον Αποστολάκη

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 01 Σεπ 2021 | 10:24

Αδωνις για Αποστολάκη: Δεν κάνει ούτε για καφετζής - Το έβαλε στα πόδια με την πρώτη στρακαστρούκα

"Αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν έπρεπε να γίνει ούτε πλωτάρχης αν δεν έχει μάθει να αντέχει στην πίεση δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής, όχι αξιωματικός", είπε.

01 Σεπ 2021 | 09:54

Φιάσκο ναι, αλλά όχι και αποστασία

Το momentum του ανασχηματισμού χάθηκε και η ανανέωση της κυβέρνησης ως πολιτικό χαρτί κάηκε.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ «ΝΑΥΑΓΙΟ» 01 Σεπ 2021 | 08:58

Ανασχηματισμός - Οικονόμου: Θα υπάρξει υπουργός Πολιτικής Προστασίας που θα μπορεί να σηκώσει το βάρος

Θα επιλεγεί κάποιος που "επιχειρησιακά θα μπορεί το μεγάλο βάρος αυτού του υπουργείου" είπε ο Γ. Οικονόμου για την Πολιτική Προστασία. Βέλη κατά Αποστολάκη και ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ 01 Σεπ 2021 | 07:20

Πώς φτάσαμε στο "ναυάγιο" με τον Αποστολάκη - Οι συνομιλίες με Μητσοτάκη που εκθέτουν τον ναύαρχο

Την ίδια στιγμή που ο Ευάγγελος Αποστολάκης συνομιλούσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενημέρωνε ταυτόχρονα και τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος του άναψε "κόκκινο" για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση.