X

Γεροβασίλη: Εφαρμόσαμε το 50% του προγράμματος της Θεσ/νίκης

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστεί με όποιον «έχει την άποψη ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει: TheToc team

Σε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή δήλωσε προέβη η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασιλη, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm.

Η κα. Γεροβασίλη ισχυρίστηκε ότι «Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχει εφαρμοστεί σε ποσοστό πάνω από το 50%».

Παράλληλα σημείωσε ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε ζητήματα ελάφρυνσης μέσα από τις 100 δόσεις και ότι κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί «έχουμε πει τι πραγματικά συνέβη και τι δεν μπορέσαμε να κάνουμε».

Ωστόσο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε αδυναμίες κυβερνησιμότητας λέγοντας ότι «δεν είχαμε την εμπειρία των άλλων», ενώ σε ότι αφορά τις συνεργασίες είπε πως προεκλογικά κανείς δεν μπορεί να είναι σαφής επειδή το αποτέλεσμα κρίνεται στην κάλπη, τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση και απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ είπε ότι θα συνεργαστεί με όποιον «έχει την άποψη ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά».