
Επιβεβαιώνει και επισήμως η κυβέρνηση, διά της εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, ότι επίκειται ανασχηματισμός και μάλιστα δομικός.
«Κατ΄αρχήν, δεν υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή ανοιχτό για το πώς και πότε θα γίνει ανασχηματισμός. Κάποια στιγμή θα γίνει, είναι βέβαιο, έχει αναγγελθεί από τον πρωθυπουργό και παλιότερα. Ολοι είμαστε εδώ για να κριθούμε. Δεν ξέρω πότε θα γίνει. Κανένας ανασχηματισμός δεν έχει ανακοινωθεί πριν συμβεί», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος (Real FM) και πρόσθεσε:
«Η ανάγκη είναι για έναν δομικό ανασχηματισμό, με ενδεχόμενες παρεμβάσεις στις αρμοδιότητες υπουργείων, στον τρόπο με τον οποίο έχουν συσταθεί τα υπουργεία μέχρι σήμερα, με βάση τις λειτουργίες, με βάση συναρμοδιότητες που υπάρχουν στα υπουργεία και αυτά δημιουργούν δυσκαμψίες. Αυτά είναι ζητήματα, τα οποία είναι καθοριστικά για ένα αποτελεσματικό κυβερνητικό σχήμα, εκτός από το κομμάτι των προσώπων που είναι επίσης καθοριστικό».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr