Γερουλάνος: Δέχομαι το δικαίωμα της προέδρου να συγκροτήσει το Επικρατείας

Ο Παύλος Γερουλάνος ξεκαθάρισε ότι η προεκλογική δέσμευσή του να παραμείνει στον Δήμο Αθηναίων ισχύει στο ακέραιο.

SHARE THIS
0
SHARES

Για τους κλυδωνισμούς στο ΚΙΝΑΛ, την επόμενη ημέρα και για το αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές, μίλησε ο Παύλος Γερουλάνος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Open και την Ελλη Στάη, ξεκαθαρίζοντας ότι θα τηρήσει τη δέσμευσή του να παραμείνει στον Δήμο. 

Δέχομαι το δικαίωμα της προέδρου να συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, σχολίασε ο κ. Γερουλάνος τοποθετούμενος για το ζήτημα που προέκυψε με τον Ευάγ. Βενιζέλο επισημαίνοντας πως «σπανίως στο χώρο μας έχει γίνει ψηφοδέλτιο Επικρατείας χωρίς εντάσεις»

«Η μάχη που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλη, θα δώσω τη μάχη. Είμαστε σε κομβική στιγμή, προσπαθούμε να συγκροτήσουμε την κεντροαριστερά με αρχές και αξίες» συνέχισε διαμηνύοντας ωστόσο ότι θα τηρήσει τη δέσμευσή του να παραμείνει στον δήμο Αθηναίων.

Αναφορικά με τη δήλωσή του να είναι σε μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ ξεκαθάρισε ότι «Δεν το ξέρω θα είναι  απόφαση της κας Γεννηματά. Περιμένω την απόφασή της για το Επικρατείας».  «Αν είναι να συμμετέχω σε αυτή τη μάχη θα είναι σε μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας», επανέλαβε

Οσον αφορά την πλατφόρμα συλλογής υπογραφών υπέρ της καθόδου του στην Α' Αθηνών που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο επανέλαβε  ότι η προεκλογική δέσμευσή του να παραμείνει στον Δήμο Αθηναίων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ισχύει στο ακέραιο.

Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook