Γερουλάνος: Ο επόμενος δήμαρχος πρέπει να είναι ακτιβιστής

Ο Παύλος Γερουλάνος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και την Ελλη Στάη

SHARE THIS
0
SHARES

Για τα φαινόμενα των Εξαρχείων αλλά και την κούρσα για το «δαχτυλίδι» της Αθήνας μίλησε ο υποψήφιος για τη δημαρχία Παύλος Γερουλάνος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Open και την Ελλη Στάη.

Οσον αφορά τα Εξάρχεια διαπίστωσε πως η κινητικότητα των κατοίκων της περιοχής έχει ενταθεί.

«Οπως έχει ενταθεί και η παραβατικότητα, η οποία έχει αλλάξει χαρακτήρα, αφού το ποινικό έγκλημα έχει παρεισφρύσει στα Εξάρχεια», πρόσθεσε. 

Στο ερώτημα αν θα μπορέσει να δράσει ως δήμαρχος αν εκλεγεί, ο κος Γερουλάνος είπε πως θα είναι στο πλευρό των κατοίκων ενώ χαρακτήρισε απολύτως απαράδεκτη την επίθεση στον Κ. Μπακογιάννη

«Η Αθήνα αν θέλουμε να ανακτήσει τη λάμψη της πρέπει να υπάρξει ενιαίο πολιτικό μέτωπο για να τελειώσουν τα προβλήματα στην περιοχή», επισήμανε προσθέτοντας πως «αν θέλουμε να χτυπηθεί αυτή η κατάσταση στα Εξάρχεια πρέπει να χτυπηθεί το μαύρο χρήμα που βρίσκεται από πίσω, συντονισμένα»

Ακολούθως πρόσθεσε πως «είναι σημαντικό η κυβέρνηση να στηρίξει την προσπάθεια»

«Η κυβέρνηση φοβάται να επέμβει. Ο πρωθυπουργός πρέπει να πάρει πρωτοβουλία για να δώσει τέλος στα φαινόμενα των Εξαρχείων και θα σταθούμε όλοι δίπλα του», συνέχισε

Οσον αφορά την υποψηφιότητά του είπε πως «έχουμε κάνει την έκπληξη» Σχολιαζοντας δε τη διαπίστωση ότι στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται σταθερά δεύτερος με πρώτο τον Κ. Μπακογιάννη, υπεραμύνθηκε των προσπαθειών του τονίζοντας πως όταν ξεκίνησε εμφανιζόταν τέταρτος.

Στο ερώτημα αν «το αουτσάιντερ μπορεί να είναι ο αυριανός νικητής», απάντησε πως «η δουλειά που έχει μπροστά του είναι η ανατροπή»

Ο επόμενος δήμαρχος πρέπει να είναι ένας δήμαρχος ακτιβιστής, πρέπει να παλέψει, ο δήμαρχος πρέπει να πηγαίνει στα προβλήματα και όχι τα προβλήματα στον δήμαρχο, να δρα, επισήμανε στη συνέχεια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook