Γερουλάνος: Οι πολίτες στα Εξάρχεια έχουν πλαντάξει

Για την κατάσταση στα Εξάρχεια μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στον ΣΚΑΪ 100,3 ζητώντας να συγκληθεί άμεσα η Περιφέρεια και ο δήμος.

geroulanos-oi-polites-sta-eksarxeia-exoun-plantaksei
SHARE THIS
0
SHARES

Για την κατάσταση στα Εξάρχεια μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στον ΣΚΑΪ 100,3 ζητώντας να συγκληθεί άμεσα η Περιφέρεια και ο δήμος υπό τον πρωθυπουργό.

«Στα Εξάρχεια οι πολίτες έχουν πλαντάξει πια. Και μέσα από την πρόσφατη επιστολή τους, που δημοσιεύτηκε στα μέσα, ζητούν βοήθεια. και δεν είναι η πρώτη φορά. Αντί να πάει ο Δήμος, και το Κράτος, και να πουν “παιδιά εδώ έχουμε ένα πρόβλημα”, έρχονται οι ίδιοι οι κάτοικοι και ζητούν την προσοχή των αρμοδίων», αναφέρει ο κ. Γερουλάνος και υπογραμμίζει πως έστειλε μια επιστολή στον πρωθυπουργό όπου τον καλεί να μη χάσει αυτή την ευκαιρία.

«Είναι σπάνιο οι πολίτες να λένε πρώτοι “Ελάτε”. Να πάμε λοιπόν, αφού ο κόσμος ζητάει να λύσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα. Να συγκαλέσει ο πρωθυπουργός την Περιφέρεια, το Δήμο και το Κεντρικό Κράτος και με μπροστάρηδες τους πολίτες που θέλουν να δουν τη γειτονιά τους να ζει σαν μια κανονική γειτονιά της Αθήνας, να αρχίσουμε να αλλάζουμε τα πράγματα που μας ζητούν », αναφέρει ο κ. Γερουλάνος .

Ο κύριος Γερουλάνος μίλησε και για τον αντίπαλό του από τον ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Ηλιόπουλο.

Ο κύριος Ηλιόπουλος είναι μια καλή υποψηφιότητα για το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέτρια για την Αθήνα. Είναι ένας συμπαθής άνθρωπος αλλά ρίχνοντας ένα τέτοιο κομματικό στέλεχος στη μάχη δημιουργείς συνθήκες πόλωσης, οπότε αντί να μιλάμε εποικοδομητικά για την Αθήνα, θα καθόμαστε να  κοιτάμε τους δύο εκπροσώπους των κομμάτων να χτυπιούνται μεταξύ τους με όρους εθνικών εκλογών. Αυτό είναι καταστροφικό για την πόλη. Αυτή τη στιγμή, όλοι εμείς οι Αθηναίοι που αγωνιούμε για την πόλη θέλουμε να δούμε μια μάχη καθαρά για την Αθήνα που να επικεντρώνεται στο τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η Αθήνα αύριο. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου) 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook