Γεωργιάδης για Novartis: Μία τεράστια δικαίωση

Για «τεράστια δικαίωση» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης ως προς τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Novartis.

gewrgiadis-gia-novartis-mia-terastia-dikaiwsi
SHARE THIS
0
SHARES

Για «τεράστια δικαίωση» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης ως προς τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Novartis. 

«Είναι μια τεράστια δικαίωση. Μετά από δυο χρόνια δεν έχει βρει η δικαιοσύνη τίποτα εναντίον μου. Μετά από δυο χρόνια είπε η δικαιοσύνη ότι δεν βρέθηκαν χρήματα σε κανέναν από τους δέκα, ούτε στον Ανδρέα Λοβέρδο», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο "Θέμα 104,6". 

«Χθες μπήκαν στο αρχείο οι υποθέσεις για τέσσερα πρόσωπα. Γίνεται να είναι ο ίδιος μάρτυρας για κάποιους αξιόπιστος και για κάποιους άλλους αναξιόπιστος;», αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο κ. Γεωργιάδης δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως το πόρισμα για την υπόθεση έρχεται τμηματικά, σημειώνοντας ότι «έχει γίνει και μια ατιμία. Μέχρι τώρα στην Ελλάδα έβγαινε ένα πόρισμα. Πόρισμα τμηματικά, δεν έχει ξαναγίνει».

«Πιστεύω ότι ασκήθηκε πολύ πίεση στην εισαγγελία και προσπαθούν να κάνουν μια διαχείριση. Τους μάρτυρες του έχω μηνύσει. Και ήδη για τον κύριο Μανιαδάκη προχωράει. Για τους άλλου δυο όχι, γιατί έχουν προστασία», είπε.

Παράλληλα τόνισε ότι «η νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα κάνει εξεταστική για την υπόθεση. Εκεί θα αποκαλυφθούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες. Εκεί θα τους ρωτήσουμε, ποιος σας έβαλε να τα πείτε αυτά. Αμέσως θα γίνει προκαταρκτική, θα πάνε σε ειδικό δικαστήριο με ποινή ισόβιας κάθειρξης». 

Επανέλαβε την πεποίθησή του για την αθωότητα του κ. Λοβέδου, όπως είχε κάνει με ανάρτησή του στο Twitter,

«Πιστεύω απόλυτα στην αθωότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Η Novartis έχασε επί Λοβέρδου 50% του τζίρου της». 

Φωτό: Ευρωκίνηση
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook