Γεωργιάδης: Το Ελληνικό θα ξεκινήσει το 2019

Ανέφερε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ξεχάσει τι έγινε στη χώρα και θα διερευνήσει όλα τις μεθοδεύσεις που έγιναν για να πλήξει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικού του αντιπάλους.

gewrgiadis-sumpraksi-dimosiou-kai-idiwtikou-tomea-gia-tis-ependuseis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Την σκληρή γραμμή των εξεταστικών επιτροπών επανάφερε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης αν και έως τώρα για το θέμα δεν έχει πει λέξη ούτε ο Πρωθυπουργός ούτε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ξεχάσει τι έγινε στη χώρα και θα διερευνήσει όλες τις μεθοδεύσεις που έγιναν για να πλήξει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικού του αντιπάλους.

«Όλα αυτά θα διερευνηθούν μέχρι κεραίας και εύχομαι να μην είναι κανένας μπερδεμένος» δήλωσε και πρόσθεσε ότι η διερεύνηση θα γίνει για όχι για λόγους ρεμβασισμού αλλά για λόγους Δημοκρατίας.

Σε ότι αφορά τις επενδύσεις ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η χώρα να «τρέξει» ώστε να γίνει πόλος επενδύσεων αφού όπως είπε η Ελλάδα βρίσκεται στην 72η θέση στο σχετικό πίνακα.

Αναλυτικότερα:

Ενημέρωσε ότι στόχος της κυβέρνηση σε ότι αφορά το Ελληνικό είναι οι μπουλντόζες να πιάσουν δουλεία έως το τέλος του έτους. Τα βήματα που έχουν απομείνει είναι να εκδοθούν οι υπουργικές αποφάσεις, να γίνει ο διαγωνισμός για το Καζίνο και στην συνέχεια η διανομή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι θα χρησιμοποιήσει υπηρεσίες ιδιωτικής αγοράς ώστε να τρέξουν οι φάκελοι με τις επενδύσεις που λιμνάζουν στο υπουργείο Ανάπτυξης

Εξήγγειλε επίσης:

Νομοσχέδιο για την σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για να μην λιμνάζουν οι επενδύσεις που θα κατατεθεί εντός Αυγούστου.

Κεντρικό ηλεκτρονικό σύστημα αδειοδοτήσεων στο οποίο ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πατά ένα κουμπί και θα παίρνει άμεσα την άδεια που θέλει.

Σε δύο χρόνια θα μπει σε εφαρμογή ο ενιαίος ψηφιακός χάρτης που όταν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα οικόπεδο θα παίρνει όλες τις πληροφορίες για τη χρήση του (συντελεστής δόμησης, χρήση γης κα).

ΠΗΓΗ INTIME

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook