Αντιδράσεις στην κυβέρνηση προκάλεσε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί "γενναίας αυτοκριτικής" αναφορικά την επιστολή "μετανοίας" του Παύλου Πολάκη και περί επανεκτίμησης των προθέσεών για μη συμμετοχή του πρώην αναπλ. υπουργού Υγείας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. "17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός (προς το παρόν) στη ρητορική, το ύφος, το περιεχόμενο και τα λόγια του κ. Τσίπρα ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία" αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Γιάννης Οικονόμου: Δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το "φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ"
"Με ψέματα και λαϊκισμό, με συκοφαντίες και ανακρίβειες. Από εκείνους που πορεύονται αγκαλιά με το βαθύ κράτος του παλαιοσυνδικαλισμού και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και αξιολόγησης, δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το "φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ" συνεχίζει ο κ. Οικονόμου.
"Απέναντι στην άχαρη αντιπαράθεση για ένα τραγικό γεγονός που αμετανόητα επιδιώκουν, εμείς επιμένουμε: καμία συγκάλυψη, ασφαλής επανεκκίνηση των τρένων, ανασυγκρότηση των σιδηροδρόμων" καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr