Γιούνκερ σε Τσίπρα:Χωρίς νέες προτάσεις δεν θα γίνει ραντεβού την Τετάρτη

Δεν υπάρχει νόημα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Τετάρτης, εάν δεν έχουμε τις εναλλακτικές προτάσεις της Αθήνας, σημείωσε o Z-K Γιούνκερ.

giounker-se-tsipra-xwris-nees-protaseis-de-tha-ginei-rantebou-tin-tetarti
SHARE THIS
0
SHARES

Δεν υπάρχει κανένα νόημα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Τετάρτης, εάν δεν έχουμε τις εναλλακτικές προτάσεις της Αθήνας, σημείωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στο γερμανικό κανάλι Ν24. 

Χρειαζόμαστε εναλλακτικές προτάσεις από την Ελλάδα και στην περίπτωση που δεν τις έχουμε, δεν θα έχει νόημα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Τετάρτης ( σσ: με Μέρκελ και Ολάντ) ανέφερε ο πρόεδρος της Κομισιόν. 

Ο κ. Γιούνκερ απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, ενώ τόνισε «πρέπει κανείς να τηρεί κάποιους συγκεκριμένους κανόνες και κάποιος όπως εγώ που επί μήνες προσπαθεί να στήσει γέφυρες, χρειάζεται και το ελληνικό μέρος της γέφυρας και αυτό δεν το βλέπω αυτή τη στιγμή».

Παππάς και Τσακαλώτος βλέπουν στον Μοσκοβισί στις Βρυξέλλες

 Εν τω μεταξύ το δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα ο  υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς και ο επικεφαλής της Ομάδας Διαπραγμάτευσης Ευκλείδης Τσακαλώτος βρίσκονται στις Βρυξέλλες απεσταλμένοι του πρωθυπουργού προκειμένου να διερευνήσουν τα σημεία σύγκλισης προ του ραντεβού της Τετάρτης.

Θα συναντηθούν αρχικά τη Δευτέρα με τον επίτροπο Οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.    

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook