Γκάλοπ Marc: Προβάδισμα 13,1% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην Α'Αθήνας

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση για την Α' Αθήνας της Marc.

gkalop-marc-probadisma-131-tis-nd-enanti-tou-suriza-stin-aathinas
SHARE THIS
0
SHARES

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση για την Α' Αθήνας της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση για την Α' Αθήνας, η Νέα Δημοκρατία στην πρόθεση ψήφου προηγείται με 13,1 μονάδες συγκεντρώνοντας ποσοστό 31,2%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει ποσοστό 18,1%.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,8%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,6%, το ΚΚΕ με 4,7%, η Ένωση Κεντρώων με 2,4%, η Ελληνική Λύση με 2%, το Ποτάμι με 1,7%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,1% και η Ανταρσύα με 1,1%.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίζεται πρώτος στη κούρσα για τον Δήμο της Αθήνας με 38,3%. 

Ακολουθεί ο Παύλος Γερουλάνος με 12%, ο Νάσος Ηλιόπουλος με 10%, ο Ηλίας Κασιδιάρης με 8,1%, ο Νίκος Σοφιανός με 4,8%, ο Χρήστος Τεντομάς με 4%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 3,5%, ο Γιάννης Τσιρώνης με 2% και ο Πέτρος Κωνσταντίνου με 1%. 

Για τον Β' γύρο, η δημοσκόπηση μεταξύ του Κώστα Μπακογιάννη και του Παύλου Γερουλάνου δείχνει 55,2% έναντι 27,3% αντίστοιχα. Μεταξύ του Κώστα Μπακογιάννη και του Νάσου Ηλιόπουλου τα ποσοστά είναι 60,5% και 21% αντίστοιχα.

 

Πηγή: Πρωτο Θέμα

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook