Γκλέτσος σε Γ. Παπανδρέου: Στην περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια

«Φίλτατε Γιώργο στη περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά..» γράφει ο Απ.Γκλέτσος για τον Γ. Παπανδρέου και βάζει τελεία στα περί στήριξής του.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

«Φίλτατε Γιώργο στη περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο θεός να βάλει το χέρι του» γράφει σε ανακοίνωση του ο Απ. Γκλέτσος για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ταυτοχρόνως διευκρινίζει - επιρρίπτοντας ευθύνες στους διαμορφωτές της κοινής γνώμης- πως ήταν ειρωνικά τα σχόλια του που κάποιοι εξέλαβαν και μετέφεραν ως στήριξη του εγχειρήματος του πρώην πρωθυπουργού. 

Ο πρόεδρος της ΤΕΛΕΙΑ επιδιώκει με μια ανακοίνωση να βάλει «τελεία» και «οριστική ΠΑΥΛΑ  σε ένα ανύπαρκτο θέμα» όπως γράφει. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κόμματος του  Απόστολου Γκλέτσου έχει ως εξής:  

«Φίλτατε Γιώργο στη περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο θεός να βάλει το χέρι του.

Το ότι οι συστημικοί μηχανισμοί και οι αποστεωμένοι εκφραστές τους,  θα πολεμούσαν το οτιδήποτε φρέσκο και νέο απειλούσε την πολιτική μακαριότητά τους,  το γνωρίζαμε.

Το ότι σ΄ αυτή την απέλπιδα προσπάθειά τους,  θα έβρισκαν συνοδοιπόρους από την συνομοταξία των εσαεί  …προθύμων, ήταν περίπου αναμενόμενο.

Εκείνο που μας προκάλεσε  δυσάρεστη έκπληξη ,  είναι το γεγονός της μερίδα των… διαμορφωτών της κοινής γνώμης,  έχασε παντελώς την ψυχραιμία της και κατ΄ επέκταση και την αίσθηση του Ελληνικού  χιούμορ.

Οι ποικίλες ερμηνείες -που σε… ελεύθερη μετάφραση και κατά το δοκούν του κάθε …μεταφραστή- αποδόθηκαν,  στα καθ΄ όλα  ειρωνικά σχόλια του Προέδρου της ΤΕΛΕΙΑΣ κ. Απόστολου Γκλέτσου, για την επανεμφάνιση του κ. Γιώργου Παπανδρέου και των λοιπών πολιτικών απολιθωμάτων και του παρελθόντος  στο πολιτικό προσκήνιο, μόνο θυμηδία  και θλίψη προκαλούν.

Και για να βάλουμε μια ΤΕΛΕΙΑ στο κακόγουστο αυτό θέατρο της ευκαιριακής  αντιμετώπισης του κόμματος μας,  απλά υπενθυμίζουμε στον  κάθε ενδιαφερόμενο,  ότι η ίδρυση του κόμματος της ΤΕΛΕΙΑΣ, εξαγγέλθηκε  σε μέρες σκληρής δοκιμασίας του λαού.

Δοκιμασίας που επιβλήθηκε δια χειρός ΓΑΠ και αποσκοπούσε στην αποδέσμευση του κάθε υγιώς σκεπτομένου Έλληνα , που εγκλωβίστηκε στο  συστημικό δόκανο του ΓΑΠ , που μεθοδευμένα έθεσε τη Χώρα υπό την κηδεμονία του ΔΝΤ.

Το κόμμα μας δεν διαθέτει –και ευτυχώς - πλειάδα επικοινωνιολόγων,  για να «καλλωπίσουν»  έναν αυθόρμητο και πηγαίο λόγο. Λόγο , που παρεμπιπτόντως προβάλλεται  και πολιτικά. Το κόμμα μας ιδρύθηκε,  για να πει τις αλήθειες,  που τα υπόλοιπα κόμματα δεν τολμούν να πουν. Και για να τελειώσουμε με αυτά μια και καλή εγκαθιστώντας νέο και υγειές Πολιτικό περιβάλλον.   

Η  ΤΕΛΕΙΑ, δεν σκοπεύει να συμπεριφερθεί ως… ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, κατεβάζοντας πάραυτα  ένα Κυβερνητικό πρόγραμμα προς έγκριση στο λαό…

Οτιδήποτε Εθνικό και Πατριωτικό θα έρθει για διαβούλευση,   θα μας βρει σύμφωνους,  από οποιοδήποτε κόμμα ή πολιτικό φορέα , με Δημοκρατικές αρχές,  κι αν προέρχεται. Και κατ΄ επέκταση  και η οποιαδήποτε φιλολαϊκή μα  καθόλου λαϊκίστικη πολιτική.

Εκείνο που χαροποιεί ωστόσο, είναι το γεγονός πως η κάθε τοποθέτησή μας,  στα όσα διαδραματίζονται στη Χώρα (ερήμην ίσαμε τώρα  των πολιτών της) δεν περνάει απαρατήρητη. 

Ελπίζουμε πως μετά από αυτό το δελτίου τύπου της ΤΕΛΕΙΑΣ, θα μπει επιτέλους  και μια οριστική ΠΑΥΛΑ  σε ένα ανύπαρκτο θέμα.

Ελπίζοντας επίσης,  να μην χρειαστεί να επανέλθουμε, για ότι ο καθένας …νομίζει πως είπαμε, παρά μόνο για όσα… ακριβώς είπαμε, εκμεταλλευόμενοι  τον χρόνο μας,  για δημιουργικές προτάσεις -και μόνο- από τούδε και στο εξής»