Γρηγοράκος: Αν φύγει ο Καμένος μιλάμε με τον Τσίπρα

Τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες το ΠΑΣΟΚ θα έμπαινε στη διαδικασία μια προοδευτικής συμμαχίας με τον ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

grigorakos-an-fugei-o-kamenos-milame-me-ton-tsipra
SHARE THIS
0
SHARES

 Τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες το ΠΑΣΟΚ θα έμπαινε στη διαδικασία μια προοδευτικής συμμαχίας με τον ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη θέτοντας ως πρώτη να φύγει το «συνονθύλευμα Καμμένου»

Μιλώντας στο Bημα FM ο Λεωνίδας Γρηγοράκος σημείωσε «Εμείς θέλουμε μια προοδευτική συμμαχία, αλλά όχι με τους φίλους του κ. Τσίπρα, με αυτό το συνονθύλευμα του κ. Καμμένου. Συζητάμε (αν φύγει ο κ. Καμμένος), στη βάση της καινοτομίας, του εκσυγχρονισμού και της μεταρρύθμισης – π.χ. του εκλογικού νόμου – της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας και να βγει από την κρίση».

Στον ίδιο άξονα τόνισε «Να συμφωνήσουμε σε ένα πρόγραμμα 10-15 σημείων, να πούμε ότι θα τα κάνουμε αυτά και θα τα δώσουμε σε ένα συμβόλαιο τιμής με το λαό. Να κάνουμε και την αυτοκριτική μας, όχι όπως κάναμε την προηγούμενη φορά με τον Σαμαρά που υπογράψαμε κάτι και μετά ψάχναμε να βρούμε τι υπογράψαμε. Είναι τώρα μια άλλη εποχή, με διαφορετικές καταστάσεις».

Ο κ. Γρηγοράκος μίλησε για ένα «νέο κοινωνικό συμβόλαιο» και προκάλεσε τον πρωθυπουργό λέγοντας « Εμείς τώρα είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις πάνω απ’ όλα και θέλουμε όλα αυτά που θα γίνουν να έχουν τη σύμφωνη γνώμη και της ελληνικής κοινωνίας. Ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο. Εάν ο κ. Τσίπρας προτίθεται να μπει σε μια τέτοια διαδικασία, εμείς είμαστε αυτοί που θα βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook