X

Η αντίδραση Δούρου για τον Πολάκη: "Δεν απαντώ σε κύκλους - Θα είμαι υποψήφια για πρόεδρος της Κ.Ο, έτοιμη να τσαλακωθώ"

Η Ρένα Δούρου σημείωσε με νόημα ότι "εγώ δεν αυτοπροτάθηκα για την Κοινοβουλευτική Ομάδα" του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει: TheToc team

Απαντήσεις δίνει η Ρένα Δούρου στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος χθες μέσω κύκλων από το περιβάλλον του απαίτησε να αποσυρθεί οικειοθελώς την υποψηφιότητά της από τη μάχη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι "δεν απαντώ σε κύκλους, φαίνεται και κάπως".

Μιλώντας στο Mega, η Ρένα Δούρου σημείωσε με νόημα ότι "εγώ δεν αυτοπροτάθηκα για την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Αυτό προέκυψε σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τους αριστερούς και την Αριστερά. Ανταποκρίνομαι σε μια ανάγκη".

Ρένα Δούρου: Ανταποκρίνομαι σε μια ανάγκη


"Σε αυτή τη φάση ανταποκρίνομαι σε κάτι, είμαι έτοιμη να τσαλακωθώ, να βάλω μπροστά το συλλογικό. Δεν είναι η πρώτη φορά. Το 2014 δεν αυτοπροτάθηκα για την Περιφέρεια Αττικής, μια υποψηφιότητα που αρνούνταν να αναλάβουν όλοι. Μπήκα μπροστά γιατί υπήρχε και τότε ανάγκη. Παραιτήθηκα από την βουλευτική μου έδρα, χωρίς να ήμουν υποχρεωμένη. Για πρώτη φορά πετύχαμε μια νίκη της Αριστεράς στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της πατρίδας για μία τότε νέα αριστερή γυναίκα που δεν είχε προηγούμενο και δυστυχώς δεν είχε και επόμενο", συνέχισε.

"Θέλω να σας πω ότι δεν απαντώ σε κύκλους αλλά θυμίζω ότι κάποιοι και κάποιες με συνέπεια παίρνουμε πρώτα υπόψιν τη συλλογικότητα και δευτερευόντως τις προσωπικές επιθυμίες".

Όπως είπε η κυρία Δούρου, θα είναι υποψήφια για την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μιας ΚΟ που όπως σχολίασε "αλλάζει".

Διαβάστε Επίσης