Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απάντησε ο Παύλος Πολάκης στην κριτική που του ασκήθηκε για το γεγονός ότι έσπασε την καραντίνα και παραβρέθηκε σε τραπέζι φίλου του χωρίς να λογαριάζει τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στο σχόλιό του ότι τα "Πετσοταϊσμένα ΜΜΕ" έπαιξαν μόνο την ανάρτηση από το τραπέζι με άλλα 7-8 άτομα στα Χανιά όπου ειρωνευόταν τον κορονοϊό, και όχι τις άλλες δύο "για το ΝΕΟ PET-CT του Ευαγγελισμού που χρηματοδοτήσαμε εμείς" και την ανάρτηση "για το νεο ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ του Μπακογιάννη με τα λαμπιόνια των 800.000 ευρώ για τα Χριστούγεννα", όπως τόνισε.
Τα παραπάνω, ο Παύλος Πολάκης τα χρεώνει στην αδυναμία των ΜΜΕ "να σώσουν επικοινωνιακά την κυβέρνηση των Μωυσυδων που τα έχει κάνει κολυμπηθρόξυλο στη δεύτερη φάση της πανδημίας", όπως αναφέρει στέλνοντας το μήνυμα "ουρλιάξτε,σας έχω δεν με έχετε" σε όσους τον κατακρίνουν.
Δείτε τη νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.
Τζανακόπουλος και Γεροβασίλη καλούν τον Πολάκη σε "απολογία"
Η ανάρτηση από το τραπέζι στα Χανιά φαίνεται πως έχει ανάψει "φωτιά" στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Παύλος Πολάκης θα έχει την Τετάρτη τετ α τετ με την Επιτροπή Δεοντολογίας της Κουμουνδούρου -το λεγόμενο πειθαρχικό- και συγκεκριμένα με την Όλγα Γεροβασίλη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.
Θεωρείται δεδομένο ότι τα δυο στελέχη της εμπιστοσύνης του κ. Τσίπρα θα του επισημάνουν ότι οι αναρτήσεις του και οι κατα καιρούς δηλώσεις του προκαλούν ζημιά στο κόμμα, και θα του ζητήσουν να κατεβάσει στροφές και να ακολουθεί την κομματική γραμμή.
Την Δευτέρα το βράδυ πάντως ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτική συνέντευξη στο Star δήλωσε πως ήταν λάθος η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, ωστόσο κάλυψε τον πρώην υπουργό του λέγοντας ότι είχε κάνει τεστ καθώς είχε προγραμματισμένο χειρουργείο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr