Η απάντηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στον Μπουτάρη

«Το πανό αναδείκνυε αυτό που κανένας δήμαρχος όσο κι αν θέλει δεν μπορεί να κρύψει», απαντά με ανακοίνωση η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στον Γ. Μπουτάρη.

i-apantisi-tis-neolaias-tou-suriza-ston-mpoutari
SHARE THIS
0
SHARES

Στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αναφέρονται στην παρέμβαση που πραγματοποίησαν την Κυριακή, στο Φεστιβάλ "Εργασίας" που έγινε στα πλαίσια της Θεσσαλονίκης Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και στην ενέργεια του Γ. Μπουτάρη να κατεβάσει το πανό. Μεταξύ άλλων, αναφέρονται και στις δηλώσεις του Δημάρχου για τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. 

«Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σήμερα Κυριακή 7/12 πραγματοποίησε παρέμβαση στο Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης μοιράστηκαν φυλλάδια και αυτοκόλλητα και κρεμάστηκε πανό όπου αναδείκνυε αυτό που κανένας Δήμαρχος όσο και αν θέλει δεν μπορεί να το κρύψει, ότι η Θεσσαλονίκη είναι η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Ανεργίας των νέων. Εμείς οι νέοι και οι νέες του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούμε ότι το μείζον πρόβλημα ανεργίας των νέων δεν αντιμετωπίζεται αλλά πολλώ δε μάλλω δεν λύνεται με τις φιέστες του Δημάρχου σε αγαστή συνεργασία με εταιρείες ενοικίασης εργαζομένων που διαιωνίζουν και στηρίζουν την επισφαλή εργασία. Την ώρα της παρέμβασης με έκπληξη αντικρίσαμε τον κύριο Μπουτάρη συνοδευόμενο από την προσωπική του φρουρά να προσπαθεί να κατεβάσει το πανό της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρουν.

«Χρέος της γενιάς μας η ανατροπή»

«Προσπαθώντας να έρθουμε σε συνεννόηση μαζί του και να του εξηγήσουμε το λόγο της παρέμβασής μας, αντιληφθήκαμε ότι δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσουμε για την ουσία της παρέμβασης, αλλά το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κρατήσει "καθαρό" το προφίλ του μεγάρου του. Βέβαια η πράξη του αυτή έρχεται σε συνέχεια της χθεσινής του δήλωσης για το Ν. Ρωμανό και φανερώνει ότι έχει πέσει και το τελευταίο φύλλο συκής της όποιας προοδευτικότητάς του. Ας συνεχίσει να μένει δεμένος στο άρμα της αυταρχικής κυβέρνησης που τη στηρίζει και τον στηρίζει.

Εμείς η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής που οδηγεί χιλιάδες συνομηλίκους μας στην ανεργία και στην απόγνωση. Θα αντιστεκόμαστε σε οποιονδήποτε πουλάει φρούδες ελπίδες, διοργανώνοντας πανηγύρια για να δικαιολογήσει τη θέση του. Η θέση των νέων αυτής της χώρας δεν είναι ούτε στο εξωτερικό ούτε στην ανασφάλιστη και επισφαλή εργασία. Χρέος της γενιά μας η ανατροπή».

ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook