Η επόμενη μέρα: Κόντρα για το "ύφος εξουσίας"

Η επόμενη μέρα του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, τα λάθη, οι πανηγυρισμοί και οι στόχοι με το βλέμμα στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές

SHARE THIS
0
SHARES

Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλά και για το πρόγραμμα των δύο μεγάλων κομμάτων για τις επερχόμενες πρόωρες βουλευτικές εκλογές μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Έλλη Στάη ο Διευθυντής του Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης. 

"Δεν περιμέναμε αυτό το ευρος της διαφοράς. Το αποτύπωμα της κάλπης είναι καθαρό και γι' αυτό ο Αλέξης Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε εκλογές", σχολίασε ο κ. Ζαχαριάδης, ενώ πρόσθεσε ότι: "Θα αναλύσουμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας, θα ανασυγκροτηθούμε και θα πάμε σε εθνικές εκλογές για να εκφράσουμε την προοδευτική παράταξη. Τέλος σημείωσε ότι ένας από τους λόγους της εκλογικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το γεγονός ότι το κόμμα κυβέρναει τη χώρα σχεδόν τέσσερα χρόνια και μόλις οχτώ μήνες η Ελλάδα έχει βγει από τα Μνημόνια. 

Ο κ. Γεωργιάδης από την άλλη σχολίασε ότι ο ελληνικός λαός δεν επέλεξε τον Τσίπρα γιατί του είπε ψέμματα. " Κόστισε παρα πολύ στον κ. Τσίπρα όλη η συζήτηση για την 13η σύνταξη. Οταν οι συνταξιούχοι είδαν ότι και σε αυτό τους έλεγαν ψέμματα τιμώρησαν πολύ σκληρά αυτόν που τους είπε ψέμματα". Σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να ανέβει στην εξουσία για να λύσει τα προβλήματα, ενώ σχολίασε ότι η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται σε όλους και αυτούς που δεν τους ψήφισαν.

Ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την ευθύνη ενώ σημείωσε ότι στο πρόγραμμά του προβλέπονται μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ αλλά και το να ξαναδοθεί η 13η σύνταξη. Μάλιστα ανέφερε ότι "άλλοι, και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ύφος χιλίων καρδιναλιών και σύνδρομο στέρησης εξουσίας". 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook