Η Γιάννα Αγγελοπούλου "ξήλωσε" όλο της το επιτελείο-Παρασκήνιο

Η Γιάννα Αγγελοπούλου "ξήλωσε" όλο της το επικοινωνιακό επιτελείο-Ολο το παρασκήνιο

i-gianna-aggelopoulou-ksilwse-olo-tis-to-epiteleio-paraskinio
SHARE THIS
0
SHARES

Η πρόεδρος του Οργανισμού Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου άλλαξε μέσα σε μία νύχτα όλο της το επιτελείο. Απέλυσε στενούς της συνεργάτες που ήταν μαζί της από την εποχή Εβερτ στον Δήμο Αθηναίων. Μεταξύ αυτών και ο γνωστός εικοινωνιολόγος Λευτέρης Κουσούλης αλλά και ο δημοσιογράφος Γιάννης Προβλής.

"Η πρόεδρος θα ήθελε να τη διευκολύνετε", ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Μ. Σίμιτσεκ, προσωπάρχης του Ελλάδα 2021, στους έως χθες υπεύθυνους για την επικοινωνία και την ενημέρωση του Οργανισμού  για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Συγκεκριμένα, τέθηκαν εκτός ομάδας ο Λευτέρης Κουσούλης, ο Αντώνης Παπαγιαννίδης, ο Γιάννης Προβής και ο Φοίβος Καρζής.

Στον Ελλάδα 2021 έχει προσληφθεί ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας, που αναλαμβάνει τη λειτουργία του σάιτ του Οργανισμού που βγαίνει άμεσα-ίσως και αύριο - στον αέρα.

Προσλαμβάνεται ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάκης Καμπύλης, συνεργάτης του Γιώργου Καμίνη, με καθήκοντα πιθανότατα λογογράφου όπως γράφει στο News 24/7 ο Βασίλης Σκουρής και από τον χώρο της αγοράς ο Βασίλης Ανδρινόπουλος.

Η διαφωνία του Λευτέρη Κουσούλη

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του Λευτέρη Κουσούλη σστο Ποντίκι, που κάνει λόγο για διαφωνία βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων.

 «Η διάσταση που έχει προκύψει, όπως με ακρίβεια περιγράφετε, είναι αποτέλεσμα μιας διαφωνίας βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων. Κάτι που ούτε η κυβέρνηση φαίνεται να το κατανοεί», τονίζει χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Κουσούλης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η καρατόμηση του επικοινωνιακού επιτλείου έχει βάθος, ενώ εμπλοκή σε αυτό έχει και η κυβέρνηση.

Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες του Βασίλη Σκουρή, στις 18 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Επιτροπή Σοφών του Αθήνα 2021. υπό την Γιάννα Αγγελοπούλου και με τη συμμετοχή του Μαρκ Μαζάουερ, προκειμένου να συζητήσει τον προγραμματισμό για τους εορτασμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook