
Ισοβίτης ισχυρίζεται ότι μέσω τρίτου προσεγγίστηκε από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο προκειμένου να καταθέσει εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η κατάθεση του για την οποία είχαν προιδεάσει από τον περασμένο Δεκέμβριο μέλη της προανακριτικής επιτροπής, κατατέθηκε στην επιτροπή.
Πρόκειται για τον Θύμιο Γιαννουσάκη το όνομα του οποίου είχε γίνει γνωστό σε ανάλογη περίπτωση. Πρόκειται για τον ισοβίτη που είχε προσεγγίσει ο Πάνος Καμμένος για να καταθέσει εις βάρος του ίδιου εφοπλιστή. Βέβαια ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε διαψεύσει τους ισχυρισμούς αυτούς, υποστηρίζοντας από την πλευρά του ότι πρόκειται για συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης του.
Στην νέα του κατάθεση που έδωσε ο ισοβίτης τον περασμένο Δεκέμβριο ανέφερε ότι κατά την μεταγωγή του στις φυλακές της Αυλώνας σε κουβέντα που είχε με την διευθύντρια του ανέφερε ότι επικοινώνησε μαζί της ο Παπαγγελόπουλος και της είπε χαρακτηριστικά «τον Γιαννουσάκη και τα μάτια σου όλη η φυλακή θα φύγει από εκεί, ο μόνος που δεν θα κουνηθεί θα είναι ο Γιαννουσάκης».
Αυτό το γεγονός ουσιαστικά, ανέφερε ο ισοβίτης, ήταν η προετοιμασία του σχεδίου που εξελίχθηκε σε εκβιασμό εις βάρος του προκειμένου να καταθέσει εις βάρος του Μαρινάκη.
Φωτογραφία: Ευρωκίνηση
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr