Η κυβέρνηση καταγγέλλει τη ΝΔ για «πύραυλο λάσπης»

Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ προσφέρουν κάλυψη στους κατηγορούμενους για εκβιασμό, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

i-kubernisi-kataggellei-ti-nd-gia-puraulo-laspis
SHARE THIS
0
SHARES

Συνεχίζει τις επιθέσεις κατά του προέδρου της ΝΔ το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα. «O πύραυλος λάσπης - συκοφαντίας που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, ήταν απολύτως ευθυγραμμισμένος με την υπερασπιστική γραμμή κάποιων από τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα των εκβιαστών», είναι το σχόλιο αρμόδιων κυβερνητικών πηγών το πρωί της Πέμπτης.

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι «τα όσα απίθανα δημοσιεύονται τις τελευταίες ώρες σε ιστοσελίδες, εξηγούν την κάλυψη που προσφέρει ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ στους κατηγορούμενους για εκβιασμό, και επιβεβαιώνουν την στενή σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς και την Αξιωματική Αντιπολίτευση».

«Εν τω μεταξύ, για τα τιμολόγια που συνδέουν τόσο γενναιόδωρα το λογιστήριο τής (πλουσιοπάροχα δανειοδοτημένης) ΝΔ με το συγκεκριμένο κύκλωμα, ακόμα δεν έχει δοθεί η παραμικρή εξήγηση» υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του στη Βουλή τα ξημερώματα της Τετάρτης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι το κύκλωμα των εκβιαστών φέρεται να είχε σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας σηκώθηκε όρθιος από το έδρανό του και σε οργισμένο ύφος κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να ανακαλέσει, χαρακτηρίζοντάς τον «συκοφάντη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook