Η μητέρα της Ζωής κατά Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

Άστραψε και βρόντηξε η μητέρα της Ζ. Κωνσταντοπούλου και η πρόεδρος του υπηρεσιακού συμβουλίου του ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου για τον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

i-mitera-tis-zwis-kata-pappa-gia-tis-tileoptikes-adeies
SHARE THIS
0
SHARES

Άστραψε και βρόντηξε η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και η πρόεδρος του υπηρεσιακού συμβουλίου του ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου για τον πρώην υπουργό Επικρατείας και στενό -πιο στενό δεν γίνεται- συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.

Στο στόχαστρο της κας Αλεξίου μπήκαν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες του κ. Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Με μια διπλωματική αβρότητα -αυτό που ο λαός λέει «σφάξιμο με το βαμβάκι»- η μητέρα της προέδρου της Βουλής, με επιστολή της, υπενθυμίζει στον αρμόδιο πρώην υπουργό ότι δεν έχει ληφθεί υπόψη η πρακτική άλλων ευρωπαϊκών χωρών, με αποτέλεσμα να αναπαράγονται προβλέψεις προηγούμενων ανεφάρμοστων νόμων, ότι δεν έγινε μελέτη από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή για τον αριθμό των αδειών και τη βιωσιμότητα αυτών, ότι το ν/σ περιέχει ασάφειες και ερμηνευτικά προβλήματα ενώ όπως είναι φυσικό δεν απουσιάζουν οι αιχμές για τον αρχικό αποκλεισμό του ΕΣΡ από τη διαβούλευση. Λέει και κάτι άλλο η κα. Αλεξίου: ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη το αυτονόητο! Ποιο είναι αυτό; ότι το ν/σ θα πρέπει να εφαρμοστεί σε επιχειρήσεις που λειτουργούν εδώ και χρόνια.

Μάλιστα η κα. Αλεξίου σημειώνει ότι «περί τα τέλη Αυγούστου η γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ανακοίνωσε ότι αναμένει τις απόψεις του ΕΣΡ για τις οποίες ένα μήνα πριν δεν ενδιαφερόταν». Είπατε τίποτα;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook